Matkailupodcast Jetlagissa – kuuntele koko 1. tuotantokausi täältä

13 tammikuun, 2019

Jos minulta kysytään mikä on ollut viime vuoden siistein juttu niin vastaus on aivan ehdottomasti minun ja Anna-Katrin Jetlagissa -podcast. Olin tiennyt Adalmina’s Adventures -blogin Anna-Katriin jo pitkään blogipiireistä, mutta kuten hän itsekin blogissaan totesi; onneksi päädyimme yhteiselle työmatkalle Bomballe viime vuoden alussa.

Monikin asia elämässä on hassujen sattumien summa. Olen ehkä jopa kiitollinen siitä että eräs miesseikailuni sattui olemaan vain muutaman kymmenen kilometrin päässä lomamatkalla ja tästä ahdistuneena avauduin Anna-Katrille porealtaassa ulkona pakkasella. Keskustelun myötä huomasimme olevamme samoilla linjoilla monestakin asiasta elämässä ja jotenkin keskustelu johtikin siihen, että nyt meillä on yhteinen matkailuaiheinen podcast Jetlagissa.

Ensimmäinen kausi on nyt takana ja se on toteutettu yhteistyössä Monochromen kanssa Suplassa.

Olemme saaneet paljon hyvää palautetta avoimuudestamme ja rennosta otteestamme jaksojen aiheisiin. Hauskaahan tässä on se, että tätä podcastia tehdessä studiolla monina myöhäisinä iltoina olemme samalla saaneet tutustua toisiimme ja olenkin varsin kiitollinen tästä ystävyydestä samanhenkiseen hulluun seikkailijanaiseen.

Ja me olemme molemmat ihan tajuttoman kiitollisia siitä yhteisöstä reissunaisea mikä Jetlagissa -podcastin ympärille on jo kasvanut. Halutaan ottaa teitä tänä vuonna vielä enemmän mukaan ja järjestämmekin ensimmäisen meetupin tulevilla Matkamessuilla, tuskin maltan odottaa!

Aloittelemme tässä pian toista kautta ja muutenkin Jetlagissa -brändin ympärillä on tällä hetkellä niin paljon pöhinää, että tiedä mihin tämä kaikki meidät vielä vie.

Tässä vaiheessa jos podcast on jäänyt vielä kuuntelematta, niin tästä postauksesta löydät kaikki ensimmäisen kauden jaksot. Pitää myös myöntää, että välillä kun näitä kuuntelee itse jälkikäteen niin miettii mitä kaikkea sitä tuleekaan jaettua internetissä, haha…

Kuuntele Jetlagissa -podcast täältä.

P4112033.jpg

Tässä vielä kaikki ensimmäisen kauden jaksot eriteltynä:

Jakso 1: Reiden vilautuksia ja hamsterivideoita

Ensimmäisessä jaksossa puhutaan matkailusta elämäntapana. Mitä haasteita paljon matkailevien naisten elämään liittyykään niin ystävä- kuin miesrintamalla? Onko diginomadius sittenkään kummankaan naisen haave? Entä mikä yksinmatkailussa kiehtoo tai mikä on saanut naiset välttämään hostelleja?



Jakso 2: Vesikauhua ja viagraa

Tässä jaksossa keskustellaan matkailijan terveydestä ja turvallisuudesta. Vaikka aihe on vakava, on näillä naisilla aina pilke silmäkulmassa. Kumpi naisista onkaan murtanut selkärankansa matkalla ollessa ja kumpi voittanut tanssikilpailut kortisonishotin voimalla? Miksi molemmat naiset ovat päätyneet reissuillaan eläinlääkärin vastaanotolle? Entä mitä matkailevan naisen käsilaukusta tulisi aina löytyä?



Jakso 3: Minuuttimies ja kuoleva seepra

Tässä jaksossa keskustellaan paljon matkailevien naisten miessuhteista, niiden ihanuudesta ja hankaluudesta. Pääsikö toinen naisista kymppikerhoon? Kumpi otti tatuoinnin lomaromanssin seurauksena? Entä mitkä ovatkaan olleet erikoisimpia paikkoja harrastaa seksiä matkoilla?



Jakso 4: Skumppahuuruja ja ilmaisia matkoja

Tässä jaksossa avaudutaan matkabloggaamisesta ja paljastetaan onko bloggaaminen pelkkää skumpan juontia. Mitä matkabloggaajan työhön kuuluukaan ja paljonko sillä voi tienata? Mitä mieltä naiset ovat ilmaisista matkoista? Entä tuoko sosiaalinen media ulkonäköpaineita bloggaajille?



