tiktok

Qatar Airways: Välilasku Dohassa

Date
kesä, 17, 2018

Stopover eli välilasku Dohassa on Qatar Airwaysin ja Qatarin matkailuviranomaisen Discover Qatarin loistava idea maan matkailun kasvattamiseksi, ja sitä kannattaa ehdottomasti hyödyntää jos satut lentämään Dohan kautta kaukomaille. Qatar Airwaysilla lentävä voi muuttaa odotusaikansa Dohan Hamad International -lentokentällä minilomaksi Qatarissa kunhan lentojen välillä on vähintään viisi tuntia. Paljon matkustavalle tämä on loistava tapa saada vaihtelua lentokenttäelämälle ja kokea yhden reissun aikana useampi kohde.

Voit nauttia erinomaisista Stopover-eduista kunhat välilaskusi kestää vähintään 5 tuntia ja enintään neljä vuorokautta. Ilman viisumia suomalainen voi viipyä maassa kuitenkin jopa 90 päivää kunhan on näyttää paluu- tai jatkolippu ja passi on voimassa 6kk matkan jälkeen. Lyhyen välilaskun voi käyttää maassa retkeilyyn, tai hyödyntää yön yli kestävällä pysähdyksellä Qatar Airwaysin tarjoamaa lähes ilmaista hotelliyötä. Osa retkistä sisältää noudon hotellilta, kun taas muutama on varattavissa vain lentoasemalta. Tarkemmat tiedot kannattaakin tarkistaa huolella varauksen yhteydessä. Hotelliyöstä ja omasta retkivalinnastani lisää myöhemmin tässä postauksessa.

Helsingistä lentäessä Qatar Airways on hyvä vaihtoehto ainakin lennoille Australiaan, Indonesiaan & joihinkin Afrikan ja Aasian kohteisiin. Itse olen matkustanut yhtiön siivin muutaman kerran Thaimaahan, Indonesiaan ja Vietnamiin.

Lue myös: Lentoyhtiöarvostelu: Qatar Airways

Lue myös: Stopover Dohassa: Stopover Dohassa: 12 yleisintä kysymystä ja vastausta – tiedä ainakin nämä

Varaa Qatar Airways -lennot täältä.

välilasku dohassa
välilasku doha qatar
qatar airways välilasku dohassa

Mitä tehdä välilaskulla Dohassa?

Pienestä koostaan huolimatta Qatar on mielenkiintoinen ja kaunis maa, jolla on paljon tarjottavaa. Välilaskua Dohassa varten on räätälöity valikoima erilaisia retkipaketteja, joista jokainen varmasti löytää omansa. Retkistä löytyy niin edullisempiakin paketteja, kuin harvinaisen hurmaavaa luksustakin. Yksin matkustavan kannattaa huomioida, että osa kierroksista on hinnoiteltu vähintään kahdelle.

Mikäli Doha ei ole vielä ennestään tuttu kohde, tutustumisen voi aloittaa perusnähtävyyksistä. Kolme tuntia kestävään Dohan kaupunkikierrokseen kuuluvat pysähdykset kaupungin tunnetuimmilla nähtävyyksillä; The Pearl, Kataran kulttuurikylä, islamilaisen taiteen museo ja Souq Waqifin basaarit. Tehokas ajankäyttäjä ja arabialaisen ruoan ystävä voi valita neljän tunnin kierrospaketin, johon sisältyy myös ruokailu. Persianlahden rannalla sijaitsevaa Dohan kaupunkia pääsee katselemaan myös perinteisen dhow-purjelaivan kannelta, mikäli valitsee hotelliyöpymisensä yhteyteen risteilyretken. Jos lentoaseman runsasta ostostarjonnasta ei löydy sopivaa tuliaista, shoppailusta innostunut pääsee Qatarin valtaviin ostoskeskuksiin, kuten Mall of Qatariin, ’Stop and Shop’ –retkellä, jonne lähdetään suoraan lentoasemalta.

Extreme-matkailija, tai (polttavan kuumaa) ulkoilmaa kaipaava, innostuu valtavalla monster-bussilla tehtävästä aavikkosafarista. Aavikkosafarille pääsee kuitenkin myös halutessaan hieman tavallisemmallakin maasturilla. Ajelu hiekkadyyneillä kestää neljä tuntia, joten se on varattavissa myös ilman hotelliyöpymistä. Vaihtoehtona on kuitenkin myös ruokailun sisältävä kokopäiväretki aavikolle. Mikäli olisin itse yöpynyt Dohassa, olisin ehdottomasti harkinnut retkeä Al Shaqabin historiallisille hevostalleille kurkkimaan upeita arabianhevosia!

