A Day To Remember; I’m Going to Study Tourism!

26 marraskuun, 2010

matkailualamatkailuala opiskelu porvooporvoo matkailuala opiskelumatkailu porvoo haaga-helia

Tänään sain tiedon, jota olen hampaat kalisten odotellut jo viikkoja. Pääsin siis opiskelemaan matkailualaa Haaga-Helian Porvoon ammattikorkeakouluun! Olenhan viettänyt viime vuodet punniten josko lähitsiin opiskelemaan musiikkia tai matkailualaa – ja nyt vihdoin olen täysin varma siitä, että matkailuala on minulle oikea valinta! Kun laitoin hakemuksen menemään kuukausia sitten, en edes tiennyt kuinka paljon jo haluan opiskelun pariin ja nyt viime viikot olen odotellut niin suurella innolla tätä. Istuttuani tämän koulun infotilaisuudessa, tajusin, ettei minulle ole mitään muuta niin oikeaa paikkaa kuin juuri tämä koulu. Edessä on siis muutto Porvooseen, pieneen söpöön hassuun kaupunkiin, joka on onneksi hyvien yhteyksien päässä Helsingistä. Opiskeluun kuuluu myös mahtavia työharjotteluja ulkomailla ja vaihto-oppilasvuosi on taas edessä. Infotilaisuudessa kuulin, että koulusta voi myös suorittaa yhden vuoden kokonaan Englannissa. Tällaiselle levottomalle sielulle sellainen sopii mainiosti.

Pian alkaakin kaikkien käytännön asioiden pohtiminen, mutta nyt haluan vielä hyppiä tasa jalkaa pitkin seiniä! Matkailuala, täältä tullaan! JIIIHAAA!!!!!!!!!

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND

Hieno homma, onnittelut! Täältä Rantapallon kauttahan löytää vaikka mitä mielenkiintoisia blogeja 🙂

Kiitos satuvw, joo tää rantapallohan on loistopaikka 😀 Ite vasta vauhtiin pääsemässä 😀 Nyt etenkin kun tuli opiskelupaikka alalta niin sittenpähä tässä vauhtii vasta päästää 😀

Kiitos kiitos kiitos, olen niin onnellinen!!! 🙂

Aivan mahtavaa, hurjasti onnea! !

Kiitos kiitos kiitos 🙂 Oon super mega happy 🙂

Jee, onnea opiskelupaikasta! :-))

ADD A COMMENT