My day: Kuvausmatkalla Tukholmassa

7 marraskuun, 2017

*Kaupallinen yhteistyö: DNA Oyj

Kolmen puhelimen herätyskellot alkavat soimaan lauantaina aamulla kuudelta, sillä kärsin kamalasta aamulentojen missaamisneuroosista vaikka en olekaan vielä koskaan aamulentoa missannut tai muutenkaan juuri pommiin nukkunut. Uudessa Huawei Mate 10 Pro -puhelimessani soi niin kaunis biisi tavallisen herätyskellopärinän sijaan, että lyhyeksi jääneiden yöunienkin jälkeen herääminen ei ole ihan sietämätöntä.

IMG_20171104_084202.jpg

IMG_20171104_081629.jpg

IMG_20171104_084839.jpg

Hyppään ylös sängystä ja syöksyn pihalla odottavaan taksiin ja tapaan pian kuvausryhmäni lentokentällä valmiina vauhdikkaaseen työpäivään Tukholmassa. Käymme lentokoneessa läpi päivän tulevaa ohjelmaa ja minä herättelen itseäni niin monella kupilla kahvia ja mustikkamehua kun nyt 45 minuutin lennolla on mahdollista. Aamu pilvien päällä valkenee kolmannen kahvikupin kohdalla ja testailen puhelimeni uutta kameraa niin innoissani, että takanani istuva väsynyt bisnesmies kuvittelee varmaan, että olen ensimmäistä kertaa lentokoneessa.

Mitä ihmettä me täällä Tukholmassa sitten kuvataan? No kappas. Moi! Olen Veera Bianca ja tämä on DNA testi. Vuosien bloggaaminen ja somekonsulttina toimiminen tarkoittaa sitä, että älypuhelimeni on usein jopa läppäriäni tärkeämpi työväline ja vaadin puhelimeltani paljon. Tarvitsen markkinoiden laadukkaimman kameran, paljon muistia, kestävän akun ja oikeastaan ihan sellaisen taskukokoisen assistentin, joka kertoo minulle missä pitäisi olla milloinkin. Uusi Huawei Mate 10 Pro on juuri tällainen puhelin ja näin 1+1 tuli 2 ja minä päädyin mukaan DNA Testiin ja sitä kautta mainokseen, johon kuvasimme päivääni Tukholmassa lauantaina ja sunnuntaina.

IMG_20171104_112138.jpg

IMG_20171104_064936.jpg

IMG_20171104_090046.jpg

IMG_20171105_075805.jpg

Uskollisena iPhone-käyttäjänä ehdin kuitenkin jo Tukholman kahden päivän mainoskuvausten aikana tulla siihen tulokseen, että minusta tuli ihan oikeasti vannottu Huawei-fani. And I’m serious. Olen hämmästynyt niin monesta ominaisuudesta tässä puhelimessa, että en varmasti palaa enää entiseen. Huawei Mate 10 Pro on omalle ammatilliselle tekemiselleni ideaali puhelin. Toki samasta puhelimesta on olemassa myös edullisempi Huawei Mate 10 Lite -versio, jota testaan tulevien viikkojen aikana ja kerron sitten kokemuksista teille lisää!

IMG_20171104_120210.jpg

IMG_20171104_114838.jpg

Kaikki tämän blogipostauksen kuvat on otettu Huawi Mate 10 Pro:lla ja ainakin omasta mielestäni laatu on hämmästyttävän pätevä, enkä itse juuri huomaa laadullista eroa blogikuvissa verrattaessa järjestelmäkameraani tai pieneen Olympus PENiin mitä yleensä käytän kuvaamiseen. Jotenkin ajatus puhelinkuvien käyttämisestä blogissa on aina tuntunut ihan mahdottomalta itselleni, mutta kappas saatan käyttää näitä jatkossakin. Ja myönnetään, ehdin eilen jopa nappaamaan asiakkaalleni muutaman tuotekuvan ihan tällä puhelimella.

5 suosikkiominaisuuttani Huawei Mate 10 Pro:ssa:

  1. Leica -kamera ja Bokeh-ominaisuus
  2. Hämäräkuvaus, jolla saat pimeälläkin laadukkaan selfien
  3. Akun kesto
  4. Iso ruutu, jonka vuoksi puhelimella on helppo tehdä myös blogipostauksia ja kirjoitella sähköposteja
  5. Puhelin on niin älykäs, että palkkasin sen juuri virallisesti assistentikseni

IMG_20171105_080240.jpg

IMG_20171105_080318.jpg

IMG_20171104_174941.jpg

IMG_20171104_112129 (1).jpg

Huawei Mate 10 Pro:n saat vain DNA:n nettikaupasta jopa 36 kuukauden korottomalla ja kuluttomalla DNA Maksuajalla. Puhelin ennakkotilattavissa täältä. Toimitukset 27.11. lähtien.

