The Blog Awards Finland: Ehdolla Suomen parhaaksi matkablogiksi

Terveisiä palmun alta. Istun tässä Välimeren rannalla Piña Colada kädessä ja ihmettelen mihin tämä matkablogi onkaan minut kantanut. Olen monesti ennenkin maininnut, että tämä matkablogi on rakentanut minun koko tämänhetkisen elämäni.  Ilman tätä matkablogia en todellakaan istuisi juuri nyt juuri tässä. Todennäköisesti istuisin Helsinki-Vantaan lentokentällä töissä lentokenttävirkailijana – jota itseasiassa kaikessa rehellisyydessä saatan välillä jopa kaivata. En silti vaihtaisi tämän hetkistä elämääni mihinkään muuhun. Olen varma siitä, että tämä pieni matkablogi kantaa minua ympäri maailmaa vielä monta vuotta eteenpäin.

blog awards finland veera bianca

Tärkeintä matkabloggaamisessa on minulle se, että voin inspiroida teitä muita matkustamaan tai ehkä inspiroimaan ottamaan niitä riskejä omien unelmien saavuttamiseksi, oli kyse sitten maailmanympärimatkasta tai matkailualan opiskelusta tai ihan vaikka viikonlopusta Tukholmassa. Ihmettelen usein ihan kyyneleet silmissä teidän sähköposteja ja Instagram -kommentteja siitä miten olette inspiroituneet lähtemään milloin millekin seikkailulle tämän blogin ansiosta. Vaikka blogista on tullut työ, ei rahan ansaitseminen tule koskaan menemään sen oikean intohimon edelle.

I'm happy as long as I get to travel.

14572536_1317649118253908_1800183003_o

Vuosien raskas raataminen (kyllä, bloggaaminen on myös työtä – nytkin tuon Välimeren ja minun välissä on tämä tietokone) palkitaan Suomessa kuitenkin kerran vuodessa The Blog Awards Finlandin muodossa. Blogini oli viime vuonnakin ehdolla, ja voitto meni iki-ihanalle bloggaajakollegalleni Archie gone Lebanon -blogin Inkalle.

Tänä vuonna matkablogikategoriasta löytyy Veera Bianca -blogin lisäksi iki-ihana Kaukokaipuu ja eeppisen pätevä valokuvaaja Suvi Höyden. Ja koska en noin muutenkaan koe olevani kovinkaan kilpailuhenkinen, on jo voitto itsessään komeilla näin pätevien naisten seassa The Blog Awardseissa.

Vaikka gaalahumu kelpaa aina, kunnon matkabloggaajan tapaan olen kuitenkin ensi viikon gaalaillan sijaan Italiassa – varmistan kuitenkin, että ehdin olla skumppapullovalmiina Gardajärvellä gaalan aikaan, ehkä esim. George Clooneyn kainalossa auringonlaskua ihailemassa.

Edellinen
Edellinen

Next stop: Italy

Seuraava
Seuraava

Pieni oodi yksin matkustamiselle