Majoitus Bangkokissa: Eastin Grand Hotel Sathron Bangkok

13 helmikuun, 2016

*Yhteistyössä: Eastin Grand Hotel Sathorn

Voi ihana ihana Bangkok. Kaipaan tuota ihmeellistä aasialaista suurkaupunkia vieläkin päivittäin. Olen ehkä aiemminkin todennut, että en olisi koskaan uskonut Bankkarin olevan ihan noin jeba mesta. Bangkokin lisäksi rakastan palavasti hienoja hotelleja hyvällä hinnalla höystettynä ja etsinkin niitä teille jaettavaksi aina matkoiltani. Bangkokin reissulla minut oli kutsuttu yöpymään Eastin Grand Hotel Sathorniin yhdessä Innan kanssa.

eastin grand hotel sathorn room serviceeasting grand hotel sathorn bangkokeasting grand bangkoksathorn hotel bangkok

Eastin Grand Hotel Sathorn sijaitsee nimensä mukaisesti Sathornin kaupunginosassa, hyvien raideyhteyksien päässä koko kaupungista. Eastin Grand Hotel Sathron on neljän tähden hotelli, viiden tähden palvelulla. Henkilökunnan palveluasenne oli erinomaista aina siivoojasta markkinointipäällikköön. Jokainen terehti ystävällisesti ja moni kutsui minua jopa nimellä. Pienet asiat, jotka tekevät suuren vaikutuksen hotellikokemukseen.

Parasta Eastin Grand Hotel Sathornissa on sen reilu hinnoittelu. Majoitus sopii myös pienemmällä budjetilla matkaavalle, joka kaipaa hieman luksusta elämään. Itse majoituin hotellin Superior -huoneessa, 27:ssä kerroksessa. Huone itsessään on kiva ja suurimmasta osasta huoneita maisemat erinomaiset – itselläni vain kävi huono turi ja naapurissa oli remontti pilaamassa maisemaa.

bangkok sathorn hotelhotel yoga bangkokeastin grand sathorn pooleastin grand sathorn bangkok pool
eastin grand hotel sathorn matkablogieastin grand hotel sathorn bangkokeastin grand sathorn breakfast

Hotellilla suurin osa ajasta kului töitä tehden uima-altaalla TBEX-kiireiden parissa. Onneksi Eastin Grand Hotel Sathornin ulkouima-allasalue on päräyttävän upea – annettakoon kuvien puhua siitä puolestaan.

Molempina aamuina iski kiire matkablogikonferenssiin, mutta aamainen Eastin Grand Hotel Sathornissa oli niin käsittämättömän herkullinen, että sille oli pakko taikoa aamusta aikaa joogailujen ja uinnin jälkeen. Thaimaassa hotelliaamiaiset on yleensäkin superherkullisia – sillä aamiaspöydät nuokkuu tuoreita hedelmiä, voi nom!

bangkok hotelli sathornbangkok nomad

*Collaboration with: Eastin Grand Hotel Sathorn

I’m still missing Bangkok every day. I’ve said it a thousand times, that I am still amazed what a fabulous city Bangkok is. Seriously, I’d move there in a blink of an eye given the opportunity. And as many of you know, I’m also a big fan of finding quality hotels on good prices wherever I wander. On my TBEX trip to Bangkok a couple months back, I was invited to stay at Eastin Grand Hotel Sathorn.

eastin grand hotel sathorn room serviceeasting grand hotel sathorn bangkokeasting grand bangkoksathorn hotel bangkok

Eastin Grand Hotel Sathorn is located, well, in Sathorn. The hotel is well located near the metro station, so it’s madly easy to get around the city from. Eastin Grand Hotel Sathorn is a four-star hotel with five-star service. I’m still amazed by the staff and their fabulous level of professionalism – everyone from the cleaning lady to the marketing manager would greet us in all occasions and even call me as Miss Veera every chance they got. It’s these little things that make a difference and that make a hotel stay unforgettable.

