Blogihaaste: 10 reissukuvaa + tarinat niiden takaa

29 toukokuun, 2017

1.Kuva lentokoneen siivestä

Laskeutuminen Dubrovnikiin on pilvettömällä säällä melko päräyttävä. Olin onnekas ja sain vallattua itselleni kolme penkkiä ja pääsin ikkunalle nappaamaan kuvia laskeutumisesta. Kuvaan lentokoneen ikkunasta niin paljon, että kanssamatkustajat usein luulevat minun matkustavan ensimmäistä kertaa – vastaan yleensä että, kyllä, tällä viikolla.

P5222109.jpg

2.Paras vahingossa onnistunut otos

New Yorkin hotellissa oli hyvin pieni ikkuna, mutta päätin ottaa riskin ja änkeä tassuni ulos ikkunasta kamera kädessä ja katsoa mitä tapahtuu – melko eeppinen kaupunkinäkymähän se sieltä kurkisti sivusta auringon noustessa.

P3179043.jpg

3. Luontokuva

Täytyy myöntää että luontokuvailen melko vähän, mutta viime kesänä oltiin blogimatkalla Italian luonnossa vaeltamassa ja vuoristo veti melko hiljaiseksi kauneudellaan. Vaelluksen päässä odotti cocktail, joten minäkin jaksoin kiinnostua lajista.

IMG_6447.jpg

4. Kuva, joka saa hyvälle tuulelle

Chiang Maissa asuessa reissasimme matkabloggaajakollegani Mirkan kanssa hieman kaupungista kauemmas tälle maailman ihanimmalle uima-altaalle päiväksi rentoutumaan. Tästä iski innostus lähteä suunnittelemaan seuraavaa reissua Balille.

PC030530.jpg

5. Kuva matkaseurasta

Nämä tyypit on toki aivan loistavaa matkaseuraa, mutta jostain ihmeen syystä tämä on myös mun ainut kuva matkaseurasta viimeisen parin vuoden takaa? Kaikki muut on jotain puhelimella räpsäistyjä randomotoksia. Kaikkea sitä. Toki yksin kun matkustaa niin matkaseura on vähässä, mutta selkeästi vähän turhan usein tulee taltioitua kaverikuvia reissuseurasta. Tämä porukka on pohjoismaisia matkabloggaajia Unkarissa viime kesänä. Kuvassa suomestakin tuttu ihana Arna Cocoa Etsimässä -blogista!

IMG_2120.jpg

6. Postikorttikuva

Palataanpa vielä siihen Dubrovnikin laskeutumiseen. Vaikka kuva on napattu ikkunan läpi, se voisi ihan hyvin toimia postikorttina kaupungista. Kroatiassa hämmensi erityisesti tuo meren väri, olen jopa laskenut kuvan sinisiä sävyjä editoidessa.

P5222111.jpg

7. Kuva yläilmoista

Lentokoneen ikkunapaikka nyt vaan on se maailman paras paikka. Välillä kuvaan pilviä auringon noustessa tai laskiessa, mutta monesti itse koneen laskun tai nousun aikana maisemat kaupungeista ja meristä on välillä käsittämättömän kauniita.

P5222106.jpg

8. Fiilistelykuva palmun alla

Käykö fiiliskuva palmun vierestä? Portugalin matka viime keväänä oli yksi parhaista matkoista ja rakastuin maahan ja sen ystävällisiin ihmisiin palavasti. Seuraavaksi haaveilen reissusta Lissaboniin. Lissabon-matkainnostusta on luonut bloggaajakollega Sara, jolta tämän haasteenkin bongasin. Jos Tickle Your Fancy -blogi ei ole vielä tuttu, tuunatkaa blogiin välittömästi – olen ihan laittoman addiktoitunut Saran kuviin!

IMG_0442.jpg

9. Hyvää huomenta -kuva

Loppuviikosta on luvassa aamiaispostaus, joten ihan parhaat otokset piti säästää vielä sinne. Tässä kuitenkin Tukholman Clarion Arlandan -hotellilta jet lag -päissään pari viikkoa sitten ennen kuin jaksoin kieriä alakertaan pannukakkuaamiaiselle.

P5141334.jpg

10. Lempikaupunkini

Oi Hongkong. Hongkong on ollut kerran kotikaupunkini ja aina kaikessa eeppisyydessään suosikkipaikkani maailmassa. Pääsin käymään Hongkongissa pari viikkoa sitten illallisella paluumatkalla Sydneystä – oli ihanaa olla hetki kotona, mutta samalla vaikeaa päättää miten hyödyntää muutama tunti kaupungissa jossa voisi viettää yhden ihmiselämän.

P5121298.jpg

Oletteko te muut bloggaajat vielä tarttuneet tähän haasteeseen? If not, it’s about time! Rakastan katsella muiden matkakuvia!

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND

Ah ihania kuvia! Voisin itsekin tän haasteen toteuttaa! Chiang Maihin ja New Yorkiin voisin lähteä vaikka saman tien, ja on Hongkong myös upea kaupunki! <3 Matkakuume sen kun kasvaa :–D

Olen tietenkin puolueellinen, mutta huippu tuo kuva New Yorkista! Tosi hieno auringonnousun hetki ja heijastus ikkunoista ja vielä Chrysler Building ja Empire <3

Haha aina saa olla vähän puolueellinen <3

Ihania kuvia! Ja eipä etenkin toi yks matkaseurakuva <3 <3 <3. Se oli hauska reissu. Mä muistelisin, että meidän on pitänyt tarttua tähän haasteeseen jo ehkä noin kahden vuoden ajan, mutta me ollaan välillä vähän hitaita liikkeissämme :D.

Se on aika iloinen kuva! Voisin sun seurassa mennä kyllä uudestaan reissuun syömään nuudelikulhoja <3

Hihhii, ihana haaste! Täytyypä tarttua siihen, sadepäivää kun täällä Bangkokin kahviloissa vietän. 🙂

Sun pitää ehdottomasti, kuolen sun reissukuvien upeudelle joka päivä <3 Terkkuja ihanalle Bangkokille!

Nämä on kyllä mahtavia postauksia! Lomakuume sen kun nousee.
Pitäisiköhän itsekin kaivaa kovalevy esiin ja katsoa, että riittääkö kuvat pallonympärys-reissulta tälläiseen postaukseen 😀

https://faijahommia.fi/

Haha näitä on myös hauska tehdä 😀 Sun pitää ehdottomasti tehdä juuri noin, itseltäni on kadonnut kaikki ennen 2012 vuoden kuvia, koska en ollut niin fiksu että olisin esim siirtänyt kovalevylle :O

ADD A COMMENT