Maailman kauneimmilta rannoilta jylhille vuorille – tätä kaikkea on Hongkong

*Kaupallinen yhteistyö: Finnair Holidays

Anthony Bourdain sanoi sen itseäni paremmin: "To fall in love with Asia is one thing. To fall in love in Asia is another. Both have happened to me. The Star Ferry to Kowloon at night. Lights of Hong Kong behind me. It's a gift. A dream. A curse. The happiest thing yet also the loneliest thing in the world."Hongkong on niin paljon enemmän kuin betoniviidakko. Minulle se on koko maailma. Ei ole toista kaupunkia joka saa oloni tuntemaan yhtä eläväksi, mutta jossa koen samaan aikaan olevani kotona. Tsim Sha Tsuissa sijaitsevan Hotel Iconin ikkunasta avautuu maisemat Victoria Harbourin ylle ja halkean siitä kiitollisuuden tunteesta, että olen juuri tässä – Hongkong on opettanut elämään hetkessä.Hongkong on kaupunki jossa viihdyn parhaiten yksin, sillä itse kaupunki on parasta mahdollista matkaseuraa. Hongkong on intensiivinen ja repäisee mukaansa seikkailuun jo lentokentällä. Se on kuitenkin samalla helppo ja turvallinen matkakohde.Se mitä vain harva tietää Hongkongista on sen henkeäsalpaava luonto. Olen viimeisten matkailun täyteisten vuosien aikana nähnyt mitä upeampia meren rantoja ja vuoria, mutta mikään niistä ei vedä vertoja Hongkongille. Lue lisää vinkkejä Finnair Holidays -blogista.Matkani Hongkongiin toteutettiin yhteistyössä Finnair Holidaysin kanssa, joka on lentoyhtiön uusi tuote meille kokemuksen nälkäisille matkailijoille. Finnair on suunnitellut matkailijoille erityisiä elämyksellisiä vaihtoehtoja valmiiksi lukuisiin kohteisiin. Matkakohteisiin on valittu tarkasti erinomaiset hotellit ja eri kohderymille sopivat unohtumattomat kokemukset – ja näin Hongkongissa asuneena voin vakuuttaa että tämän kaupungin kohdalla on Finnair Holidaysin hotelli- ja aktiviteettivalinnat ovat osuneet enemmän kuin nappiin.

Jos Hongkongin kauneimmat rannat, jylhimmät vuoret ja patikointireitit sekä herkullisimmat ravintolat kiinnostavat – lue lisää matkastani Finnair Holidays -blogista.

hongkongDSC_2852.jpgDSC_2857.jpgmong kokDSC_3032.jpgtai o hong kongDSC_2562.jpgstar ferry siu mai hong kongDSC_2928.jpgDSC_3498.jpgDSC_3257.jpgDSC_3188.jpgDSC_2695.jpgDSC_2620.jpgDSC_2689.jpgDSC_2664-Edit.jpgDSC_2630.jpgDSC_2710.jpgDSC_2729.jpgDSC_2649.jpgDSC_3541.jpg

Lue koko matkakertomukseni vinkkeineen Finnair Holidays -blogista.

Edellinen
Edellinen

Koe ainakin nämä Chiang Maissa

Seuraava
Seuraava

Ravintolaopas Chiang Maihin – trendikkäistä brunsseista paikallisiin erikoisuuksiin