Matkapäiväkirja: Adventure, it's been a while

*Matka yhteistyössä Geneva Tourism kanssa

Terveisiä Sveitsistä. Istun hotellin ranskalaisella parvekkeella punaviinilasi kädessä ja ihastelen horisontissa siintäviä vuoria ja niiden taakse laskevaa aurinkoa. Sveitsi tuntuu kerta toisensa jälkeen enemmän ja enemmän kodilta – tämä on maa, jossa voisin ihan oikeasti asua – ja voi miten monella tavalla tuo ajatus sydämeni särkeekään. Kodilta tuntuu myös ihan vain se, että olen maailmalla. Kerroin viimeisimmässä podcast-jaksossamme matkailupelosta, josta olen joutunut kärsimään sairastuttuani Balilla maaliskuussa.

Viikko on kulunut houstaten mikrovaikuttajille workshopia Genevessä yhdessä Geneva Tourism:in kanssa. Mukaan lähti neljä aivan ihanaa mimmiä, joiden kanssa perehdyimme muutaman päivän aikana upean kaupungin lisäksi valokuvaukseen, bloggaamiseesta tienaamiseen sekä oman brändin kehittämiseen. Reissu on ollut niin huippu, että näitä järjestämme varmasti tulevaisuudessa vielä lisää! Kerron tästäkin lisää blogipostauksessa myöhemmin.

Genevestä minun ja Saran matka jatkui tänne maailman ehkä kauneimpaan kaupunkiin Luzerniin. Olemme viettäneet koko päivän Pilatus -vuorella, jonka olen jo viime vuotisella vierailulla todennut yhdeksi suosikkipaikoikseni maailmassa. See how I am #inLOVEwithSWITZERLAND, haha?

Nyt kuitenkin kutsuu illallinen hyvässä seurassa, joten palaan tarkemmin kuulumisten kanssa myöhemmin! Uusin Jetlagissa podcast käsitteli matkustuspelon lisäksi muutenkin kuulumisia menneeltä hyvinkin erilaiselta kesältä. Jakson voit kuunnella täältä.

*Osa kuvista: Sara Tickle

Edellinen
Edellinen

10 x näitä ilman en matkusta

Seuraava
Seuraava

11 parasta ja pahinta asiaa mitä matkablogi on tuonut elämään