Kreikkalainen veneretki

2 lokakuun, 2017

*Pressimatka: Municipality of Kassandra

Kreikan auringon paahtaessa ja tuulen lyödessä vasten kasvoja vanhan puuveneen kannella, aivan keulan päädyssä – sitä jotenkin tuntee elävänsä. Etenkin kun unohtaa aurinkorasvan ja muistuttaa iltapäivästä väritykseltään lähinnä hummeria. Vaikka ihoni kuoriutuu vielä viikkoakin myöhemmin kuin käärmeellä, oli koko aamupäivän kestävä veneretki merellä yksi unohtumattomimpia elämyksiä tänä syksynä.

DSG_2722.jpg

DSG_2696-Redigera.jpg

DSG_2688-Redigera.jpg

DSG_2604.jpg

DSG_2859.jpg

Valokuvaajani Rania, Northbound Journeys -blogista

DSG_2715.jpg

Bloggaajakollega Peter, Freedomtravel -blogista

DSG_2857.jpg

Bloggaajakollega Christian, Matochresebloggen -blogista

DSG_2694-Redigera.jpg

Halkidikin niemimaalla sijaitseva Kassandra on yksi Kreikan parhaiten pidetyistä salaisuuksista. Turistirysät ovat syyskuussa jo lentäneet koteihinsa ja ympärillä on vain Kreikan kaunis koskematon luonto. Toki tarjolla on edelleen yöelämää ja erinomaisia ravintoloita niitä kaipaaville. Kassandra on hyvinkin iso alue ja tarjoaa siksi jokaiselle vähän jotakin.

Vierailimme Kassandrassa matkakohteen kutsuvieraina ja taisimme kaikki ihastua paikkaan niin, että suunnitellemme porukalla paluuta ensi keväälle. Lisää matkakohteesta itsestään kuitenkin seuraavassa postauksessa!

DSG_2642.jpg

DSG_2732.jpg

DSG_2621.jpg

DSG_2756.jpg

DSG_2736.jpg

Vietin muutaman päivän Kreikan Kassandrassa ruotsalaisten bloggaajakollegoiden kanssa. Kerron teille Kassandrasta myöhemmin vielä lisää, mutta ennen kuin jatkan matkaa täältä Finnairin lentokenttäloungesta Japaniin, halusin jakaa kanssanne tämän ihanan muiston päivästämme merellä.

Veneelle oli kutsuttu meidän lisäksi paikallisia hotellijohtajia ja muita matkailualan edustajia. Minulla sattuu kuitenkin olemaan sellainen vika, että jos pääsen veneeseen – menen välittömästi keulaan tuijottamaan aaltoja enkä voi minglaa juuri kenenkään kanssa matkan aikana.

DSG_2766.jpg

DSG_2791.jpg

DSG_2826.jpg

DSG_2831.jpg

Toki aamupäivän mittaiseen venematkaan mahtui myös muutama kylmä mojito ja takakannella tanssimista kreikkalaisen folkmusiikin tahtiin. Tanssiessani kreikkalasia hittibiisejä ja hymyillessäni onnellisena ja aavistuksen humaltuneena, huomasin vieressäni istuvalla naisella paidan jossa luki ‘to travel is to escape for a while‘ and man whas she right.

All photographs are Ⓒ Rania Rönntoft / Northbound Journeys

Tässä vielä pieni video matkaltamme Kassandrasta. Oma video on vasta tekeillä, joten tässä välissä pääsette reissufiilikseen mukaan Freedomtravel-blogin pätkällä:

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND

Ihanalta kuulostaa, ja just tuollaiset paikat Kreikassa kiinnostaa. Sellaiset, mitkä ei ole ihan täysiä turistirysiä, mutta kuvankauniita silti. Kreikka taitaa olla, tähän asti, suosikkimaani Euroopassa. Sinne tullaan varmasti lähtemään vielä monet kerrat <3

Kreikka on kyllä aivan ihana! Itsekin haluaisin jo pian takaisin, etenkin syömään kaikkea herkullista ruokaa! 😀 Kassandra oli kyllä aivan uusi tuttavuus ja etenkin näin syyskuun alussa ihan täydellinen lomakohde jos ei halua täyteen turistirysään 😀

ADD A COMMENT