Quality Hunters Part 1 – lentokentällä

Tämän viikon lauantaita oli odotettu kuin kuuta nousevaa. Viikonloppu sujui Helsingissä aivan mielettömän  porukan kanssa tapahtumahotelli Huoneessa Finnairin ja Helsinki-Vantaan lentoaseman Quality Huntersina. Alan ammattilaisia oli lennätetty kaukaa Singaporesta ja New Yorkista asti paikan päälle kehittelemään uusia keinoja joilla tehdä teille matkustajille entistäkin parempi lentokenttäkokemus. Kiitos siis myös kaikista teidän lukijoiden ajatuksista aihetta kohtaan edellisessä postauksessa. Toivottavasti viikonloppumme tuotti jotain toteutuskelpoista tuonne lentokentällemme. Ideoita ainakin lensi ja tunnelma oli katossa. Olen tavannut viime viikonlopun aikana niin upeita ihmisiä ja odotan jo innolla, että missä päin maailmaa törmäämme seuraavaksi.  Reissaamiseksihan tämä taas menee, kun seuraavaksi on ainakin lähdettävä Gin&Tonicille Lontooseen. Oli mieletöntä tavata myös teitä Finnairin ja Finavian ihmisiä ja toivottavasti törmätään pian kentällä, sillä olette loistavia!

IMG_6159

IMG_6227

IMG_6176

Perjantaina käväisimme syömässä Ravintola Loisteessa ihanien Mrs. O Around the Worldin Anan ja Tiny Itchy Feetin Henriettan kanssa. Tämän raflan terdeltä on muuten mielettömät näkymät yli Helsingin! Siellä kannattaa käydä turisteilemassa vähintäänkin drinkin äärellä. Ilta sisälsi hieman shampanjaa ja matkailutarinoita, eikä tämä villihevosten kanssa juoksija tiedä parempaa seuraa kuin te maailman matkailijat.

IMG_6163

IMG_6135

Lauantaina alettiin vihdoin tositoimiin isommalla porukalla. Aiheenamme oli "At the Airport" ja ensimmäisenä päivänä tutustuimme toisiimme, pohdimme itseämme matkailijoina, muita matkailijoita ja omia kokemuksiamme lentokentiltä. Hostillamme Erikillä oli loistava ote ryhmään ja saatiin ideoistamme hyvin kiinni hänen käyttämiensä metodien avulla. Meistä pidettiin myös hyvin huolta maukkailla ruoilla, hedelmillä, kahvilla ja sveitsiläisellä suklaalla. Työtä ja ideointia oli paljon, mutta kun kasassa on porukka joka rakastaa mitä tekee -kulki aika siivillä ja tässä tapauksessa nimenomaan niillä sinivalkoisilla sellaisilla.

IMG_6150

IMG_3385

IMG_6190

Päivän päätteeksi lähdettiin yhdessä vielä drinkeille Teatteriin ja syömään kielen mukanaan vievään Pure Bistroon. Ilta oli loistava, kiitos teidän kaikkien. Yöllä kaaduin hotellihuoneeni sänkyyn pienen Mini-koirani kanssa. Klaus K -sänkysi ovat pienet, mutta pehmeät.

Edellinen
Edellinen

Quality Hunters Part 2 – Lentokentällä

Seuraava
Seuraava

Kota Kinabalu: Opas saarihyppelyyn