Garda Trentino: Voiko näin kaunista edes olla?

12 lokakuun, 2016

*Yhteistyössä: Garda Trentino & NordicTB

Parin tunnin yöunien jälkeen eilisen Qatar Airwaysin gaalan jäljiltä hipsin aamun pikkutunneilla takaisin lentokentälle, matkalle kohti Italiaa. Ehtihän tässä kulua jo vuorokausi edellisestä lennosta. Lähdin aamulla Nordic Travel Bloggersin ja Garda Trentinon järjestämälle bloggaajamatkalle tänne Italian Gardajärvelle.

Tänään suurin osa päivästä on kulunut tien päällä, sillä lensin aamulla ensin Tukholman kautta Milanoon. Lennon jälkeen meitä olikin kuljettaja odottamassa, joka vajaa kolmessa tunnissa ajoi meidät tänne Garda Trentinon alueelle.

IMG_6198.jpg

IMG_6180.jpg

IMG_6175.jpg

Saapuessamme silmät ristissä hotellin eteen, en voinut kuin tuijottaa ympärilläni kohoavia vuoria, tuulessa havisevia vihreitä palmuja ja jokapuolelta nenääni kantautuvaa tuoreen parmesanin tuoksua. Olin todella saapunut takaisin Italiaan.

Tällaisena yli urbanisoituneena mukavuudenhaluisena kaukomatkaajana, tuntui Gardajärvi aluksi aavistuksen oman mukavuusalueeni ulkopuoliselta kohteelta. Tässä kuitenkin kun olen illan mittaan kävellyt hotellin lähistöllä, en voi kuin todeta että en ole eläessäni nähnyt näin kaunista paikkaa.

Odotin, että Gardajärvi on kaunis – mutta en ihan oikeasti tiennyt että tällaista voi edes olla.

It’s like living in a fairytale.

Ei sitä joka päivä voi istua laiturin nokassa vuorten keskellä joutsenen vieressä auringonlaskua ihaillen.

 IMG_6204.jpg

Tänään ohjelmassa ei ollut sen suurempaa johtuen pitkästä matkustuspäivästä. Checkasimme sisään ihanaan kolmen tähden RivaMia -hotelliin. Pienen kävelylenkin jälkeen nautimme päräyttävän maukkaan italialaisen (hello carbs) illallisen tyylikkäässä Ristorante Nuovo `900:ssa, jossa nautimme paikallisia herkkuja järven kaloista lähellä tuotettuun lampaanjuustoon ja fusillipastaan. Noms.

Miten yksinkertainen pastaruoka voikin olla niin hyvää laadukkaalla oliiviöljyllä ja parmesanjuustolla? #allyouneedinlife

IMG_6170.jpg

IMG_6228.jpg

Huomisen päivän tärkein suunnitelma omalla kohdallani on kookosgelaton mättäminen, koska prioriteetit. Sen lisäksi olemme kuitenkin lähdössä samoamaan tuonne vuoristoon niin pitkäksi aikaa kun kunto kestää ja myöhemmin nauttimaan wellness-hoidoista kylpylään.

Elämä Italiassa ei ole yhtään hullumpaa.

*Seuraa matkaa somessa: #atLakeGarda

Hyvää yötä Italiasta <3

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND

Oioioioi katson ihan ihastuneena noita kuvia! Ihanaa! Miksi en ole ikinä käynyt Italiassa????
Lotta
http://www.lottieslife.com

Vautsi! Kuulostaa aivan unelmalta! Tuonne täytyy kyllä itekin päästä joskus, ihanan inspiroiva postaus ja kuvat 🙂 ! Vesi ihan herahti kielelle kun tätä luki. Taidanpa kokeilla kookosgelatoa seuraavalla kerralla vaikka olenkin henkeen ja vereen vannoutunut sitruunagelaton ystävä, namskis!

Hyvin kuvailtu ja kivalta kuulostaa lomasi

Täällä ei voi kuin viihtyä, vaikka tänään onkin vähän sateinen päivä heh 😀

Monte Baldolla on tosiaan upeat vaellusreitit eli mukavaa vaelluspäivää 🙂 http://kohteenamaailma.fi/eurooppa/patikointia-gardajarven-monte-baldolla/

Ei näytä ollenkaan hassumalta <3

Hei, kannattaa todellakin piipahtaa Comojärvellä ja siellä etenkin Bellagiossa. Sielu lepää siellä kyllä niin täysin 🙂 En ikinä unohda niitä maisemia 🙂

Kiitos vinkistä! Tällä reissulla en valitettavasti ehdi, mutta eiköhän tänne pidä viimeistään ensi vuodelle palata :O <3

Niin ja miten hyvää ruokaa siellä on varmaan… Kysäise tarvitsevatko testimaistajaa 🙂

On pelottavaa miten paljon pastaa ja juustoa voi syödä viidessä päivässä – apua :O

Vitsit miten hieno kuva tää missä on vaaleanpunainen talo, muhkea palmu ja jylhät vuoret taustalla. Tykkään!

Toi on kyllä överein palmu mihin oon ees törmännyt <3

ADD A COMMENT