tiktok

Veera Bianca on pitkän linjan vaikuttaja jo yli vuosikymmenen kokemuksella. Veera perusti matkablogin vuonna 2008 asuessaan Australiassa ja blogi on myöhemmin palkittu Suomen Parhaaksi Matkablogiksi 2017 ja sitä ennen Suomen Parhaaksi Aasia -blogiksi 2013.

Nykyään Veeran blogi, Instagram ja TikTok keskittyy omannäköisen elämän luomiseen kehopositiivisuuden, hyvinvoinnin ja matkailun ympärillä.

Koulutukseltaan Veera on matkailumarkkinoinnin asiantuntija (lisäopintoja vastuullisesta matkailusta) ja valokuvaaja (kuvannut mm National Geographic). Kevään 2023 aikana Veera valmistuu Reformer Pilates -ohjaajaksi.

Veeran missio on rohkaista naisia olemaan armollisempia itseään kohtaan, hyväksymään itsensä ja oman kehonsa ja löytämään sitä kautta lempeämmän lähestymisen hyvinvointiin. Veera pitää myös suosittua Kehorauhaa -podcastia, joka keskittyy kehopositiiviseen hyvinvointiin.

Somekanavissaan Veera jakaa inspiraatiota matkailuun, plus-kokoiseen pukeutumiseen, herkullisiin aamiaisiin, liikuntaan ja muuhun lifestyleen.

Kiinnostaako yhteistyö? Lue lisää täältä!