The best thing about Eastin Grand Hotel Sathorn is its fare pricing. It really is a luxury hotel with a great value for money and the hotel is really suitable for all kinds of travellers on all sorts of budgets. I stayed in the Superior Room, on the 27th floor. The rooms are nice and most with a great view – I just happened to be unfortunate with a construction site next door.

bangkok sathorn hotelhotel yoga bangkokeastin grand sathorn pooleastin grand sathorn bangkok pool
eastin grand hotel sathorn matkablogieastin grand hotel sathorn bangkokeastin grand sathorn breakfast

Most of the time at the hotel I spent getting work done by the pool – luckily the outdoors rooftop pool was one of the most amazing I’ve yet seen! I mean, let the above photos tell the story!

Eastin Grand Hotel Sathorn offered one of the most delicious breakfast I’ve yet enjoyed at a hotel. Shame we were really busy with the travel blog conference that we didn’t get as much time as I would have needed to let the breakfast beast in me go crazy. But at least I got to eat my weight in papaya (literally almost).

bangkok hotelli sathornbangkok nomad

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND

Mullakin on tuosta hotellista vain huippumuistoja. Uima-allasalue ja aamupalapöytä olivat huikeita!

Aivan ihana tuo allasalue! Tuolla viihtyisi koko päivän eikä olisi kiire yhtään mihinkään! 🙂

Pelkästään ton uima-altaan takia voisi tonne mennä, mut hinta on se mitä olin ajatellut päiväbudjetiksi tulevalla reissulla ja en viittii heti ekalla viikolla sotkea reissubudjettia…. Ehkäpä seuraavalla kerralla jos saan jonkun samalle reissulle mukaan jakamaan kustannuksia.

Kelpais oikein mainiosti! Mikä aamiainen ja uima-allas, ja silmänruokaakin tarjolla 😀 Vaikuttaa erinomaiselta paikalta majoittua.

Bangkok ei ole ikinä kiehtonut mua, mutta kyllä mä tossa hotellissa voisin majottautua. 🙂 Ehkäpä siis seuraava Aasian reissu kurvataan sen kautta.

Tuollaiset uima-altaat on aivan huikeita! Mulla on erityinen fiksaatio kattouima-altaisiin keskellä kuhisevia suurkaupunkeja. Haaveilen Marina Bay sandsista

Upea tuo uima-allas, kyllä kelpaa! Muutama viikko sitten näin jonkin matkatoimiston mainostavan hotellia jonka huoneesta pääsi suoraan uima-altaaseen, ei pöllömpi 😉

ÖÖ, kyllä kiitos!! Siis toi uima-allas. Bangkok rakkaus myös täällä ikuisesti vahvana. Oliko pakko laittaa ekaks kuvaksi joku pad thai?! Niin ikävä thaikkuja, thairuokaa – öö kaikkea. 😀

Bangkok ei nyt ihan hirveästi houkuttele ja kaupungista taitaa olla jo niin monta sponssatuttahotellipostaustakin netissä, että jos houkuttelisi, niin olisi vaikea valita 🙂

En ole koskaan käynyt Bangkokissa, pitäisi varmaan antaa sille mahdollisuus. Ja ainakin teidän hotellin uima-allas ja aamiainen kelpais …!

Onpas kivat maisemat tuolla uima-altaalla ;). Bangkokiin tarttis päästä jossain vaiheessa, liian pitkä aika vierailusta. Tosin tällä hetkellä ollaan Ho Chi Minh Cityssä, kelepaa tämäkin vallan mainiosti :D.

tuo uima-allas <3 tuo aamiainen <3 nuo näkymät <3

alan pikkuhiljaa kummasti lämmetä kaupungille, joka ei ole minua houkutellut sitten yhtään… 🙂

Aah. Bangkok. Suosikkini.

Ja mikäs tuolla uima-altalla olisi maisemia katsella…. !

Bangkok näyttää hyvin erilaiselta cityltä riippuen siitä, katseleeko sitä mukavasta hotellista vai ei-niin-mukavasta hostellista! Itselläni on Bangkokista enemmän kokemuksia tuosta jälkimmäisestä… 🙂

Kivan näköinen hotelli ja ihana aamiaistarjonta! Mä en koskaan ole käynyt Bangkokissa lentokenttää lukuun ottamatta, mutta moni tuntuu kehuvan kaupunkia. Mä en oikein hotelli-ihminen ole, mutta hienojen hotellien kuvien katsominen ja niistä lukeminen on aina kivaa 🙂

Kivan näköinen hotelli! Ja aika harvoin on henkilökunta nimellä puhutellut meidän reissuilla! Bangkokiin täytyy käydä joku kerta tutustumassa tarkemmin. Se on sijainniltaan kuitenkin sellainen, että sinne päädytään ennemmin tai myöhemmin uudestaan.

