Hong Kong baby!

8 tammikuun, 2013

Kas, täällähän minä vihdoin olen. Eipä tätä kauaa odotettukaan. Melkein oli eilen mutkia matkassa, mutta ne päätyikin sitten bisnesluokassa lentämiseen ja ajoissa perille saapumiseen. Saavuttiin tänne meidän Silka Seaview-hotelliin vähän iltahämärässä ja olen hieman väsynyt niin en tsempannut valokuvaamiseen. Jääköön se huomisen missioksi ja seuraavan monen sadan päivän missioksi.

Oli kieltämättä loistavaa lentää tänne Finskin bisneksessä kun palvelu oli ihan ensiluokkaista ja shampanja virtasi koko illan. Ei haitannut. Kieltämättä rakastan leijalla tuolla pilvien yläpuolella ikuisessa auringon paisteessa, etenin kun saa nukkua jalat suorana.

Oli todella outoa astua ovesta ulos ja olla Hongkongissa. Hypättiin ihanan Ainon kanssa bussiin ja lähdettiin kohti Kowloonia. Aino on siis ihana ystäväiseni, joka on reissanut muutaman viikon Aasiaa ja on sunnuntaihin asti täällä viihdyttämässä mua ennen kun muutan maanantaina opiskelija-asuntolaan.

Näin muutaman tunnin kokemuksella, olen aika todella innoissani tästä kaupungista ja etenkin tämän kaupungin ruoasta! Käytiin illallisella jossain japanilaisessa ravintolassa syömässä öö jotain ja juomassa paljon teetä ja Maccha-maitoa. Käytiin myös lähikaupasta hakemassa Hello Kitty-nuudeleita ja hedelmiä iltapalaksi. Nam.

Huomenna on ohjelmassa heppalaukkakisat ja Ladies night 😉 Anteeksi sekava postaukseni, olen väsynyt ja tahdon nukkua 😀 

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND

Kerrankin upgreidattu oikea ihminen! 🙂

😀 Thanks, mä tykkäsin myös 😉

Jeeee mahtavaa! 🙂

woop woop! 🙂

Kiva kun oot päässy perille muru:) nauti ihan joka hetkestä!!!

Jee jee, nautin ehdottomasti! Tähän asti ollut parasta ikinä ja nyt jatkuu ! :d

Ihanaa että pääsit shampanjan siivittämänä perille! 😀 Tästä se sit alkaa! Innolla odotellaan täällä! 🙂

Voi kuule, se oli ihaninta ikinä..etenkin näin ilmailualan ihmisenä sitä oli aivan hullun liekeissä kun sai istua paikalla 1C ja välillä katsoa ulos ihan cockpitin ikkunasta, its a beautiful world <3

Kuulostaa täydelliseltä!

Ja onkin oi oi <3

Eeen kestä, oon nyt jo niin täpinöissäni näistä kuvista. Aasian kaupunkien visuaalisuus on jotain niin ylivoimasta. Upeeta. Ihan järjetön reissukuume. Mulla on yks säästölipas loppuvuoden Aasian reissua varten. Nyt vaan tunkemaan sinne isoja seteleitä ;). Hih.

Jee, ihanaa! Nyt on kamera taas laukussa ja kohti uusia seikkailuja! Pitäis vaan ehkä opetella ihan käyttämään tota laitetta niin sais hienoja kuvia myös iltaisin ja hämärässä 😀

ADD A COMMENT