Kuukausi Hongkongissa

7 helmikuun, 2013

Haluaisin taas aloittaa postaukseni pahoittelemalla hiljaisuuttani, tällä kertaa tietkoneeni päätti luovuttaa ja onkin nyt ahkerasti päättänyt hajota. Siitä huolimatta, minä en suostu luovuttamaan vaan haluan postailla teille lähes päivittäin jos vaan tekniikka ja aika suo myöden! Mun päivä on ollut täysin epäonnnistunut, mutta oikeastihan täällä on kuitenkin kaikki varsin hyvin. Aika hassua, että tänään on tasan kuukausi siitä kun saavuin tänne. Tavallaan koen olevani jo niin kotonani, että aika tuntuu pidemmältäkin ja toisaalta on myös pelottavaa miten nopeasti aika kulkee…

IMG_3667

IMG_3681

Otin eilen muutaman kuvan Campukselta, itse puutun useista koska kuljeskelin päivän ihan keskenäni joten vaan napsisin muutaman otoksen. Ensi viikon aikana lupaan myös toteuttaa erään toivepostauksen mun lemppariruoista täällä. Ajattelin omistaa kokonaisen päiväin niiden kaikkien syömiseen! Nam!

Koulu on lähtenyt kunnolla käyntiin, kursseja on kuusi ja kaikki niistä on ihan ok. Tosin vähän on välillä rasittavaa istua luennoilla, koska paikallisilla on tapana pitää aivan jäätävää meteliä koko luennon ajan, mikä ei ole kovin kivaa etenkään opettajalle mutta kyllä meillä muillakin menee hermo! Kursseilla kirjoitellaan paljon esseitä ja luvassa on myös monta ryhmätyötä. Suosikkikurssi on yllättäen Airport Operations & Management, voi kumpa voisin opiskella lähes pelkästään sitä!

IMG_3709

IMG_3705

IMG_3692

IMG_3696

Täällä on kova valmistautuminen uudenvuoden viettoon, joka on hassua näin helmikuussa. Viikonloppu on kuitenkin täynnä kaikenlaista uudenvuoden-kekkeriä, joista lisää myöhemmin:) Mä menen nukkumaan, koska haluan jo aamulenkille!

Heitelkää lisää postaustoiveita tänne päin maailmaa, koska haluaisin sellaisia teille toteuttaa! 🙂 Ne joita on pyydetty, on kyllä tulossa!

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND

Tätä vettä Célinekin juo! 😀 Hihii!

Hihii 😀 Mä jostain syystä rakastan tota vettä ja aina kun oon täällä päin maailmaa niin juon sitä 😀

ADD A COMMENT