Huawei Mate 10 Lite:n saat sekä DNA:n nettikaupasta että myymälöistä, mukaan myös 3 vuoden pidennetty DNA Takuu. Puhelin tilattavissa täältä tai etsi lähin DNA-myymäläsi täältä.

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND

Hei!
Mainos on hyvä. Ja sinulla on miellyttävä ääni, jos se on sinun joka on mainoksessa.
Sainsinko kysyä, mistä olet hankkinut tuon takin? Missä hotellissa asuit tällä kertaa Tukholmassa, en tunnista sisustuksesta. Onko se uusi hotelli – At Six tai jotain sinne päin. 😀

Moikka! Kiitos paljon kehuista, on oma ääni! 🙂

Takki on muutama viikko sitten Lindexistä ihan Suomesta, eli saattaa löytyä edelleen!

Tällä kertaa majoituttiin Sheratonissa, tuosta At Sixistä olen kyllä kuullut pelkkää hyvää! 🙂

Toivoinkin, että otat kaikki kuvat uudella puhelimella tätä postausta varten ja näinhän siinä kävi :). Huippukamera, täytyy myöntää! En vieläkään luovu iPhonesta, mutta on pakko myöntää, että kyllähän tuo vaikuttaa ihan huippuvaihtoehdolta – ehkäpä jopa iPhonea paremmalta. Upea ja todella sopiva yhteistyö :)!

Puhelimella kuvattuja postauksia tulee vielä lisää 😉 Vaatihaan tämä totuttelua kun on itsekin niin iPhone-orientoitunut, mutta kamera ja akun kesto on ainakin ihan eri maailmasta kuin Applen laitteilla! 😀

Oikeissa, ei-maksetuissa kameratesteissä tämä laie ei ole kyllä uutta iPhonea selättänyt, joskaan ei se paljon huonompikaan ole.

En ole testannut uusinta iPhonea, minulla on ollut aiemmin iPhone 7 käytössä joka on kyllä hyvä puhelin, mutta tässä Huaweissa kamera ja akunkesto on huomattavasti paremmat! 🙂

Eli juttu ei perustu siihen, että minulle on maksettu palkkio, vaan rehelliseen mielipiteeseeni puhelimesta. En ole kuitenkaan puhelinalan ammattilainen, joten voin puhua vain omasta kokemuksesta! 🙂 Tuota uusinta iPhonea olisi kiva päästä testaamaan myös!

Älyttömän upeita kuvia ja mitkä värit!Taas tekee mieleni hypätä koneeseen ja lähteä maailmalle. Tunnelman voi miltei käsin koskea. Olet ottanut puhelimesta ne pienetkin nyanssit esiin. Täytyypä itsekkin harjoitella.

Kiitos Jani! 🙂 Olen yleensä vähän turhankin ahkera valokuvaaja lentokoneen ikkunapaikalla, haha! Puhelimelle kyllä vahva suositus!

Tosi upeita kuvia olet Huaweillasi saanut! Minäkin olin vuosia omenafani ja muutama viikko sitten sain ekan Huaweinini ja en kyllä vaihtas takaisin. Juurikin Leican kameran takia tämän puhelimen valitsin. Vielä en ole kameran pro-asetuksia ehtinyt testailla, mutta automaatillakin tulee ihan kivoja kuvia.
Vau, minäkään en malta odottaa tätä mainostasi!

Kiitos! Tällä saa kyllä ihan automaattiasetuksilla mahtavia kuvia! 🙂 Itsekään en siis ole ehtinyt testailla vielä pro-asetuksia! 🙂

Damn mitä kuvia!!! Noiko otettu pelkällä puhelimella?! Huh 😅 Oon tässä ite miettimässä juuri uutta puhelinta, koska vanha rupee pragailee ja tarttisin juurikin tuommoisen pätevän assistentin. Täytyypä miettiä tuota!
Ja sun mainos, en malta odottaa!!
Oon nähny sen jonku yhen mainoksen mutta en sen enempää kiinnittänyt huomiota mikä juttu se oli kunnes sä postasit tän!! 🤘🏻

No eikö! On ihan pelkällä puhelimella otettu ja automaattiasetuksilla! 🙂 Eli erittäin vahva suositus kyllä tälle!

Ihan kohta nääet mainoksen missä kekkuloin minä 😀 Haha!

ADD A COMMENT