Budapestin parhaat kahvilat

20 kesäkuun, 2016

Budapest oli monellakin tapaa positiivinen yllätys, mutta erityisesti kahvilakulttuurinsa ansiosta. Budapestissa on huomattavasti Suomea edullisempaa, joten päätin viettää vuoruokauteni kaupungissa kierelleen herkullisia ja Instagrammattavan viehättäviä kahviloita – tässä niistä parhaat!

1.New York Café

Mahdollisesti Budapestin kuuluisin kahvila/ravintola, jossa historian havinan voi edelleen aistia. New York Café on sellainen kahviloiden pikkumusta, vuodesta toiseen kaupungin tyylikkäin mesta. Tänne kannattaa pysähtyä kahville kerran elämässä.

03-new-york-cafe-review

2. My Little Melbourne Coffee

Melbourne on kahvilatrendien edelläkävijä, joten jo nimen perusteella tiesin että täällä kannattaa piipahtaa. Paikka on melko pieni, mutta tarjoilee laadukasta lattea ja ravintorikasta vihermehua. Täällä kehtasi istua läppärin ääressä muutaman tunnin töitä tehden ja Australiaa kaivaten.

my little melbourne budapest

3. Butter Brothers

Butter Brothersista voit napata makeita herkullisia leivoksia mukaan tai jäädä nauttimaan kupin herkullista kahvia, tarjoiltuna omistajien omien lehmien maidolla. Butter Brothers tarjoilee myös keittoja ja salaatteja!

butter brothers

4. Liberté

Liberté on historiallinen kahvila/ravintola modernilla sisustuksella! Kahvilan idea on tarjota täydellinen paikka ihan koko päivän viettämiseen – mikä sopii tällaiselle läppärikulkurille täydellisesti. Aamiainen on jokaisen marmoripöytiä ja avokadotoasteja rakastavan Instagram-addikitin märkä päiväuni. Cappuccinot valmistetaan rakkaudella. Brunssia on tarjolla iltapäivästä. Illan hämärtyessä, Liberté tarjoilee viiniä ja drinkkejä.

liberte budapest

5. Amber’s French Bakery

Budapestin ranskalaisin mesta, Amber’s French Bakery on yhdistelmä kahvilaa, leipomoa ja karkkikauppaa. Toki täällä tarjoillaan myös suolaisia leipiä ja croissantteja. Amber’silla on kuitenkin lähes välttämätöntä nauttia joku syntisen makea leivos!

ambers

*Matka Unkariin toteutettu yhteistyössä Hungary Tourismin kanssa*

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND

Haha, mahtavaa :–D Mä olen varmaan kamalan huono kahviloissa kävijä matkoilla, vaikka en ymmärrä miksi – kakkusten äärellä kuitenkin viihtyy aina! Ehkä mun täytyy ottaa tällainen samanalainen teema-ajattelu käyttöön tulevilla matkoilla, niin ehkä mäkin alan löytää tällaisia ihanuuksia. ;–)

Budapestin kahvilat ovat niin ihania. New York Café on myös upea nähtävyys ja ainakin meidän visiitillä monet asiakkaat harhailivat ympäri kahvilaa ottaen kuvia 😉 Amber’s näyttää herkulliselta. Voisin lähteä Budapestiin vaan istumaan kahviloissa.

Kahvilat on ihania! Pitkään harmittelin, kun Lauttasaaren kahviloiden parhaimmistoa oli Picnic, huh! Varsinkin, kun vielä opiskelin töiden ohella. Sunnuntaisin ei ollut mitään paikkaa, mihin mennä läppärin kanssa. Kotona kun kaikki muut asiat kiinnostivat paljon enemmän kuin itse opiskelu. Nykyään asia on korjaantunut, ja täällä on jo yksi erinomainen kahvila.

Ihania kahviloita ja niistä ensimmäisestä olen nähnyt tietenkin paljon kuviakin. Toivottavasti pääsen joskus itsekin paikan päälle instgrammaamaan.

ADD A COMMENT