tiktok

COFFEE ROOM. – Prahan paras avokadoleipä

Date
helmi, 10, 2017

P2082831.jpg

P2082820.jpg

P2082809.jpg

P2082804.jpg

P2082817.jpg

P2082805.jpg

P2082812.jpg

Se ihan oikea syy miksi matkustan on avokadoleipä. Maailmassa on liian monta täydellisyyttä hipovaa avokadoleipää, enkä halua jättää ainuttakaan välistä. Kahviloista on tullut yhä enemmän ja enemmän niitä oman elämäni museoita ja nähtävyyksiä, voisin matkustaa ihan vain kahviloiden perässä vaikka toiselle puolen maailmaa (tästä syystä olenkin varsin innoissani myös kevään New Yorkin & Sydneyn matkoista). Pienen Instagram researchin jälkeen päädyin valitsemaan päivän missioksi avokadoleivän Coffee room. -kahvilassa Prahan trendikkäällä Vinohradyn alueella, josta löytyy useampi herkullinen ja trendikäs kahvila. Coffee room. erikoistuu terveellisiin vegaani- ja kasvisaamiaiseen ja välipaloihin. Itse nautin tämän päräyttävän avokadoleivän tuorejuustolla, seesaminsiemenillä ja aurinkokuivatuilla tomaateilla. Lisäksi menussa houkutteli myös vihersmoothiekulho ja peanut butter banana toast. Coffee room. tunnetaan toki myös erinomaisesta kahvistaan ja ainakin nauttimani soijacappuccino oli yksi parhaimmista!

Veera Bianca

Veera Bianca is a passionate storyteller and hospitality expert with an urge to roam the globe. She spends her time on the road searching for meaningful experiences, reviewing accommodation and airlines – trying to inspire you to leave your comfort zone and getting to know new cultures.

1 Comment

  1. Vastaa

    Annika - Tarinoita Maailmalta

    12 helmikuun, 2017

    Ooo, avokaadot on ihania!! Ne on ihan parhautta ja nimenomaan noin leivän kanssa. Oi miksi mulla ei ole nyt kotona yhtään tietenkään (no siks ku kaikki tällä viikolla ostamani meni guacamoleen ja avocadopastaan 😀 )

Leave a comment

Related Posts