Omapäiselle matkailijoille tai ehkä jo kokeneemmille Qatarin kävijöille on tarjolla myös mahdollisuus varata oma autonkuljettaja, kuten itse tein. Näin pääset viettämään päiväsi juuri missä ja millä aikataululla haluat. Ammattitaitoiset kuljettajat puhuvat kaikki jonkin verran englantia ja hieman parempaan kyytiin kaipaava voi valita luksusauton peruspaketin sijaan.

Katso tarkemmat tiedot transit tour -vaihtoehdoista täältä.

Voit varata erilaisia transit toureja Dohaan edullisesti suoraan täältä.

qatar airways doha
qatar doha
välilasku doha

Viiden tähden hotelliyö 20 eurolla

Mikäli välipysähdys Dohassa kestää yön yli, tai jo lentoja varatessa on suunnitellut tekevänsä miniloman Qatariin, voit yhdistää pakettiin lähes ilmaisen hotelliyön. Varatessasi välilaskun, saat tarjouksena ehdotuksen 4-5 tähden hotelleista joille voit nauttia n. 20-30 euron yöhinnan 1-4 yöksi.

Hotellivalikoima koostuu Qatar Airwaysin yhteistyökumppaneista ja tarjolla onkin tunnettuja, kansainvälisiä 4-5 tähden hotelleja.

Lue lisää täältä.

Oma välilasku: neljän tunnin retki autokuljettajan kanssa

Itselläni oli välilasku Dohassa matkallani Helsingistä Thaimaahan. Varasin tarkoituksella lennot niin, että ehtisin olla kokonaisen päivän Dohassa ja testata kaupungin stopover-mahdollisuuksia. Itse en ollut tehnyt mitään varauksia etukäteen vaan kävelin lentokentällä palvelutiskille, josta sai varata erilaisia muutaman tunnin retkiä.

Qatar Airways on tunnettu erinomaisesta palvelustaan ja sainkin koneessa stuertilta listan hänen suosikkinähtävyyksistä ja ravintoloista Dohassa – ja koska en itse ehtinyt suunnitella edessä olevaa päivää, päätin noudattaa stuertin listaa kirjaimellisesti ja ojensin sen autokuljettajalleni Mohamedille terminaalin ulkopuolella.

Aloitimme päivän islamilaisen taiteen museosta (MIA), joka taiteensa ja kulttuurinsa lisäksi tarjoaa myös upeita maisemia terassilta kaupunkiin. Islamilaisen taiteen museolta ajoimme West-Mound Skyline -näköalapaikalle joka on vain 10 minuutin kävelymatkan päästä MIA:lta. Omalle kohdalleni sattui hyvin sumuinen päivä, joten skyline ei ollut ehkä tapansa mukaan niin vaikuttava mitä se kirkkalla säällä olisi voinut olla.

Seuraavaksi pysähdyimme Katara Cultural Villagessa, joka tuntuu olevan monen dohalaisen ylpeyden aihe. Täältä jatkoimme matkaa The Pearliin, joka on keinotekoinen pieni saari täynnä designerputiikkeja ja kahviloita.

Lopuksi vietin melkein puolet ajasta The Souq Waqifissa eksyen pienille sivukujille seuraten paikallista elämää. Jos päivän aikana meinaa ruokailla Dohassa, kannattaa se tehdä mielestäni ehdottomasti juuri täällä. Itse nautin hävyttömän herkullisen arabialaisen aamiaisen ihan satunnaisen ravintolan terassilla kaikenmaailman mattokauppiaiden keskellä.  Soukista matka jatkuikin takaisin lentokentälle ja kohti Thaimaata. Oma autokuljettaja neljäksi tunneksi oli suhteellisen edullista ja halusin ehtiä rauhassa nauttia ja ottaa kuvia, joten valitsin tämän siksi tavallisen kaupunkikierroksen sijaan.

Varaa tästä private city tour Dohaan ja aavikolle.

doha ruoka
doha the pearl
doha souq
qatar

Kuinka välilasku Dohaan varataan?

Voit varata kierrokset Dohaan suoraan täältä. Välilaskun saa varattua lentovarauksen yhteydessä. Edellytyksenä varaukselle on 5-96 tunnin lennon vaihto Dohan Hamad International –lentoasemalla kahden Qatar Airwaysin lennon välillä.