Mä yleensä suosin hostelleja tai ties mitä sohvannurkkia reissuillani, toki joskus hotelliinkin päädyn. Olen niin pihi, että harvoin raaskin maksaa nukkumisesta älyttömiä määriä, varsinkin jos sen homman pystyy hoitamaan jossain muualla pienemmällä hinnalla. Se kyllä harmittaa, että varsinkin hotellien ihanista aamiaisbuffeteista jään paitsi. Noi hedelmäkeot sai kyllä niin veden kielelle, ettei tosikaan! Kauniin näköinen paikka muutenkin, ehkä Aasiassa raaskisin joskus vähän paremmasta hotellistakin maksaa 🙂

Me oltiin just viime viikko Bangkokissa ja vaikka sinänsä pidänkin kaupungista, en pidä ruuhkista, ihmispaljoudesta, saasteista… Olen aina niin hemmetin uupunut kierreltyäni kaupungissa päivän 😀 Nyt pari kolme viimeistä päivää oltiin vain hotellilla (hyvin saman tyyppinen kuin tämä), ja se olikin paras ratkaisu – etenkin kun oli aivan huippu hotelli!

Olipa hieno uima-allas alue. Hotellikin näytti ihan mukavalta. Kyllä meillä ja useasti tulee valittua hiukan luksusta matkalla. Kuubassa meillä mm oli Varaderossa oma butler….

No todellakin näyttää uima-allasalue houkuttelevalta (ilman tuota karvaista körilästäkin) :).

Mahtavan houkutteleva uima-allas näköaloineen ja silmänruokineen 😀

Jopas on kunnon uima-allas (ja maisemat ;)). Hedelmätäytteiset aamiaiset ovat kyllä ihan parhaita. Itselläkin tuli juuri postaus ulos Bangkokista. On se aikamoinen kaupunki! Kaakkois-Aasian villiviidakkocity ilman viidakkoa 😀

Näyttää kyllä oikein miellyttävältä paikalta tuo allasalue töiden tekoon. Kelpaisi!
Bangkokissa en ole vielä käynyt, eikä sinne ole juuri hinkua ollutkaan. Olen ajatellut, että se tulee joskus vastaan, vaikkei sitä varsinaisesti vuosikausia ennakkoon suunnittele 🙂

Mä haluaisin päästä kokeilemaan kunnon hotellielämää Bangkokissa. Tähän mennessä oon yöpynyt kaverin lattialla ja hostellissa, perus… 😀 Uima-allas näyttää ihanalta!

Itse ihastuin Bangkokiin kerrasta. Ainoa miinus on se kosteus, mutta sille nyt ei voi mitään. Tuollahan sitä altaassa uidessa pääsisi kosteudesta hetkeksi eroon, tai olisi ainakin miellyttävämpää kosteutta 🙂 Upean näköinen allasalue!

Bangkok itsessään ei houkuttele matkakohteena, mutta hotelli sen sijaan vaikuttaa varsin mukavalta! Iso plussa allasalueelle (hunk komistuksineen 😉 ) ja aamiaisen runsaalle hedelmätarjonnalle!

Saas nähdä, tuleeko annettua Bangkokille vielä joskus toinen mahdollisuus. Ensimmäisellä kerralla kaupunki ei oikein vakuuttanut: olihan se ihan ok paikka, mutta siihen se sitten jäikin. Bangkokissa varmaan parasta ovat nuo hienompien hotellien siedettävät hinnat, mikä onkin varmaan yksi syy sille, että moni tykkää siellä käydä.

No Bangkok, paikka josta löydän itseni kerta toisensa jälkeen. Varmaan just siksi että siellä on hyvä meno, hyvää ruokaa ja mahdollisuus yöpyä edullisesti ja tasokkaasti samaan aikaan. Nää hotellivinkit on tosi hyviä, varattiin viimeksi 3x 4-5 tähden hotellia, Yksi oli täysi huti, yksi oli ok ja yksi tosi hyvä. Eli hyvä pitää nämä korvan takana 🙂 Ps. aikamoinen hunk tuolla uima-altaassa 😀

ADD A COMMENT