5 x näitä kauneustuotteita ilman en matkusta

17 heinäkuun, 2020

*Kaupallinen yhteistyö: Aspire Brands

Ulkomaan matkailu on tänä vuonna jäänyt selkeästi aiempaa vähemmälle, mutta viime viikkoina on tullut lähimatkailtua taas enemmän kun maailman ovet avautuvat. Itselläni ei ole kovin monimutkaisia kauneusrutiineja, vaan näissä asioissa pyrin yksinkertaisuuteen. Minulta löytyy myös muutama ehdoton luottotuote, jotka on olleet käytössä jo useita vuosia.

Kerrottuani Instagramissa kasvojeni iho-ongelmista olenkin saanut tavallista enemmän kysymyksiä käyttämistäni kauneustuotteista, joten ajattelin jakaa suosikkini teidän kanssa. En vieläkään tiedä miksi, mutta ihoni reagoi vahvasti lähes kaikkiin kosteusvoiteisiin aina todella hellästä luonnonkosmetiikasta ihotautilääkärien reseptivoiteisiin. Olen kuitenkin vasta vähän aikaa sitten löytänyt yhden tuotteen, joka ei pahenna ihoni kuntoa.

Tässä alempana siispä viisi ehdotonta kaunustuotesuosikkiani, joita ilman en matkusta edes Turkuun.

1. Kasvovoide: Australian Glow Gradual Tanning Lotion

Tämä tuote tuli ihan sattumalta käyttöön kun sain sen PR-toimistolta testattavaksi alkukeväästä. Kasvoni ovat niin herkät, että ne reagoivat suunnilleen ihan jokaisen voiteeseen ja jossain vaiheessa alkoi tuntua etten voi niitä enää yksinkertaisesti käyttää. Olen testannut vaikka mitä tuotetta luonnonkosmetiikasta apteekin voiteisiin, mutta toistaiseksi kasvoni ei yksinkertaisesti hyväksyi kuin tämän Australian Glow Gradual Tannerin. En vielä tiedä mistä tämä tarkalleen johtuu, mutta epäilen hammuöljyn mahdollista rauhoittavaa ominaisuutta.

Vaikka tuote on itseruskettava, niin onnekseni se ei rusketa radikaalisti, koska käytän sitä tällä hetkellä päivittäin.

Australian Glowta myydään Sokoksella, Stockalla ja osaa tuotteista myös Citymarketeissa, Kärkkäisellä ja Kicks.fi (vain verkkokauppa Suomessa) ja Lyko.fi. Tuotteen saatavuudessa voi olla tällä hetkellä haasteita koronatilanteen vuoksi!

australian glow gradual tanning lotion

2. Batisten kuivashampoot

Ei ole Batisten kuivashampoota voittanutta! Kerroinkin joskus Instagramissa, että tätä tuotetta en voi mainostaa kuulostamatta mainokselta, haha. Olen käyttänyt Batisten kuivashampoita jo vuosia, enkä pärjäisi suunnilleen päivääkään ilman.

Joskus ajattelin, että joku ‘hienompi ja kalliimpi’ voisi olla vielä parempi, mutta jokaista muuta kuivashampoota kokeiltuani palaan aina edullisen ja laadukkaan Batisten pariin.

Kuivashampoolla toki pelastetaan likaiset hiukset laiskana aamuna, mutta se tekee myös kampauksesta helposti kuohkeamman. Batisten kuivashampoon minikoot on kätevät matkalla ja usein käynkin kiireessä nappaamassa niitä lentokentältä vielä juuri ennen boardingia.

Batistella on useampi tuotteita ja Heavenly Volume on niistä ehdoton oma suosikki!

Batisten tuotteita saa tämän viikonlopun ajan Sokoksilla kesäalesta myymälöissä ja verkossa 19.7. saakka. Tutustu valikoimaan verkkokaupassa täältä.

batiste kuivashampoo

3. Purple Tree Miracle Balm Coconut -monitoimivoide

Tämä tuote oli päässyt loppumaan, joten siitä ei valittevasti ole nyt kuvaa. Sain tuotteen testiin aiemmin tänä vuonna ja tykästyin siihen täysin. Voide on pieni huulirasvamainen tuubi, joka mahtuu hyvin laukkuun mukaan minne vaan. Käytän rasvaa niin käsivoiteena kuin huulirasvanakin. Tänä vuonna etenkin käteni ovat kuivuneet aiempaa enemmän kaikesta käsidesistä, joten tämä tuote on ollut aivan pelastus!

Aionkin tilata tätä viikonloppuna vielä Sokokselta lisää. Tällä hetkellä nettikaupassa on ainakin vesimelonin tuoksuinen voide tarjolla alennettuun hintaan.

4. Lancomen Définicils -ripsiväri

Pidän ripsiväristä, joka pysyy koko päivän ja lähtee silti helposti vedellä. Olen tykännyt monistakin Lancomen ripsiväreistä, mutta Définicils on vienyt voiton. Mielestäni ripsiväri on helppo levittää, se erottelee ripset kivasti eikä jätä paakkuja.

Toki omat ripseni ovat jo luonnostaan pitkät ja tuuheat ja olenkin huomannut, että joidenkin mielestä tämä puoli uupuu tästä tuotteesta. Tämä ripsari on kuitenkin ollut myös luottotuote jo useita vuosia ja aina välillä testaan jotain muuta, palatakseni vain takaisin Lancomen Définicilsin pariin.

5. Max Factor Panstik

Viimeisimpänä listalla onkin kaksi meikkituotetta, jotka on kuuluneet mun valikoimaan niin kauan kuin olen meikkiä oikeastaan käyttänyt. Max Factorin Panstik löyty joskus teinityttönä Stockalta peittämään finnit naamalta ja tämän tuotteen löydettyä, en ole osannut käyttää mitään muuta meikkivoidetta.

En ole kovin taitava meikkaaja ja tämä Panstik onkin koko meikkini ainut pohja jo viimeisen varmaan yli 10 vuoden ajan. Mielestäni Max Factorin Panstik jättää mattaisen pinnan ja on ihanan helppo levittää. Toki se kyllä kuluu päivän aikana, mutta en silti vaihtaisi!

Panstik on myös kätevä puikko ja sitä on myös helpompi lisätä päivän aikana kuin tavallista nestemäistä meikkivoidetta. Toivon todella, että tämä ei koskaan katoa Max Factorin valikoimasta.

Onko nämä tuotteet teille tuttuja? Entä mikä on sun luottotuote reissussa?

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND

Batisten kuivashampoot on kyl parhaita. On kokeiltu kaikenlaisia mut silti toi voittaa.

ADD A COMMENT