Näin muokkaan Instagram-kuvani

31 maaliskuun, 2016

Olen kirjoittanut tästä joskus aiemminkin, mutta tätä kysyntään minulta nykyään ainakin kerran päivässä jotakin kanavaa pitkin! Eli miten muokkaan Instagram-kuvani? No mutta darlings, minäpä kerron teille.

afterlight light leak instagram edit vsco a 2 instagram vsco a 4 vsco a 2

Suurimman osan kuvista otan ihan iPhone kutosella. Kuvat muokkaan aina VSCO Camissa ja suosikkifilterejäni ovat A2,A5, HB1 ja HB2. Filtereiden lisäksi säädän valotusta, kontrastia ja saturaatiota. Instagramin omalla muokkausohjelmalla saatan vielä lisätä terävyyttä ja valotusta joihinkin kuviin.

Jos kaipaan maisemakuviin erilaista valoa tai taivaan sävyä, käytän Afterlightin Light Leak -toimintoa. Toisinaan saatan käyttää myös Snapseediä, joka toimii erinomaisesti jos haluan muuttaa valotusta tai kontrastia tietystä kohdasta.

That’s it! Jos teillä on muita kysymyksiä liittyen Instagramiin, bring them on!

I’ve written about this before, but I still get this question every single day through some social media channel. So, how do I edit my Instagram photos? Well darlings, I’ll tell you exactly!

afterlight light leak instagram edit vsco a 2 instagram vsco a 4 vsco a 2

I take most of my photos with my iPhone 6, which works good enough depending on the lighting. I always edit my photos with VSCO Cam and my favourite filters are A2 and A5. I also use VSCO for adjusting exposure, contrast, and saturation. Then last but not least, I may tweak a little bit of sharpening and more exposure with Instagram itself.

If I want to add some extra shades of light or have a different color for the sky, I use the Light Leaks on Afterlight. Sometimes I also use Snapseed, if I want to edit a certain part of the photo only.

If you’ve got any questions regarding Instagram, let me know in the comments below!

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND

VSCOcam has been my go to for the last two and a half years, and I absolutely love it!

It’s the greatest thing, right <3

I remember I asked you one day as well, always love your pics <3

Tuohon Saanan ylläolemaan kommentiin voisin sanoa, että osa ostaa seuraajia, mutta se ei kai ole kovin viisasta? Mä en enää muista mikä oli se juttu että ostin Samsungin Iphonen sijaan. Nyt jälkeenpäin miettien olisi pitänyt kysyä lisää neuvoja. Tämä nykyinen on mun eka älypuhelin, jonka ostin pari vuotta sitten eli kai pian voi vaihtaa. 😀

Se ei missään nimessä ole viisasta. En suosittele missään tilanteessa edes harkitsemaan, enkä näin tekisi ikinä itse. Ensinnäkin, Instagramhan jossain vaiheessa kylmästi poisti nuo ostetut seuraajat, tässä moni menetti elämän työnsä isona Instaajana ja samalla varmasti myös maineensa kun yön aikana seuraajamäärä muuttui 100k:sta sataan. Varmasti edelleen moni ostaa seuraajia, valitettavasti, mutta pidemmän päälle se ei tuota tulosta kellekään.

Sellainen kysymys tuli mieleen, että miten on mahdollista saada 18k seuraajaa? 😀 Huikeita lukuja, ihan mieletöntä. Itse kun tuskailen, että saisin ensimmäisen 500 täyteen, mutta tämä Instagramin follow-unfollow-leikki on hiljalleen alkanut viedä kiinnostusta koko touhuun, valitettavasti. Huippua viikonloppua!

Heh, se vie toki aikaa! Itse olen tehnyt Instagramia jo melko pitkään, sain parituhatta seuraajaa täyteen varmaan vuosi sitten ja sen jälkeen Instagraminin onkin kasvanut ‘itsestään. Mitä tuo itsestään kuitenkin tarkoittaa, on monta seikkaa. Mitä enemmän seuraajia, sitä todennäköisempää on näkyä esim explore-sivulla tai muutenkin tulla ehdotetuksi samankaltaisena seuraajana kun seuraa muita tilejä. Sen lisäksi isomman Instagram-tilin on helppo näkyä eri hashtägien top posteissa.

Tärkeintä on kuitenkin aitous ja se engagement, jälkimmäistä ei voi tarpeeksi painottaa. On niin tärkeää itse aktiivisesti kommentoida muiden tekemisiä ja oikeasti muodostaa suhteita niihin seuraajiin, jotta ne uskollisesti pysyy kyydissä.

ADD A COMMENT