Majoitus Turussa: Radisson Blu Marina Palace Hotel

Vierailin Radisson Blu Marina Palace Hotellissa Turussa joulun jälkeen. Yövyin hotellin sviitissä, mutta esittelen postauksessa muitakin vaihtoehtoja! Radisson Blu Marina Palace yllätti monella tapaa positiivisesti, niin sijaintinsa, palvelunsa, tyynymenunsa kuin herkullisen aamiaisensakin puolesta! Paras hotelli Turussa vierailuun!

IMG_1455-001

Sviitti

Sviitissä oli tilava olohuone, iso ruokapöytä, makuhuone Aurajoki-näkymällä ja sauna. Sviitti on todella tilava, ja sopii hyvin esimerkiksi hääyöksi tai vaikka kavereiden hauskan viikonlopun viettoon! Keskenäni viihdyin toki myös erinomaisesti, en usko että olen hetkeen rentoutunut ihan yhtä hyvin mitä täällä.

Hotelleissa arvostan eniten yksityiskohtiin kiinnitettyä huomiota. Kattava tyyny- ja peittomenu, huoneeseen tilattava jalkahierontalaite ja skumppaterveiset hotellinjohtajalta teki majoittumisesta vielä tavallista viihtyisämmän!

IMG_1418

IMG_1348

IMG_1388

IMG_1393

IMG_1377

IMG_1361

Radisson Blu Marina Palace aamiainen

Hotelliaamiainen on paras tapa aloittaa jokainen päivä. Nykyään pyrin syömään vain vegaanista ruokaa, ja joillakin hotelliaaamiaisilla jää nälkä. Täältä löytyi kuitenkin hyvä valikoima soijamaitoa ja pyydettäessä sai myös soijajogurttia! Aamiaiselta löytyy myös tyrnimarjashotti! Toki toivoisin, että hotelleista löytyisi maustamatonta jogurttia soijaversiona, marjaisten ja makeutettujen sijaan/vaihtoehtona.

IMG_1439

IMG_1452-001

Sijaintinsa puolesta hotelli on täydellinen! Hotelli on aivan kivenheiton päässä Turun keskustasta. Läheltä löytyy useita ravintoloita, yöelämää ja shoppailumahdollisuuksia. Kesällä hotelli on vielä paremmin kaiken keskellä! :) Suosittelen maksamaan muutaman ylimääräisen euron Superior-huoneesta!

Edellinen
Edellinen

5 must experiences in Stockholm

Seuraava
Seuraava

Koe ainakin nämä Tokiossa