Unkarista kotiin

IMG_2056.jpg

Ai moi. Maailman huonoin matkabloggaaja täällä taas hei. Viime kuukaudet on menneet jaksamisen reunalla tanssien ja ajanhallintaa opetellen. Olen melko ylpeä itsestäni, että olen kääntänyt tämän blogin ja sosiaalisen median ammatiskeni, mutta välillä on vaikeaa muistaa elämässä tärkeä tasapaino. Viime kuukaudet on kuluneet maailmalla, lentokoneista on tullut toimistoja, kahvista unenkorvike ja viinilasista elämän eliksiiri. Pari päivää sitten palasin Unkarista ja nyt taistelen ikävää flunssaa vastaan kotitoimistolla.

IMG_2120.jpg

 Arna Cocoa etsimässä -blogista, Peter FREEDOMtravel -blogista, Daniela & Göran Discovering The Planet -blogista!

IMG_2043.jpg

Unkarin matka toteutettiin yhdessä Hungary Tourismin kanssa. Vietimme pari hauskaa päivää Budapestissa ja jakauduimme siitä pienempiin ryhmiin kiertelemään ympäri Unkaria. Minä, Travellinkin Cecilia & FREEDOMtravelin Peter & Helena lähdimme Budapestista kohti Pécsin pientä kaupunkia ja Villányn viinikellareita. Matkaan kuului kulttuuria, viinitiloja ja paikallista 'shampanjaa'. Kerron matkasta myöhemmin lisää, sillä postauksia on tällä hetkellä tekemättä vielä viime talven Hongkongin matkasta (hupsista).

Nyt teinkin jotain tavanomaisesta poikkeavaa ja peruin kolme reissua kesäkuulta, koska joskus on vain pakko jarruttaa. Kesäkuun aikana haluan saada työasioista, kirjanpidosta ja treenaamisesta hieman otetta. Katsotaan siis pärjäänkö matkustamatta heinäkuun Tukholmaan ja TBEXiin saakka. TBEXin jälkeen nokka mahdollisesti näyttää kohti Malesiaa, Italiaa, Maltaa & Thaimaata.

IMG_2074.jpg
Edellinen
Edellinen

MY HOMETOWN, TURKU

Seuraava
Seuraava

Päiväretki Maltan Gozolle