Powerful

Stories

kaipaatko inspiroivaa puheenvuoroa?

Veera Bianca on toiminut vierailuluennoitsijana, inspiroivana puhujana tapahtumissa ja kouluttajana matkailuyrityksille jo useamman vuoden ajan.

Veera on ollut puhumassa esimerkiksi Haaga-Helian matkailuopiskelijoille, German Days -matkailuyrittäjille ja tapahtumissa kertomassa myös henkilökohtaisia tarinoita.

Inspiring

Lectures

wild adventures & wellbeing

veera bianca

luennot saatavilla suomeksi ja englanniksi

Contact me

luentoaiheita

Luennot matkailuopiskelijoille

Pitämäni luennot matkailuopiskelijoille on monesti arvosteltu opiskelijoiden puolesta vuoden tai jopa koko opiskeluajan inspiroivimmiksi.

Luennoin mm seuraavista aiheista; uran rakentaminen matkailualalla, vastuullinen matkailu, matkailumarkkinointi & bloggaaminen. Lue tarkemmin luentoaiheista täältä.

01

Vaikuttajamarkkinointi & Instagram yrityksille

02

Olen pitänyt useita koulutuksia yrityksille vaikuttaja- ja somemarkkinointiin liittyen. Somessa erityisosaamiseni on Instagram ja sen käyttö oman yrityksen markkinoinnissa, etenkin matkailualan yrityksille.

Vuosien aikana olen ollut mukana pitämässä koulutuksia ja luomassa strategioita mm. Kämp Groupille, Clarionille ja Sokos Hotelleille.

Inspiroivat puheenvuorot kehopositiivisuueen & hyvinvointiin liittyen

Olen kertonut avoimesti sosiaalisessa mediassa kamppailuistani laihduttamisen kanssa lapsesta saakka ja kärsinyt syömishäiriöistä. Olen myös laihduttanut Olet Mitä Syöt -ohjelmassa, jonka jälkeen yleisöni seuraa minua vielä enemmän tämän aiheen tiimoilta. Nykyään taistelen dieettikulttuuria vastaan, mutta silti hyvinvointiini keskittyen. Aiheeseen liittyvät puheenvuorot ovat auttaneet seuraajiani jopa hyvin vakavien mielenterveyshaasteiden kanssa.

03