4 x kahvilavinkkiä Bangkokiin

28 helmikuun, 2017

Ihana kaoottinen Bangkok, eli kaupunki joka onnistui tekemään minuun vaikutuksen heti ensisilmäyksellä. Vaikka Bangkok saattaa ensikosketuksella tuntua lähinnä ahdistavan ruuhkaiselta miljoonakaupungilta, on se oma suosikkikohteeni Thaimaassa ja yksi suosikkikaupungeista koko Aasiassa (ykkös- ja kakkossija menee kuitenkin Hongkongille ja Shanghaille).

Bangkok on kaupunki joka saa turistin väsymään, mutta lähinnä siksi että se tarjoaa vierailijalle niin paljon nähtävää ja koettavaa vuorokauden jokaisena tuntina! Yksi oma suosikkipuuhani Bangkokissa onkin uusien kahviloiden bongaaminen, joten tässä teille vinkkinä neljä suosikkiani.

PC211555.jpg

1.Rocket Coffeebar

Rocket Coffeebar on skandinaavinen kahvilaketju, jonka kuppiloita löytyy tällä hetkellä Bangkokin Sathornista ja Sukhumvitista. Päädyin tänne ensimmäisen kerran paikallisten stuerttiystävieni kanssa aamiaiselle ja ihastuin. Ruotsalaisen tyylikäs terveellinen kahvila tarjoilee mielestäni mahdollisesti kaupunkin herkullisimman cappuccinon ja kaikki mahdolliset ruotsalaiset herkut siltä varalta että satut kaipaamaan kotiin – nothing that good old meatballs & mash won’t cure?

Hyvän laten lisäksi pisteet tälle vohvelille, josta lisää fiilistelyä Katan blogipostauksessa Thaimaan kahvilasuosikit.

PC201456.jpg

2.Hands & Heart

Hands & Heart on hipsterihtävän tyylikäs kofeiiniaddiktin instagrammaajan märkä päiväuni. Hands & Heart sijaitsee Sukhumvitissa (jonne muuttaisin heti jos sattuisin muuttamaan Bangkokiin), lähellä muutamaa muutakin kivaa kahvilaa. Hands & Heart on erikoistunut todella laadukkaisiin kahvijuomiin, muutamiin hieman erikoisiin sellaisiin!

Kahvila on melko pieni, mutta me ainakin istuimme kahvilan lattialla pari tuntia ja muutama paikallinen istui läppäriensä äärellä, joten mesta sopii hyvin myös kaikenlaisiin diginomadileikkeihin.

PC211528.jpg

PC211552.jpg

3.Unicorn Café

Parasta koko Bangkokissa, tai ehkä jopa koko Thaimaassa on tietenkin Unicorn Cafe! Kyllä, kahvila jossa voit pukeutua yksisarviseksi ja halailla yksisarvispehmoleluja samalla kun juot yksisarvisenverta tähtimukista sateenkaaripillillä. You know, just another Monday morning. Yksisarviskahvilassa kannattaa myös maistaa pinkkejä pannukakkuja, mainly because we only live once!

Unicorn Cafe sijaitsee Silomissa. Aukioloajat kannattaa tarkistaa Facebookista.

PC201503.jpg

4.Toby’s

Oh Toby Toby! Toby’s sijaitsee Sukhumvitilla ihan lähellä ylempänä mainittua Hands & Heartia, joten kannattaa ottaa kaksi kärpästä yhdellä iskulla. Toby’s tarjoaa myös kaupungin herkullisinta länkkäribrunssia, toki myös länkkärihinnoin. Avokadoleipä uppomunalla ja kookosjogurtti granolalla vaan toimii aina.

Toby’s tarjoilee kahvien ja herkkubrunssin lisäksi myös ihan oikeaa ruokaa, mutta kukapa nyt sellaista – aamupala on päivän tärkein ateria ja minä toteutan tuota sääntöä mielelläni myös lounaalla ja illallisella. Breakfasts are life. 

PC211556.jpg

PC211563.jpg

Mikä on sinun suosikkikahvilasi Bangkokissa?

Jos muuten kahvin jälkeen maistuu cocktaili, tsekkaa Mirkan postaus Bangkokin parhaimpiin kattobaareihin!

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND

Hey girl! <3 Kiitos vinkeistä, näitä katselinkin läpi Bangkokissa ja voi kun olisikin ollut aikaa kaikissa piipahtaa! Ensikerralla sitten! Nams! 🙂

Kiitos vinkeistä! Onko Bangkokissa mitään gluteenittomia vaihtoehtoja tarjolla?

Matkabloggaamisen aloittamisen ja muiden postausten lukemisen myötä mun on pakko päästä jo sinne Bangkokiin ja Thaimaaseen muutenkin. Kuume vaan kasvaa! Tässäkin ihania kahvilavinkkejä paikanpäälle, erityisesti alkoi kiinnostaa tuo yksisarviskahvila.. 😀 Ihania kuvia muistakin paikoista!

No ei muuta kuin sinne vaan, Bangkok on aivan ihana kaupunki niin hurjan monella tavalla! 🙂 Yksisarviskahvilaa ei missään nimessä pidä jättää välistä! 😀

ADD A COMMENT