17 x kysymyksiä ja vastauksia viime vuodesta

Vuosi 2017 oli vähintäänkin tapahtumarikas ihan kaikilla elämän osa-alueilla ja niin siinä hyvässä kuin pahassakin. Vuosi oli harvinaisen opettavainen ja uskon että juuri ne vaikeat kokemukset sai keskittymään itseensä ihan uudella tavalla ja juuri ehkä siksi vuosi 2018 näyttää harvinaisen lupaavalta. Ja kiitos teidän vastausten Instagramissa, blogiin tulee pian taas uusia muutoksia kun vaan ehdin taas leikkimään koodaria. Sitä ennen vielä lyhyt katsaus menneseen, vaikka sitä onkin ollut internet on vähän turhankin täynnä...But one last time, koska nämä kysymykset oli hauskoja!

1.Jos vuotta 2017 pitäisi kuvailla 3 sanalla, mitkä ne olisivat?

Apua, kääk, omg.

2. Mitä uutta opit itsestäsi?

Opin, että tietyissä määrin nautin rutiineista. Vaikka kaipaan vaihtelua ja seikkailua, välillä parasta on herätä 5 peräkkäisenä päivänä kuudelta ja aloittaa jokainen aamuista identtisesti. Kotona olemissa on myös kivaa se, että voi ostaa ruokakaupasta useaksi päiväksi mättöä eikä tarvitse laskeskella ehtiikö kaikkea kokata – onko tämä nyt sitä matkabloggaajan aikuistumista?

3. Mistä saavutuksesta olet kaikkein ylpein?

Mietin tätä uudenvuodenaattona ja aluksi mietin hienoja asiakasdiilejä, onnistuneita yhteistöitä ja blogin valitsemisesta Suomen parhaaksi matkablogiksi. Lopulta olen kuitenkin kaikkein ylpein siitä, että olen saanut oman yritykseni kantamaan taas uudelle vuodelle. Saan tehdä juuri sitä mitä haluan ja olen tasapainoisempi ja onnellisempi kuin pitkään aikaan.

IMG_0248.jpg

4. Mikä oli vuoden paras uutinen?

Jokainen sähköposti, jossa minut kutsuttiin mukaan unohtumattomille seikkailuille. Ja toki myös se päivä kun ystäväni ei joutunutkaan jäämään verenmyrkytyksestä sairaalan letkuihin edesmenneen koirani käytyä hänen kimppuun kesällä.

5. Vuoden paras matkakohde

Apua. Ei tällaista saa kysyä. Tuhmat. Voisin vastata Australia, koska sinne palaaminen on aina kuin palaisi kotiin. Voisin vastata kaikki Aasian kohteet, koska harva mesta voittaa Japania tai Vietnamia. Vastaan tänään kuitenkin Islanti; olen saanut käydä tänä vuonna Islannissa useamman kerran ja sen maan ihmeellinen luonto on muistuttanut minua siitä, että en olekaan pelkkä toivoton kaupunkilainen.

6. Mitkä persoonallisuutesi piirteet olivat kaikista hyödyllisimmät 2017?

Periksiantamattomuus...Vaikka tässä vuodessa on ollut paljon hienoa, on se ollut fyysisen ja henkisen terveyden kannalta myös elämäni vaikein.

IMG_0267.jpg

7. Kehen ystävään nojauduit kaikista eniten?

Kathriniin ja Milouhun. <3

8. Mitä uusia taitoja opit?

Olen oppinut heräämään aikaisin ja rakastamaan hitaita aamuja. Parasta.

9. Mistä olet kaikista kiitollisin vuonna 2017?

Ystävistä, jotka olivat tukena myös kaikkein vaikeimpina päivinä.

10. Jos joku kirjoittaisi kirjan vuodestasi, mihin genreen se kuuluisi?

Kauhu? :D

IMG_0271.jpg

11. Mikä oli vuoden vaikein kokemus?

Surullisen kuuluista ilta, jona vasta adoptoimani rescuekoira hyökkäsi ystäväni kimppuun ja tapahtumaa seuranneet elämäni kamalimmat viikot.

12. Mikä oli urasi kannalta vuoden tärkein saavutus?

Se, että en luovuttanut kun henkilökohtaisessa elämässä oli vaikeaa. Ja toisaalta se, että osasin kuitenkin luopua joistain asiakastöistäni tuon kesän aikana jotta en mokaisi mitään pahemmin.

13. Mikä oli vuoden paras saamasi kehu?

Kaikki teidän ihanat Instagram-viestit, joissa olette kiittäneet minua inspiraatiosta! <3

14. Mitä koit tänä vuonna ensimmäistä kertaa?

Matkustin tänä vuonna ensimmäistä kertaa Yhdysvaltoihin – kolmesti, haha!

IMG_0259.jpg

15. Mitkä huolet olivat lopulta täysin turhia?

Huoli siitä etteikö töitä riittäisi....

16. Mikä oli vuoden paras ostos?

Louis Vuittonin neverfull -laukku

17. Minkä hetken haluaisit elää uudelleen?

En kerro <3

18. Mitä tekisit toisin ja miksi?

En mitään. I don't believe in regrets. Vuodessa oli todella vaikeita juttuja, mutta jokaisesta oppii jotain todella tärekää – niin itsestään kuin ihmisistä ympärillä.

19. Mikä muisto menneeltä vuodelta naurattaa edelleen?

Haha, tulee mieleen muisto ihan viimeisiltä päiviltä! Olin ystäväni kanssa lounaalla Turussa ja ahdoimme pienessä viiniflunssassa vatsamme niin täyteen vietnamilaisia herkkuja, että vitsailimme miten olisi kiva jos olisi nyt hotellihuone vieressä johon voisi mennä päikkäreille. Hetken ajatukselle naurettuamme, varasimme huoneen Börsistä ja menimme päikkäreille. Ystäväni olisi asunut tästä noin kilometrin päässä, mutta hotelli oli lähempänä...  #vuodenpäikkärit

Edellinen
Edellinen

Terapeuttini Pluto ja pelon kohtaaminen

Seuraava
Seuraava

Kerralla enemmän: Dubain aavikolta suurkaupungin sykkeeseen