Berliinin hipsterein hotelli: 25hours Hotel Bikini

19 elokuun, 2015

25hours Hotel Bikini on neljän tähden laadukas hotelli, mutta ei sellainen perinteisen tyylikäs, vaan tajuttoman trendikäs päräytys. 25hours Hotel Bikini löytyy Berliinin Charlottenburgista, mutta myös omistajien muista lempikaupungeista kuten Frankfurtista, Hampurista, Wienistä ja Zurichistä. 25 hours -hotellit eivät ole tavanomaisia hotelleita, vaan jokainen tarjoaa elämyksen unlike any other. Yövyin viimeisimmällä Berliinin matkallani 25hours Hotel Bikinissä yhteistyössä Visit Berlininkanssa.

Saapuminen 25hours Hotel Bikiniin

Hotellin pääovi saattaa olla vaikea löytää, jos ei satu saapuvan paikalle toimivan offline-navigoinnin kera. Hotellin alakerta on hipsterimäisen tyylikäs vanhoine autoineen. Aulasta tulee ottaa kuitenkin vielä hissi hotellin respaan pari kerrosta ylenpänä. Jo hissi on elämys, sillä hississä on pimeää ja seinissä ui kolmiulotteisia otuksia. The usual, you know. 25hours Hotel Bikinin respakin yllätti elämyksellisyydellään, josta kuvat saa kertoa enemmän kuin tuhat sanaa.

Respan vierestä löytyi myös pieni kahvila, riippumattoja, myymälä ja työntekoon tarkoitettu lounge.

Hotellin respan henkilökunta oli nuorta ja ensimmäinen palvelukokemus oli erinomainen (myöhemmin töissä oli vähän tympeää porukkaa harmiksemme).

IMG_0338.jpgIMG_0341.jpgIMG_0340.jpgIMG_0342.jpg

Jungle M. Room

Majoittumani huone oli Jungle M. Viidakkonimi on peräisin siitä, että hotelli sijaitsee aivan eläintarhan vieressä, joten ikkunasta oli näkymä orankitarhaan ja metsään. Suosittelen ottamaan huoneen jungle-näkymällä, koska se on ehdottomasti osa uniikkia kokemusta. Huoneessa on seinän kokoinen ikkuna, jonka edessä on riippumatto rentoon ajanviettoon. Huone on muutenkin trendikkään viihtyisä ja jokainen yksityiskohta on huomioitu hauskalla tavalla. Positiivsena yllätyksenä oli, että hotellissa ei käytetä pieniä ekologisesti epäilyttäviä minisaippuoita, vaan isoja pulloja luonnonmukaisemmin tuotettuja ihotuotteita. Sen lisäksi suihku oli muutenkin hauska, mutta ilman ovea, joten täällä kannattaa majoittua sellasten ihmisten kanssa joille kehtaat esitellä alastonta vartaloasi.

IMG_0301.jpgIMG_0303.jpg

IMG_0299.jpg

Hotellin ravintolat

25hours hotels Berlinin yläkerrasta löytyy neni berlin ja monkey bar. neni berlinissä tarjoillaan herkullista ja jopa melko terveellistä ruokaa. Ruoka on fuusioruokaa joissa yhdistyy lähi-idän ja Saksan maut. Täältä voit myös hakea ruokaa huoneeseen. Itse napostelin illalla bataattiranskalaisia ja chia puddingia! monkey bar on suosittu niin hotellin vierailijoiden kuin paikallistenkin kesken. monkey bar sijaitsee hotellin kymmenennessä kerroksessa ja sieltä on huikeat näkymät. monkey barista löytyy myös kattoterassi, joka on täydellinen paikka illan viettoon kesäiltaisin! monkey bar on kuitenkin niin suosittu, että siellä voi olla vaikeaa löytää vapaata pöytää tai kuulla seuralaisen puhetta!

IMG_0355.jpg

IMG_0364.jpgIMG_0321.jpg

25hours Hotel Bikini aamiainen

Nyt olen sen löytänyt, Euroopan herkullisimman ja vegaaniystävällisimmän hotelliaamiaisen! Yritän nykyään syödä terveellisesti myös reissussa kun siellä tulee oltua iso osa vuodesta, mutta se on välillä haasteellista. 25hours -hotellin aamiainen oli myös täynnä tuoreita kasviksia lähi-idän mausteilla, oikeasti terveellistä mysliä ja marjoja, sitruunavettä, valtava valikoima laadukasta teetä ja sitä soijamaitoa! Aamiainen tarjoillaan viihtyisässä neni -ravintolassa!

