tiktok

Viikon kuulumiset: Intialaisia joogaguruja ja vihersmoothiekulhoja

Date
marras, 05, 2016

When she transformed into a butterfly, the caterpillars spoke not of her beauty, but of her weirdness. They wanted her to change back into what she always had been. But she had wings.

Mä oon tässä nyt puolisen tuntia tuijottanut tätä tietokoneen ruutua, koska en oikein tiedä miten pukea kaikkia ajatuksiani edes sanoiksi. Ensimmäiset viikot Chiang Maissa ovat olleet ihmeellisiä. Istun tässä juuri läheisessä kahvilassa vihersmoothien äärellä jalat ristissä ilman kenkiä ja kurittomat kiharat hiukset pystyssä. En ole meikannut koko tänä aikana, enkä ajatellutkaan tehdä niin missään vaiheessa. Hiukset varmaan kannattaisi harjata, mutta ehkä ensi viikolla.

IMG_6965.jpg

IMG_6978.jpg

Yksin matkustamisessa parasta on jatkuva oman mukavuusalueen jättäminen, joka on ehkä elämässä kaikkein opettavaisinta. Yhden viikon aikana ehtii tapahtumaan jotenkin tosi paljon, vaikka suurin osa ajasta onkin mennyt rästihommien hoitamisessa. Toki täällä on ollut alkumatkasta tuttuja, mikä on tehnyt Chiang Maihin kotiutumisesta huomattavasti helpompaa.

Tänään aamupalalla jostain juoksi pieni koira istumaan viereeni. Perästä tuli omistaja, singaporelainen bisneselämään kyllästynyt mies joka oli vasta aloittanut uuden elämänsä Chiang Maissa adoptiokoiransa kanssa. Mies totesi, että koira huomasi minusta välittyvän tavallista paremman energian ja tuli siksi luokseni – muutamaa minuuttia myöhemmin istuimme kaikki yhdessä aamiaisella keskustelemassa elämästä.

IMG_6975.jpg

IMG_6958.jpg

Aamiaisen jälkeen lähdin yksityiselle joogatunnille intialaisen joogagurun luokse, Ananda -studiolle. Toki ryhmätunnit ovat edullisempia, mutta oman taustani vuoksi totesin että pari kuukautta yksityistunteja voisi tehdä enemmän kuin hyvää. Käyn joogassa kerran viikossa ja teen kotona joka ilta pienen joogaharjoituksen.

Tuo energia-asia on jotenkin ihmeellinen juttu, tuntuu kuin ympärilläni olisi tavallista parempaa energiaa, mitä se ikinä tarkoittaakaan. Päässäni pyörii todella positiivisia ajatuksia ja jokainen muisto tältä vuodelta eri ihmisistä lämmittää sydäntä ja fiilis on kovin warm & fuzzy. Ja jokainen pieni kohtaaminen täällä ihmisten kanssa tuntuu jotenkin tavallista merkityksellisemmältä. En osaa edes oikein selittää, mutta ainakin asuntomme vartija totesi että hymyni piristää häntä aina aamuisin.

IMG_6971.jpg

IMG_6977.jpg

Ensimmäiset viikot Chiang Maissa ovat jatkuneet siispä erinomaisen hyvin. Suurin osa ajasta kuluu testaten erilaisia ihania kahviloita smoothiekulhoineen tässä läppärin äärellä ensi vuoden seikkailuihin valmistautuessa (niistä lisää myöhemmin).

Ihanaa viikonloppua <3

Veera Bianca

Veera Bianca is a passionate storyteller and hospitality expert with an urge to roam the globe. She spends her time on the road searching for meaningful experiences, reviewing accommodation and airlines – trying to inspire you to leave your comfort zone and getting to know new cultures.

4 Comments

 1. Vastaa

  SariKoo

  5 marraskuun, 2016

  Chiang Maissa on jotenkin kokonaisuudessaankin ihana energia. Vaikea kuvailla, mutta sä oot selkeästi löytänyt sen sieltä 🙂

  • Vastaa

   Veera Bianca

   9 marraskuun, 2016

   No kyllä <3 Tähän fiilikseen ja energiaan pääsi nopeasti kiinni 🙂

 2. Vastaa

  Laura - Urbaani viidakkoseikkailijatar

  5 marraskuun, 2016

  Energia, lempisanani. Joissakon paikoissa omat energiat vain kohtaavat ympäristön sellaista kanssa. Oikea hetki, oikeat fiilikset ja asiat vain alkavat löytää oikeat paikkansa. Kun sellainen flow tulee, siitä kannattaa nauttia. Voisin jauhaa näistä jutuista pitkään ja hartaasti, mutta menenkin sen sijaan kellariin rakentamaan omaa hyvän olon keidasta ja meditaatio/musisointiluolaa meidän kellariin. Ja yksin reissaaminen, siitäkin voisin jauhaa vähintää yhtä pitkään. Yksinolossa on taikaa <3.

  • Vastaa

   Veera Bianca

   9 marraskuun, 2016

   Energia on jotenkin ihmeellinen, koska se vaikuttaa niin isosti, mutta sitä on mahdoton nähdä. Täällä on ehdottomasti ainakin omalla kohdallani juuri oikeanlainen energia. Voidaan jauhaa aiheesta ensi vuonna <3 Meditaatioluola kellarissa kuulostaa erittäin hyvältä, saatan tulla kylään 😀

Leave a comment

Related Posts