Hong Kong baby!

Kas, täällähän minä vihdoin olen. Eipä tätä kauaa odotettukaan. Melkein oli eilen mutkia matkassa, mutta ne päätyikin sitten bisnesluokassa lentämiseen ja ajoissa perille saapumiseen. Saavuttiin tänne meidän Silka Seaview-hotelliin vähän iltahämärässä ja olen hieman väsynyt niin en tsempannut valokuvaamiseen. Jääköön se huomisen missioksi ja seuraavan monen sadan päivän missioksi.

Oli kieltämättä loistavaa lentää tänne Finskin bisneksessä kun palvelu oli ihan ensiluokkaista ja shampanja virtasi koko illan. Ei haitannut. Kieltämättä rakastan leijalla tuolla pilvien yläpuolella ikuisessa auringon paisteessa, etenin kun saa nukkua jalat suorana.

Oli todella outoa astua ovesta ulos ja olla Hongkongissa. Hypättiin ihanan Ainon kanssa bussiin ja lähdettiin kohti Kowloonia. Aino on siis ihana ystäväiseni, joka on reissanut muutaman viikon Aasiaa ja on sunnuntaihin asti täällä viihdyttämässä mua ennen kun muutan maanantaina opiskelija-asuntolaan.

Näin muutaman tunnin kokemuksella, olen aika todella innoissani tästä kaupungista ja etenkin tämän kaupungin ruoasta! Käytiin illallisella jossain japanilaisessa ravintolassa syömässä öö jotain ja juomassa paljon teetä ja Maccha-maitoa. Käytiin myös lähikaupasta hakemassa Hello Kitty-nuudeleita ja hedelmiä iltapalaksi. Nam.

Huomenna on ohjelmassa heppalaukkakisat ja Ladies night ;) Anteeksi sekava postaukseni, olen väsynyt ja tahdon nukkua :D 

Edellinen
Edellinen

Hong Kong state of mind

Seuraava
Seuraava

All I ever wanted