IMG_0359.jpgIMG_0351.jpgIMG_0362.jpg

Sijainti

Hotelli sijaitsee Bikini-Haus-rakkennuksessa Berlin Zoon vieressä. Hotellin läheltä löytyy pienen kävelymatkan päästä ravintoloita ja kauppoja! Itse pidin aluetta viihtyisänä ja sieltä oli helppo liikkua muualle Berliiniin Lentokentältä paikalle pääsi suoraan bussilla X9.

25hours Hotel Bikini is a four-star hotel, but far from the traditional kind – this hotel is hipster beyond words! 25hours Hotel Bikini Berlin is located in Charlottenburg. 25hours Hotels can also be found in Frankfurt, Hamburg, Vienna and Zurich. None of the hotels are the traditional kind in any way, each one is a unique experience unlike any other. On my last trip to Berlin, I got to stay at 25hours Hotel Bikini, as a guest of Visit Berlin.

Arriving at 25hours Hotel Bikini

At first, the hotel’s main entrance was a tad tricky to find. The lobby itself was already crazy hipster with its old cars. From the lobby, I still needed to take an elevator up to the reception. The elevator itself was already an experience with its dark light and ‘fish’ swimming on the walls. 25hours Hotel Bikini’s reception was also an experience, but let the photos below tell the story.

Next to the reception there was also a small cute café, some hammocks, a shop and a lounge for the hipsters with their Macbooks.

IMG_0338.jpgIMG_0341.jpgIMG_0340.jpgIMG_0342.jpg

Jungle M. Room

I got to stay in Jungle M. Room. The name jungle comes from the zoo right next to the hotel. So I literally got to spend my evening watching the orangutans from my room window while laying in the hammock. It was hard to believe I was in the heart of Berlin. So definitely make sure to take a jungle room for the most unique experience! The room was funky, cozy and very well detailed. Also, the shower doesn’t have a door so make sure you are staying in the room with someone you don’t mind being naked with haha!

IMG_0301.jpgIMG_0303.jpg

IMG_0299.jpg

Hotel restaurants

25hours hotels Berlin is home to some of the most delicious restaurants in Berlin, and one of the coolest rooftop bars. Neni berlin is a trendy restaurant that serves things like sweet potato fries and chia pudding. It’s somewhat a fusion of German and Middle-Eastern cuisine.

Monkey bar is popular among the locals, and for a reason. It’s a fabulous hipster bar above the skies of Berlin. A perfect place for a little summer night partying.

IMG_0355.jpg

IMG_0364.jpgIMG_0321.jpg

25hours Hotel Bikini breakfast

Now I’ve found it; Europe’s tastiest and most vegan friendly hotel breakfast! I try my best to put a little extra effort on eating healthy when travelling, as it seems to be all that I’m doing. And this time I had a hotel on my side. I mean, look at that granola. I also got a hot lemon water, a selection of tea and fresh vegetables.

IMG_0359.jpgIMG_0351.jpgIMG_0362.jpg

Location

The hotel is located in Bikini-Haus, right next to Berlin Zoo in Charlottenburg. There are restaurants and shops near by and a metro to get to places. The hotel was also easily reached from Tegel Airport with bus X9.

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND

Aivan ihanan näköinen ja kuuloinen paikka! Terveellisestä aamupalasta suuri plussa kyllä 🙂

Eikös olekin! Ja siitä tuli kyllä valtava plussa, hotelliaamiainen on aina ihana, mutta itse nautin mieluiten terveellistä ruokaa enkä kuitenkaan halua rajoittua vaan johonkin kaurapuuroon 😀

Tänne täytyy mennä kun Berliiniin eksyn! Hävettää myöntää, mutten koskaan ole ollut Berliinissä VIELÄ ja kun tämä huutava aukko matkailusivistyksessäni korjataan vaikuttaa tämä just passelilta paikalta 🙂

Suosittelen valtavan paljon! 🙂 Ei sitä hävetä kannata, mutta moinen aukko kannattaa tietysti korjata mahdollisimman pian, haha 😀

Ihana! Mä olen ajatellut että tuskin annan Berliinille enää uutta mahdollisuutta, mutta ehkä pitäisikin tehdä niin, että majoittuu tuossa ihanassa hotellissa ja matkustaa kaupunkiin KESÄLLÄ eikä keskellä harmainta maaliskuuta… 😀

Jep mäkin kävin aiemmin Berliinissä monta kertaa vaan harmaina maaliskuina ITB:ssä, niin ei jäänyt erin hyvä kuva kaupungista itsessään 😀 Tosin tällä kesäisellä reissulla sattui just muutamaksi päiväksi kylmää ja sadetta kun muuten siellä on koko kesän ollut joku helleaalto, heh 😀

Vaikuttaapa ihanalta majapaikalta,etenkin tuo huone sänkyineen;D

Haha, jep! Oli ihan mahtava! 🙂

ADD A COMMENT