Makuuhuoneen uusi ilme

29 lokakuun, 2019

*Kaupallinen yhteistyö: Desenio

Makuuhuoneeni uudessa kodissa ei tuntunut omalta hienoilla sängyn verhoilla ja liian valkoisella sisustuksellaan – se oli mielestäni kaunis, mutta se ei ollut omanlaiseni. Pitkään asian kanssa pähkäiltyäni repäisin sängystä verhot alas ja vaihdoin lakanat harmaampiin.

Oma sisustustyylini ei vaan ole ihan niin skandinaavisen yksinkertainen, vaan vähän rouheampi ja maanläheisempi. Rakastan sisustusta ja haluan, että kotini kertoo jotain minusta.

*Postauksen lopussa -25% alekoodi Desenion verkkokauppaan

DSC_0948.jpg
DSC_0952.jpg

Mikä tekisikään vanhan heppatytön makuuhuoneesta kotoisampaa kuin uudet julisteet hevosista, mutta vaan sellaiset jotka sopivat paremmin aikuisen naisen kotiin eikä ole revitty Hevoshullu -lehden keskiaukeamalta ja liimattu sinitarralla seinään.

Olin jo pitkään harkinnut tulostavani viime keväänä Islannissa ottamani valokuvat Islanninhevosista seinille, mutta Desenio sattui sopivasti julkaisemaan tämän uuden kuvasarjan Islannin villistä luonnosta ja sen hevosista – and it was a perfect match.

Jokainen blogia pidempään lukenut tietää, että rakas hevosharrastukseni päättyi vakavaan ratsastusonnettomuuteen Australiassa 2008. Tämän vuoden kesän ja syksyn aikana olen kuitenkin vihdoin päässyt pidemmälle tässä iänikuisessa paranemisprojektissa ja uskallan haaveilla Islanninhevosvaelluksesta jo ensi keväälle.

Olen matkustanut erään asiakastyöni puolesta Islantiin viime vuosina useamman kerran ja päässyt kahdesti vierailemaan Islanninhevostallilla rapsuttelemassa hevosia korvan takaa. Ensimmäisellä kerralla puhkesin kyyneliin hevoskaipuustani ja toisella kertaa en olisi halunnut lähteä ollenkaan kotiin, sillä juuri täällä oli niin hyvä olla – ehkä kolmannella kerralla nousenkin takaisin satulaan.

Olkoon nämä hevostaulut makuuhuoneessa se motivaatio ja muistutus mitä tarvitsen haaveeni toteuttamiseksi ja kaikista näistä vammoista lopullisesti parantumisen jatkamiseksi.

DSC_0932.jpg

Wild horses I wanna be like you. Throwing caution to the wind, I’ll run free too. Wish I could recklessly love like I’m longing to. I wanna run with the wild horses.

– Natasha bedingfield
DSC_0928.jpg
DSC_0958.jpg

Nämä taulut ovat osa Desenion uutta Studio Elements -kokoelmaa, joka keskittyy Islantiin ja sen upeaan luontoon. Studio Elements kokoelmat ovat Desenion luovan tiimin tuottamia, yksilöllisiä valokuvataidekokoelmia, jotka on aina kuvattu eri kohteissa ympäri maailmaa.

Uusin Islanti -aiheinen kokoelma vie katsojan maagiselle matkalle yhteen upeimmista maista jossa olen käynyt. Lue lisää postauksiani Islannista täältä. Kokoelma vangitsee luonnon voimakkaat kontrastit sekä villit ja vapaat Islanninhevoset.

Valitsin itse kokoelmasta 5 taulua makuuhuoneeseen – vähän ne etsivät vielä paikkojaan, mutta sopivat tänne täydellisesti.

Julistetilauksesta -25% alennusta koodilla VEERAELEMENTS

Saat Desenion verkkokaupasta -25% alennuksen julisteostoksista 29.-31.10. Alekoodi koskee sekä Studio Collections -julisteita että kaikkia normaalihintaisia tuotteita. Alekoodi ei koske premium-julisteita, eli Handpicked-, Collaboration- tai ‘Persoonallisia’ julisteita.

Voit tutustua Desenion uuteen Studio Elements -kokoelmaan Islannista täältä.

DSC_0921.jpg
SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND
ADD A COMMENT