Majoitus Berliinissä: ackselhaus & blue home Berlin

13 huhtikuun, 2015

*Yhteistyössä: Visit Berlin

Taannoisella Berliinin matkallani majoituin tähän astisten reissujen ehkä mieleenpainuvimmassa hotellissa, eli ackselhausissa Prenzlauerbergin kaupunginosassa. ackselhaus on 16 erikoisen huoneen boutique-hotelli ja kyljessä könöttävä blue home on saman omistajan apartment-hotelli.  Hotelli sijaitsee rauhallisella alueella, kävelymatkan päässä tärkeimmiltä nähtävyyksiltä, eli kolmen trämistopin päässä Alexanderplatzilta. Vietin hotellissa yhden yön yhteistyössä hotellin ja Visit Berlinin kanssa.

Varaa majoitus ja tarkista hinnat ackselhaus & blue homeen täältä.

IMG_3674.jpg

Huoneeni ackselhausissa

Majoitun Beach House -huoneessa, joka ylitti kaikki mahdolliset odotukseni! Huone oli todella tilava, sieltä löytyi valtava king size -vuode, sohva ja sähköinen takkatuli. Tuijotin huonetta hetken suu auki, kunnes leuka loksahti lattialaattaan asti nähtyäni kylpyhuoneen. Kylpyhuone oli valtava ja sieltä löytyi kaunis kylpyamme, valtava valikoima kylpyvaahtoa ja TV. Relaxing much. Tämän hotellin huoneista pitää antaa kuitenkin kuvien puhua puolestaan.

IMG_3604.jpg

IMG_3610.jpg

IMG_3608.jpg

IMG_3629.jpg

IMG_3619.jpg

IMG_3639.jpg

Ackselhausin muut huoneet

ackselhausin kaikki 16 huoneetta poikkeaa toisistaan kuin yö päivästä ja mustikka mansikasta. Teemoja on ainakin Africa, China, Picasso, Safari, Kairo ja Movie. Se mikä tästä hotellista teki erityisen, on jokaisen huoneen aito omistautuminen kullekin teemalle, jokaista yksityiskohtaa myöden. Olisin halunnut viettää täällä viikon, joka yön eri huoneessa. Huoneiden hinnat vaihtelevat 160-250 euron välillä.

IMG_3669.jpg

IMG_3668.jpg

IMG_3666.jpg

blue home

Hotellista seuraavaa rappu onkin blue home, jonka kaunis ja värikäs puutarha teki minuun välittömän vaikutuksen! blue homen huoneet eroavat sillä ackselhausista, että huoneista löytyy kaikista pieni keittiö, joten ne sopii myös pidempään majoittumiseen. blue home on hillitympi ja tyylikäs, mutta silti erittäin persoonallinen. Tavallisimmat huoneet tuntuvat Safarin ja Kairon jälkeen melko tylsiltä, mutta yläkerrassa sijaitseva Summerhouse saa sydämeni sykkimään sisustukselle. Miten hotellihuone voi olla näin kaunis? Summerhouseja löytyy yläkerrasta kaksi ja Summerhouset jakavat keskenään valtavan terassitilan ja kivan pienen uima-altaan. Kesäkämppäily olisikin täydellinen lomakohde kahdelle pariskunnalle! Summerhousen hinta vaihtelee 300-360 euron paikkeilla yöltä.

IMG_3652.jpg

IMG_3663.jpg

IMG_3658.jpg

IMG_3661.jpg

Ackselhausin & blue homen aamiainen

Hotellin aamiainen tarjoiltiin blue homessa, eli sinne raahautuminen vaati ainakin kymmenen askelta pihapuolella. blue homen aamiainen oli herttainen, pieni ja todella maukas! Tarjolla oli saksalaiseen tapaan tajuttoman tuoretta valkoista pullaleipää, kroissantteja, jogurttia, marjoja, leikkeleitä ja juustoja. Pöytään kiikutettiin onneksi myös tuoretta kahvia.

IMG_3644.jpg

IMG_3648.jpg

IMG_3651.jpg

IMG_3601.jpg

*sisältää affiliate -linkkejä

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND

Mä tykkään! Ihan superkiva hotelli, just sellainen minne näkisin itseni todella hyvin 🙂

Vautsi vau! Ihailin kuvia jo instagramissa ja odottelin, että koska tästä tulee postaus, ja tänään tämän löysin! JES:) Tuo on sellainen mun unelmien hotellin näköinen, ihanan persoonallinen. Kiitos vielä tästä 🙂

Heh, sinne sitten seuraavalla Berliinin reissulla 😀

Tosi makee! Kylppärin höyläpenkki on ihan superhieno, lautaseinät antaa just oikean tunnelman, ihanan paljon värejä! En tykkää yhtään standardihotelleista, olkoon vaikka sata tähteä, niin ne on niiiiiin kaavamaisia. Tämä ei!
Mua jäi mietityttämään tää huone, missä amme on ihan sängyn vieressä (hauska idea) että missähän mahtaa olla vessanpytty? Sänkyä vastapäätä??? 😀

Joo, mäkin tykkäsin siitä että oli kunnolla värikkäitä huoneita, ja rohkeasti tehtyjä ratkaisuja 🙂 Ja heh, vessa oli jotenkin suhteellisen säädyllisesti jonkun pienen oven tapaisen takana, mutta en tarkemmin muista, ei kuitenkaan sänkyä vastapäätä 😀

Onpa hauska hotelli :)! Tuo huone todellakin on uskollinen teemalleen loppuun asti. Eli siis todella onnistunut sisustus. Varmasti oli mukavaa yöpyä tuolla!

Eikös olekin! 🙂 On kiva jos hotellissa on teema, niin vedetään se sitten kunnolla 😀 Beach House oli vielä hillityin huone näistä teemahuoneista, ensi kerralla pitää testata Chinaa tai Africaa 😀

Mä en oo ikinä yöpynyt boutique-hotellissa. 🙁 Hauskalta näyttää. Mä majoituin kans syksyn Berliinin reissulla Prenzlauerbergissä kaverin kämpillä. Tais olla sama kolme ratikkapysäkkiä Alexanderplatzille meilläkin. 😀 Kivaa ja rauhallista aluetta.

Voi eii, sittenhän sun täytyy! Ehkä ensi kerralla Berliinissä 😉

Wau! Eipä voi paljoa muuta sanoa. Pikkuisen alkaa tässä kaipaamaan persoonallisia hotelleja joten kyllä tämä kelpaisi.

Wau is right! 🙂 Itsekin kaipasin vähän vaihtelua perinteisten ketjujen tilalle, joten tämä oli kyllä loistava kokemus 🙂

jostain syystä en saanut nimeä kirjoitettua tuohon nimikohtaan mutta tässä sama uusiksi
aamupala näyttää tosi hyvältä! ja kiva puutarha

Aamupala näyttää hyvältä! ja kiva puutarha

Herkullinen se olikin! 🙂 Voi vaan kuvitella miten kivalta tuo puutarha kesällä näyttäisi!

ADD A COMMENT