tiktok

3 Foodie-vinkkiä Milanoon

Date
huhti, 21, 2017

Kaikkein parhaita ruokapaikkoja Milanossa on useimmiten hyvin paikalliset perinteiset ravintolat, jotka tarjoilevat italialaisia herkkuja pizzasta pastaan hyvällä viinillä. Lisäksi täällä osataan täydellisen cappuccinon luomisen jalo taito, joten parhaat kahvit keitetään todennäköisesti myös söpöissä pienissä paikalliskuppiloissa. Milano on kuitenkin trendikäs kaupunki, josta löytyy myös muutamia trendikkäitä foodiespotteja jos osaa etsiä – joten pitihin niitä käydä taas testaamassa.

Tässä teille lista kolmesta suosikistani, jotka sattumalta sijaitsevatkin ihan lyhyen kävelymatkan päässä toisistaan lähellä Chinatownia! Näiden lisäksi suosittelisin todennäköisesti käydä tsekkaamassa myös 10 Corso Comon, jossa en itse päässyt tällä Milanon reissulla käymään – näppärästi kuitenkin bloggaajakollegani Jonna kirjoitti paikasta ihan hetki sitten.

milan_otto2

1.Fancytoast

Fancytoast on nimensä arvoinen – pieni ihanan instagrammattavaksi sisustettu paahtoleipäravintola, joka tarjoilee aamiaista (tosin vasta 10 eteenpäin) ja lounasta Milanon Moscovan kaupunginosassa lähellä Chinatownia. Ainakaan arkiaamuisin paahtismesta ei ollut kiireinen ja olimme bloggaajaysäväni Towen kanssa päivän ensimmäiset asiakkaat. Fancytoast tarjoilee Westcoast-hengellä tuunattuja niin makeita kuin suolaisiakin paahtoleipiä. Believe it or not, jätin tällä kertaa avocadotoastin maistamatta ja nautin sen sijaan makean marjapaahtiksen. Hassua miten näinkin yksinkertainen herkku voi olla näinkin hyvää – Fancytoasteja on pakko alkaa tehdä myös kotona!

milano

fancytoast_milano

fancytoast_milan

2. oTTo

oTTo on Milanon hipsterein kahvila, mutta ainakin omasta mielestäni ihan hyvällä tavalla. oTTo on tilava kahvila, jossa on pöytiä niin sisällä kuin ulkonakin. oTTo on lisäksi juuri sellainen paikka missä kehtaa istua läppärin äärellä useammankin tunnin, vaikka wifi ei paras mahdollinen ollutkaan. oTTo tarjoilee hyvää kahvia ja mehua päiväsaikaan ja 12 eteenpäin lounasta. Lounaaksi tarjoillaan toasteja erilaisilla lisukkeilla, kuten allaolevasta kuvasta näkee – that avocado toast though, yum. Kahvila tuntui ruuhkautuvan heti lounaan startatessa, joten kannattaa saapua mestoille puolisen tuntia ennen lounasta ja nauttia vaikka kuppi cappuccinoa ja hyökätä baaritiskille heti kellon lyödessä 12.

milan_otto1

P4029715.jpg

milan_otto_lunch

Milan_otto_lunch2

P4029723.jpg

3. Macha Café

Macha Café on pieni matchaan erikoistunut kahvila, jossa on nykyään pitkän jono ihan vain sen ansiosta että milanolainen Instagram-tähti ja The Blonde Salad -blogin kirjoittaja Chiara Ferrangi postasi Instagramiinsa kuvan kahvilasta muutama kuukausi sitten. Satuimme kahvilaan aamiaiselle rauhallisempana päivänä ja saimme pöydän jonottamatta. Aamiaiseksi nautin itse vihermehun ja herkullisen avokadoburgerin kylmäsavulohella. Ystäväni Towe siemaili matchalattea ja jugurttikulhoa. Jugubowl ei saanut täysiä pisteitä, mutta muutoin paikka oli todella herkullinen!

machacafe

P4029688.jpg

Kiitos ihana Milano! Matkamme Milanoon sponsoroi BIT-matkamessut, joista kerron teille lisää myöhemmin!

Veera Bianca

Veera Bianca is a passionate storyteller and hospitality expert with an urge to roam the globe. She spends her time on the road searching for meaningful experiences, reviewing accommodation and airlines – trying to inspire you to leave your comfort zone and getting to know new cultures.

Leave a comment

Related Posts