All I ever wanted

9 marraskuun, 2012

Mulla ei ole mitään muuta sanottavaa kuin se, että voi dear god mä olen onnellinen. Jos olisin vuosi sitten tiennyt sen kaiken mitä mulla nyt on, olisin varmaan pyörtynyt. Kiitos siis itselleni siitä, että olen tehnyt töitä asioiden eteen joita olen halunnut. Mitään muuta en ole opiskelultani toivonut kuin työpaikkaa lentokentältä, vaihtovuotta Hongkongista ja työharjoittelua Finnairilla. Nyt siis kiinankielenkirja laukkuun, aamuyöllä töihin lentokentälle,  ja ensi viikolla allekirjoittamaan työharjoittelusopimusta Finnairille.

That’s all.

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND

Ihana kuulla! 🙂

Niinhän se on, että kaikki on mahdollista! Kunpa itekin muistais sen niin pääsis tavoittelee niitä omiakin unelmia, mut sitä odotellessa voi onneks seurata sun blogia 😉

Oi! Kiitos somasta kommentistasi ! 🙂 Kyllä ne unelmat todellakin on saavutettavissa, antaa palaa vaan 😉 Eikä tässä valmiissa maailmassa oo ainakaan mun mielestä mihinkään kiire 😀

Vau, ihan MAHTAVAA! Onnea tuhannesti! 🙂

Kiitos kiitos, oon vähän liekeissä ! 😀

Onnea bebe, oot niin kaiken tuon ansainnut! <3

Kiitos kiitos 🙂

Mahtavaa!

Onneksi olkoon!

Hön Hao!

Hihii tattis <3

ADD A COMMENT