Matkapäiväkirja: viimeinen viikko Chiang Maissa

Apua. Miten nopeasti voi aika vierähtääkään? Tänään lähti käyntiin viimeinen viikko täällä Chiang Maissa. VIIMEINEN. Tuntuu vähintäänkin epärealistiselta ajatella, että ensi viikon loppuun mennessä palloilen taas Suomen Turussa. Huomenna suuntaan kuitenkin tuonne viidakkoon elefenttien sekaan pariksi päiväksi, jonka jälkeen teen loppuviikon reippaasti töitä, jotta voin nauttia ensi viikon alun Bangkokista! Bangkokissa onkin tarkoitus lähinnä ostella kaikkea kivaa uuteen kotiin Helsingissä.

PC080905.jpgPC020371.jpgPC020372.jpg

Kaksi kuukautta Chiang Maissa ja neljä kuukautta tien päällä on ollut everything I needed and more. Neljään kuukauteen on mahtunut paljon asioita, ylämäkiä ja alamäkiä. Tämä neljän kuukauden matka taisi alkaa Tukholmasta elokuun loppupuolella. Tukholman jälkeen matkustin Vietnamiin, Vietnamista Suomen kautta Maltalle. Maltalta Italiaan ja sieltä Suomen kautta tänne Thaimaahan.

Ehdin haaveilla diginomadielämästä Chiang Maissa vuosia, ja tuntuu vieläkin oudolta että tämä haave on nyt toteutunut. En kaipaa edesp pidempää aikaa täällä kuin tämä kaksi kuukautta, vaikka viihdynkin täällä erinomaisesti. Tulen varmasti leikkimään diginomadia tänne vielä uudelleen, mutta seuraavaksi on haaveena Balin Ubud.

PC020317.jpgPC020316.jpgPC020359.jpgPC020388.jpg

Chiang Mai antoi minulle juuri sen mitä tarvitsin. Vuosi 2016 on ollut varmasti elämäni tapahtumarikkain kuten olen aiemminkin maininnut, mikä on vaatinut osan energiastani. Kaksi kuukautta Chiang Maissa on ladannut akkuja, vaikka täälläkin on välillä riittänyt töitä vaikka muillekin jakaa ja vastaan on tullut muutama muukin henkilökohtainen haaste. Eli ei elämä täällä unelmieni Chiang Maissakaan pelkkää ruusuilla tanssimista ole, enkä sitä siltä odottanutkaan. Chiang Mai on ollut silti kaikki se mitä toivoin. Olen syönyt vähän terveellisemmin, urheillut vähän enemmän, käynyt läpi tämän vuoden tapahtumia ja tehnyt rästitöitä. Olen tavannut ihmisiä, jotka ovat tehneet elämääni vaikutuksen varmasti for the rest of my days.

PC020309.jpg

Kaikkein eniten olen kuitenkin antanut aikaa itselleni. Ja näin koen olevani valmis aloittamaan vuoden 2017 ikäänkuin puhtaalta pöydältä. Vuosi 2017 tarkoittaa oman yritystoiminnan jatkuvaa kehittämistä ja uusien unelmien saavuttamista. Se tarkoittaa uusia ihmeellisiä seikkailuja. Parempia ihmissuhteita. Enemmän aikaa ystävien kanssa. Ja ennen kaikkea, tasapainoa – tasapainoa työn ja vapaa-ajan välillä, tasapainoa arjen ja matkailun välillä, tasapainoa viinin ja vihermehun välillä. Tasapaino olkoon vuoden 2017 teema.

Nyt pitää kuitenkin jatkaa muiden töiden tekoa, jotta voin lähteä pariksi päiväksi tuonne viidakon keskelle huomenna aamulla!

Edellinen
Edellinen

Young and brave

Seuraava
Seuraava

Interior beauty comes out