Jakso 5: Mökkikauhua ja ilmaston tuhoamista

Tässä jaksossa puhutaan Suomi-matkailusta ja avaudutaan mikä mökkeilyssä ärsyttää. Mitä mieltä naiset ovatkaan suomalaisista perinteistä tai lasten hankinnasta? Haaveilevatko he muutosta ulkomaille? Entä mitä ajatuksia näillä paljon matkailevilla reissunaisilla on ilmastonmuutoskeskustelusta ja mitä he kommentoivatkaan lentomatkustamisen päästöistä?



Jakso 6: Intialaisia naimakauppoja ja itkijänaisia

Tässä jaksossa pohditaan miesten deittailua maailmalla sekä keskustellaan soolomatkailun saloista, sen ihanuudesta ja kamaluudesta. Kumpi naisista onkaan saanut reissunsa päätteeksi kutsun omiin häihinsä toiselle puolelle maailmaa? Kumpi matkasi ensimmäisellä soolomatkallaan neljän karvaisen miehen kanssa junassa? Miksi ihmeessä naiset herkistyvät soolomatkoista puhuessaan?


Jakso 7: Pakomatkoja ja peruttuja häitä

Tässä jaksossa keskustellaan lottovoitoista ja suomalaisista unelmista sekä nostetaan kateuskortti esiin. Miksi toinen naisista suunnittelee pakomatkaa maailmalle? Kumpi naisista onkaan jätetty melkein hääalttarille? Entä mitä sanottavaa näillä villeillä reissunaisilla onkaan munavoista tai pettäjämiehistä?



Jakso 8: Persvakoshortseja ja kulttuurierokissoja

Tällä kertaa puhutaan naismatkailijoiden pinnallisista ulkonäköasioista, pakkaamisen sietämättömästä keveydestä ja kulttuurieroista eri maissa. Missä yhteydessä naiset ovatkaan kohdanneet pikkuhousu-gaten? Mikä molempia naisia ällöttää Instagramin matkakuvamaailmassa pukeutumisen suhteen? Entä mitä sanottavaa naisilla onkaan kulttuurieroista on kyseessä sitten pukeutuminen tai miesten huomio maailmalla reissatessa?



Jakso 9: Tappajahämähäkkejä ja speedo-miehiä

Tässä jaksossa vastataan podcastin kuuntelijoiden kysymyksiin sekä toki sorrutaan puhumaan hieman asian vierestä. Aiheena muun muassa trooppisten ötököiden kammo, aikaerorasituksesta selviytyminen, reissusta rähjääntyminen, uusiin ihmisiin tutustuminen soolomatkaillessa ja suosikkikansallisuudet deittailuun. Kumpi naisista onkaan nähnyt vilauksen anakondasta ja kumpi päätynyt deiteille speedo-miehen kanssa?



Huom. Vikassa jaksossa meistä johtumattomista syistä huonompi äänenlaatu. Parannetaan tästä ensivuoteen! 🙂

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND

Mä oon aivan tosi huono kuunteleen podcasteja, mutta näihin teidän jutusteluihin oon kyllä jäänyt koukkuun! Tosi rento ja inspiroiva meininki teillä!

Teidän podcast on ihan mun lemppari! Kiitos siitä 🙂 kovasti jo oottelen uusia jaksoja. Yksi viikon ja torstain kohokohta, kun Jetlagissa ilmestyy. 🙂 Itseä inspiroivia juttuja ja hauskoja seikkailuja ja kommelluksia!

Olen tykännyt teidän podcastista ja naureskellut monille jutuille. Aina ollut mahtava aloitus kuunnella jaksoja kouluun mennessä. Odotan paljon toista kautta, sillä ensimmäisen kauden kaikki jaksot on kuunneltu.

Toivoisin toiselta kaudelta lisää syvällisempää otetta matkailuun liittyviin teemoihin. Vaikka on siis hauska kuunnella kolumbialaisista kuumismiehistä, voisi edes yksi jakso käsitellä jotain syvällisempää teemaa asiallisemmalla käsittelytavalla :). Uskon, että teistä molemmista löytyy sellainenkin puoli, ja mielellään näen/kuulen sitä(kin) lisää.

Joka tapauksessa kiitos hyvästä podcastista ja tsemppiä vuodelle 2019!

Kaikki kuunneltu ja seuraavaa kautta odotellessa. 😀 Vaikka meidän matkustustyyli onkin ihan erilainen ja parisuhteessa eläessä elämä on muutenkin vähän erilaista, on näitä tosi hauska kuunnella.

Useimmat näistä olen tainnut kuunnella ja todellakin olette rentoja ja räväköitä. Jopa siinä määrin, että jutuissa joskus ehkä vähän liikaakin korostuu sinkkujen, kolmekymppisten, paljon matkustavien naisten kupla. Mutta etenkin tuollaisessa jutustelussa kai onkin pakko olla juuri oma itsensä ja sanoa räväkästi mitä ajattelee, vaikka ehkä tietääkin, että monet ajattelevat asioista ainakin vähän toisin – jopa ihan perustellustikin 🙂

ADD A COMMENT