Chiang Main herkullisimmat aamiaiset

Oi ihana Chiang Mai ja kaupungin lukuista herkulliset ja etenkin terveelliset aamiaiset. Chiang Main diginomadikulttuuri kasvaa hurjaa vauhtia ja kaupunkiin aukeaakin kuukausittain uusia herkullisia kahviloita ja ravintoloita. Tässä muutama suosikkini! Kaupunkiin on auennut muutamia uusia paikkoja, joten kannattaa lukea vinkit myös Katarinan blogista.

Rustic & Blue

Rustic & Blue on ehdoton suosikkimestani Chiang Maissa, mikä on varmaan monelle Instagramissa seuranneelle tullut kuukausien aikana selväksi. Rustic & Blue on Nimmanissa sijaitseva trendikäs artesaanirafla, joka tarjoilee harvinaisen viehättäviä aamiaisia ja erikoiskahveja. Toki paikasta saa myös ihan viiniä ja illallista, mutta itse omaksuin Rustic & Bluen enimmäkseen aamiaismestana ja välillä ulkona olevan riippukeinon toimistona. Ehdottomia suosikkeja täällä on smoothiebowlit ja seasalt caramel latte!

IMG_6967.jpg

SS1254327

SS1254372 on yhtä hipster kuin nimensä. Tämä aamiaispaikka sijaitsee myös Nimmanilla taidegallerian yhteydessä. Pieni rafla on aina täynnä aasialaisia instagrammaajia kameroidensa ja kuvaajiensa kanssa. Söpöt pöydät, ihanat juomat ja avokadoleivät toimii aina. Täällä tarjoillaan aamiaista muistaakseni kahteen saakka, jonka jälkeen menu ei ole enää niin houkutteleva.

IMG_7170.jpgIMG_7181.jpgIMG_7163.jpg

Healthy B

Healthy B on terveellinen ravintola Nimmanilla, jossa kävin niin usein että minun ei tarvinnut enää tilata mitään astuessani sisään, vaan muutamassa minuutissa pöydässäni oli jo guacamoletoast uppomunan kanssa ja riisimaitocappuccino. Healthy B on myös hyvä paikka tehdä töitä, joten aloitin täällä aamuni usein ja lounasaikaan siirryin seuraavaan paikkaan.

IMG_6990.jpgIMG_6986.jpg

Larder

Larder on sellainen australialaishenkinen aamiaismesta myöskin Nimmanin alueella. Larder tarjoilee ainoastaan aamiaista ja on usein melko täynnä, mutta joka kerta jostain on löytynyt istumapaikka. Larderista saa mielestäni kaupungin herkullisimman cappuccinon, mutta myös kananmuna-aamiaissetit oli päräyttäviä.

PB290165.jpg

Free Bird

Vanhankaupungin Free Birdissä olisin varmasti käynyt vielä useammin jos se olisi ollut omaa kotia hieman lähempänä. Free Bird on nomadien kesken monesti suosittu aamiaismesta, etenkin kaikenlaisille vegaanijogihipeille haha. Free Bird on söpö ravintola, josta saa käsittämättömän herkullisia vegaanipannareita ja smoothie bowleja. Spirulina bowlia on jo ikävä, buhuu.

PC020303.jpg

Bird's Nest

Bird's Nestin löysin vasta viimeisen kahden viikon aikana, mutta se osoittautui kaupungin viihtyisimmäksi toimistoksi Vanhassakaupungissa. Bird's Nestissä voi istua lattialla ilman kenkiä puoliksi pihalla ja nauttia lisää vegaanipannareita ja ihania salaatteja. Täältä sai myös ihania kahveja ja kombuchaa!

PC151271.jpg

Blue Diamond 

Blue Diamond sijaitsee myös Vanhassakaupungissa ja tarjoilee mättöä pitkin päivää. Blue Diamondissa on valtava menu ja sieltä saa noin melkein mitä tahansa, mutta ravintola keskittyy myös osakseen terveelliseen kasvisruokaan. Täältä sai hyviä smoothieita, salaatteja, munakkaita ja thairuokaa! Lisäksi Blue Diamondiin ei ole mitään asiaa ellei maista leipomon vegaanista kanelipullaa  – out of this world.

PC141269.jpg

PC070890.jpg

And now I miss Chiang Mai! 

Edellinen
Edellinen

Creg&Nicole

Seuraava
Seuraava

On the ocean