Photo diary: Nature wants you back

24 elokuun, 2018

*Matkan tarjosi Switzerland Tourism

Terveisiä täältä pilvien yläpuolelta. Tarkoitukseni oli päivittää blogia parin kuvapäiväkirjan verran Sveitsistä, mutta elämä vei mennessään niin että iltaisin ei enää jäänyt aikaa blogin päivittämiselle viimeisten päivien aikana. Vietin ikimuistoisen viikon Sveitsin Genevessä, Luzernissa ja sen Pilatus-vuorella sekä Engelbergissä yhdessä matkabloggaajakollegani Otto Liljan sekä Switzerland Tourismin kanssa. Ennen kuin kerron teille tarkemmin matkakohteista ja jaan tarkempia vinkkejä, ajattelin aloittaa postaukset tällaisella ihan pienellä kuvapäiväkirjalla viime viikon kokemuksista.

Lue myös: Zermatt – pala kauneinta Sveitsiä

P8180050.jpgsveitsi lehmäpilatus sveitsiDSC_7458.jpgDSC_7456.jpgP8190300.jpgDSC_8115.jpgDSC_7966.jpgDSC_7734.jpgDSC_7588.jpgDSC_8260.jpgDSC_7502.jpgDSC_7089.jpgDSC_7126.jpgDSC_8332.jpg

Käväisin Sveitsin matkailun sponsoroimana viime kesänä Zermatissa ja jotenkin olen viime vuoden aikana muutenkin oppinut rakastavani luontoa ja vuoria more than I ever knew. Pidin itseäni ennen täysin toivottomana kaupunkilaisena kunnes löysin itseni vuorilta. There’s nowhere I’d rather be.

Tällaisena jalkavammaisena vähän jännitti lähteä patikoimaan vuoristomaisemiin näinkin moneksi päiväksi ja vaikka klenkatessa jäänkin aina ryhmästä hieman jälkeen, voin rehellisesti sanoa voittaneeni itseni. Patikoimme vuoristoteitä viimeisen kolmen päivän aikana päivittäin reippaasti yli 15 kilometriä mikä on omalle kunnolleni varsin paljon. Ajattelin hyytyväni viimeisen päivän kohdalla, mutta päin vastoin innostuin harrastuksesta vielä enemmän. En olisi pari vuotta sitten uskonut kirjoittavani blogiin siitä miten kovasti nautin luonnossa patikoimisisesta…but we all change!

Nyt istun matkalla kotiin SWISSin siivin business-luokassa paikalla 1A juoden piparminttuteetä (ei huolta, join kyllä kaksi lasia valkoviiniä tätä ennen). Ihastelen yläilmojen ikuista auringon paistetta ja mietin miten onnekas olenkaan että saan olla juuri tässä ja nyt. Olen ehkä joskus ennenkin todennut, että matkablogin perustaminen on paras idea minkä olen koskaan saanut. Oh the adventures it has brought my way.

Palaan kohdevinkkien kanssa lähipäivinä ainakin kolmen Sveitsi-postauksen verran! Ihanaa viikkoa! Stay tuned babes xx

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND

Voihan vuoret! Aina ne jaksaa sykähdyttää ja normaalisti kuvat ei tee oikeutta maisemalle, mutta näissä oli ihanaa tunnelmaa 🙂 Muakin kiinnostaa myös tuo maan kalliiksi sanottu hintataso.

Ihana Sveitsi! Näitä sun kuvia ei voi kyllä olla kuolaamatta. Upeita otoksia ja otuksia, koska noh nuo lehmät. <3

Aivan upeita kuvia ja maisemia. Mikä onkaan ollut tuo hotelli missä majailitte?

Vuoristomaisemissa on kyllä ihan omaa taikaansa! Ja huh mitä kuvia taasen! <3

Onpas ihania kuvia ja varmasti oli myös ihana matka😍 itsekin olen ennen pitänyt itseäni kaupunki-ihmisenä, mutta nyt viime vuosina rakastunut enemmän luontoon ja vuoriin.

