Matkahaaveita ja miestensyöjä-ex-vaimoja?

7 maaliskuun, 2019

Miten tämä alkuvuosi on rullannut niin vauhdikkaasti jo maaliskuuhun? En ehtinyt koskaan tehdä sellaista viime vuoden reissujen recappiä tai juttua suunitelmista tulevalle vuodelle. Korjattiin tilanne kuitenkin uusimmassa Jetlagissa -podcastin toisen kausen ensimmäisessä jaksossa, jonka voit kuunnella tästä.

Tänä vuonna olen ehtinyt matkustaa jo Berliniin, Pariisiin ja Islantiin. Ensi viikolla nokka näyttää kohti Balia ja sieltä Espanjaan sekä Maltalle. Oikeastaan mitään muita suunnitelmia minulla ei ole vielä tulevalle vuodelle tai oikeastaan koko loppu elämällekään.

Viime vuosi oli sekä itselläni että podcast-kollegallani Anna-Katrilla vähintäänkin vauhdikas ihan kaikilla elämän osa-alueilla, kuten ehkä podcastia jo kuunnelleet tietävät. Suuria seikkailuja ja sydänsuruja. Urasuunnitelmia ja epätietoisuutta tulevaisuudesta. The good and the bad. Muistelemme uudessa jaksossa menneitä reissuja; trekkaamista Kolumbian sademetsissä ja delfiinejä Kalifornian auringonlaskussa.

Viime vuoden seikkailut omalla kohdalla vei Thaimaahan tapaamaan ystävääni, risteilylle Espanjaan, seikkailemaan Sloveniaan, synttärimatkalle Tukholmaan, työmatkalle Hongkongiin ja Chiang Maihin, uudestaan Tukholmaan, kulttuurimatkalle Tartoon, matkablogikonferenssiin Tsekkeihin, patikoimaan Sveitsiin, minilomalle Roomaan, valokuvausmatkalle New Yorkiin, viikonlopuksi Hampuriin, luontoseikkailemaan Irlantin sekä roadtripille Kaliforniaan. Yhteen vuoteen mahtuu paljon elämää.*saat parhaan kuuntelukokemuksen lataamalla Supla-sovelluksen

WhatsApp Image 2019-03-07 at 10.40.16.jpg

Jokainen reissu on aina omalla tavallaan unohtumaton, mutta vuoden viimeisintä reissua Kaliforniaan muistelen erityisellä lämmöllä. New Yorkissa taas sain tehdä kaikkea sitä mitä kaikista eniten rakastan – seikkailla, vain minä ja kamera. Entisiin kotikaupunkeihin Chiang Maihin ja Hongkongiin palaaminen taas saa aina hymyn korviin saakka. Hampurin matkalta taasen en muista juuri muuta kuin hotellin pehmeän tyynyn.

Ensimmäisessä jaksossa käymme läpi matkatarinoita aina Kolumbian sademetsävaellukselta Champs-Elyséesin vessaan. Poikaystäviä unohtamatta. Kumpi naisista syttyi Kalifornian auringonlaskun villidelfiinilaumasta, entä kumpi saikaan kutsun Saudi-Arabiaan?

Uudessa podcast-jaksossa käymme tarkemmin läpi viime vuoden kokemuksia ja tulevaa vuotta.

Kuuntele kaikki Jetlagissa -podcastin jaksot täältä.

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND

Tuo on tosiaankin elämää, käydä monissa paikoissa vuoden aikana ja kokea niin paljon enemmän kuin paikallaan pysyjät. Tai en tiedä kokevatko paikallaan pysyjät sen niin?

Oisko nää tulossa myös iPhonen Podcastit-sovellukseen?

Tämä sesonki ei vielä, mutta toivottavasti kolmannen kohdalla! 🙂

ADD A COMMENT