Viikonloppu Grand Hotel Tammerissa Tampereella

6 heinäkuun, 2016

*Yhteistyössä Radisson Blu

IMG_0377afterlight-1

Laatuaika äidin kanssa on välillä tärkeää! Asutaan äitini kanssa eri kaupungeissa ja tiukan matkailuaikatauluni ja töiden takia pääsen ihan liian harvoin vierailemaan perheen luona Turussa. Kesäisistä hotellilomista äidin kanssa onkin tullut jo osakseen perinne ja tällä kertaa hotelliksi valikoitui Tampereen loistelias Radisson Blu Grand Hotel Tammer. Tampere oli kaupunkina meille molemmille vielä melko tuntematon, mutta myös positiivinen yllätys! Kaupunki oli täynnä ihania terasseja, kahviloita ja Suomen ehkä parasta asiakaspalvelua – näistä myöhemmin lisää!

afterlightafterlight-1 (1)afterlight-1 (2)

Grand Hotel Tammer yllätti tyylikkyydellään, historian havinallaan ja kummituksilla. Jos hotelli on kelvannut aikanaan myös Suomen presidentille, kelpasi se meillekin. Yövyimme upeassa parvekkeellisessa standard-luokan huoneessa. Tuo parveke (bongaa minut keikistelemässä ylemmässä kuvassa) toi huoneeseen sen ylellisyyden tunteen kun saimme nautiskella lasit kuohuvaa Tampereen keskustan yläpuolella. Parveke oli melkein samankokoinen kuin huone, ainakin minun hahmoitushäiriöisillä silmilläni! Muutoin huoneesta löytyi kaikki tarvittava, paitsi ne skumppalasit!

Illalla mennessäni nukkumaan kuulin huhun kummituksesta joka asustaa hotellin kolmannessa kerroksessa. Majoituimme kolmannessa kerroksessa ja ihmettelimmekin alkuillasta kuka koputti oveemme, sillä käytävässä ei näkynyt ketään…Onneksi hotellilta vahvistettiin kyseessä olevan kohtelias kummitus, hotellin entinen hovimestari. Grand Hotel Tammerin seinät tuntuvat kuiskivan salaisuuksia menneiltä ajoilta – hotellin portaikon sisältä on jopa löydetty kirje entiseltä työntekijältä, jossa kerrotaan maailmasta vuosien takaa.

afterlight-1 (5)afterlight-1 (6)afterlight-1 (7)

Olisin halunnut jäädä asumaan hotellin pehmeään sänkyyn. En ole ihan oikeasti eläessäni nukkunut yhtä hyvin, vaikka tuo mystinen kummitus pääsikin uniini. Voisin varmaan yleisesti paremmin jos voisin viettää jokaisen yöni Radissonin hotellien pehmeissä lakanoissa. Pretty please?

afterlight-1 (8)

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND

The hotel looks so lush! And I would have loved to hear stories about the ghostly gentleman roaming the corridors too! 🙂

ADD A COMMENT