Uuh, onko tuossa yhdessä kuvassa juustofondueta? Omnomnom… Ihania kuvia! Ja ihana kuulla että patikointi meni hyvin ja innostuit siitä lisää. Tuo olisi nimittäin aika kova matka itsellekin ihan ilman jalkavammaa, kun ei ole tullut kauheasti pitkiä matkoja käveltyä. Mutta luonnossa reippailu, varsinkin tällaisissa maisemissa, on kyllä ihan parasta!

Huikeita ja henkeäsalpaavia kuvia. Etenkin nuo lehmäkuvat ja kuva, jossa hotellihuoneen ikkunasta aukeaa utuinen vuorimaisema iskivät <3 Itselleni on käynyt samoin vuorten suhteen muutettuani tänne Andalusiaan (jossa on ihanien rantojen lisäksi noita huikeita yli 3 000 metriä korkeita vuoria) eli biitsihirmu saattaakin vaihtaa kompassin suunnan ja valita Välimeren sijaan vuoret.

Sveitsillä on erityinen paikka minunkin sydämessäni – vaikka en ole edes noin valtavan suloisiin lehmiin onnistunut törmäämään! Luontohommissa on just parasta se, että sinne voi mennä jokainen ihan omana itsenään ja kulkea juuri sen, minkä jaksaa ja haluaa. Minä aina kateellisena katselen hyvännäköisiä ja hyväkuntoisia luontoihmisiä, jotka tuntuvat pystyvän tässä maailmassa ihan mihin vaan. 🙂

Ihania tunnelmakuvia tosiaan! 🙂 mulle kävi ihan samoin nyt varsinkin Alppien sekä Georgian vuroistojen jälkeen. Biitsien nimeen ennen vannoneena, tykästyinkin kovasti myös päinvastaiseeen ilmastoon. <3 Huikeita matkoja!

Vau! Upeita kuvia! Lisää ihania patikointi- ja vuorikuvia, kiitos<3 Tuo Aperol löysi tiensä meidänkin kesäisiin laseihin tänä vuonna yllättävän usein – ja kuvissa se toimii aina yhtä freesin houkuttelevasti:D Olisi kiva myös tietää, miten Sveitsin kalleus oikeasti iskee matkaajaan. Toki tämä on yhteistyöretki, mutta ehditköhän saamaan mitään kokemusta nykyisestä hintatasosta majapaikoissa, ravintoloissa, nähtävyyksissä jne.? Sveitsin upeat maisemat kutkuttelisivat kovasti meidän pientä reissuperhettä jälleen:)

Oi ihanaa, jään odottamaan reissuraportteja! Geneven seutu oli mun kotiseutua seitsemän vuoden ajan ja siellä rakastuin lopullisesti vuorimaisemiin <3. Sitä ennen minua ei oikein luontoon saanut houkuteltua, yöelämä ja shoppailu kiinnosti huomattavasti enemmän :D. Tänä kesänä roadtrippasimme taas Alpeilla, mutta enemmän Italian ja Itävallan suunnalla, ja nättiä oli sielläkin.

Mä tykkään tälläisistä photo diary -tyyppisistä postauksista, usein kyllästyttää liian paksu teksti ja tietokirjamaisuus matkablogeissa. Sveitsi on kyllä yksi Euroopan ihanimmista helmistä, noihin vuoristomaisemiin on pakko itsekin päästä! Olen viettänyt vain yhden yön Zürichissä matkalla Itävaltaan ja maisemat oli henkeäsalpaavat jo junan ikkunasta katsottuna.

The cow looks super sweet!!! Like the way, you take your photos.

Sveitsi ❤️ Vaan niin paras. Sun kuvat sai vaan himoitsemaan uutta matkaa sinne.

Sveitsi on niin käsittämättömän eeppinen! <3

Siis mun oli vaan pakko tulla kommentoimaan, että sä oot se tyyppi joka inspiroi muakin aloittamaan matkablogin! Sun kuvat on todella taitavasti muokattu, kerrassaan upeita siis! <3

Kaikki sun kuvat on huonoja ja haaleavärisiä ja mistään ei näy valon vaihteluita. Ihan samaa shaibaa kaikki.

Ihana kuvapäiväkirja darling. <3 Onneksi aloitt matkablogin, oot paras!

ADD A COMMENT