Osassa välilaskullisissa lennoissa on automaattisesti pitkä vaihtoaika, jolloin voit nauttia stopoverista Dohassa. Voit myös lentoja varatessasi valita meno-paluun sijaan ’multi-city’, jolloin voit valita Dohan mukaan jo lentoa hakiessasi.

Varaa Qatar Airwaysin lennot täältä.

Koe ainakin nämä välilaskun aikana Dohassa;

 • The Museum of Islamic Arts
 • Souq Waqif
 • Katara Cultural Village
 • Aavikko (jos pidempi välilasku)
 • The Pearl (jos kaipaat luxuselämyksiä ja shoppailua)
qatar airways välilasku

*postaus sisältää affiliate-linkkejä*

Oletteko te jo käyneet Dohassa välilaskulla tai pidemmällä matkalla?

11 kesäkuun, 2018

Veera Bianca

Veera Bianca is a passionate storyteller and hospitality expert with an urge to roam the globe. She spends her time on the road searching for meaningful experiences, reviewing accommodation and airlines – trying to inspire you to leave your comfort zone and getting to know new cultures.

44 Comments

 1. Vastaa

  Elsa

  17 kesäkuun, 2018

  Onpas hieno idea! En ollut ennen kuullut tosta, mutta nyt se todella herätti mielenkiintoni. Pitääkin katsoa, jos johonkin seuraavista matkoista tämmöinen välilasku mahtuisi, monet lennot tuntuu nimittäin menevän juuri Dohan kautta.

  • Vastaa

   Veera Bianca

   7 joulukuun, 2019

   Suosittelen ehdottomasti! 🙂

 2. Vastaa

  Kikka

  17 kesäkuun, 2018

  Kannattaa huomioida, että vaikka hotelli on se 4 tai 5 tähteä (jos sellaisen varaa), niin yöpymiseen ei kuulu aamiaista tai nettiyhteyttä. Mutta kuten me, pari yötä sadalla dollarilla kannattaa hyödyntää. Mwe oltiin syksyllä, joten Dohassa oli tuhottoman kuuma. Onneksi hotellissa oli allas, missä sitten tuli lilluttua yksi päivä. Ja hotellista pääsi sisäkautta ostoskeskukseen. Illalla käytiin hopon-hopoff-tyyppisellä kiertoajelulla. Suosittelen! Siinä näkee kaikki tärkeimmät nähtävyydet edullisesti. Ja tietenkin Soukissa kannattaa käydä!

  • Vastaa

   Veera Bianca

   7 joulukuun, 2019

   Hyvä pointti jos aamiainen ei kuulu, meille netti sentään on kuulunut 🙂 Syksyllä on tosiaan kuuma, mutta hotellin altaalla relaten jetlagista toipuen homma pelaa hyvin! 😀

   Hopon-hopoff on myös hyvä vinkki, kiitos!

 3. Vastaa

  Annika - Tarinoita Maailmalta

  17 kesäkuun, 2018

  Tämä on niin loistava konsepti, noin niin kuin matkailualan näkökulmasta. Varmasti moni muukin ”läpikulkukohde” saisi hyviä tuloksia aikaan näin!
  Doha kiinnostaa kyllä juurikin tuollaisen yön parin pysähdykselle. Tykkään kovasti tuosta arkkitehtuurista ja eihän se lämpökään yhtään haittaa, etenkin jos talvella menee 😛 Pitäisi vissiin suunnitella joku reissu niin, että pääsen pysähtymään Dohassa ja näkemään se omin silmin myös!

  • Vastaa

   Veera Bianca

   7 joulukuun, 2019

   No eikö! Stopover -kohteita tulee selkeästi kokoaika lisää ja on mielenkiintoista seurata myös miten tätä konseptia edistetään vaikka täällä meillä Helsingissä! 🙂

 4. Vastaa

  Ne Tammelat

  18 kesäkuun, 2018

  Ihan ensimmäisenä ei tule mieleen lähteä Dohaan, mutta tämä vaikuttaa oivalliselta tavalta napata haltuun uusi maa ja samalla viettää mielenkiintoinen päivä. Taisin seurailla Instastooriasi, kun suhasit kaupungilla oman kuljettajan kanssa ja sehän vaikutti oikein näppärältä tavalta liikkua.

  • Vastaa

   Veera Bianca

   7 joulukuun, 2019

   Oman kuljettajan kanssa oli ehdottomasti kätevin suhailla, näin teen nykyäänkin kun palaan kaupunkiin! 🙂

 5. Vastaa

  VEERAPIRITA / AURINKORASVAA JA ALOE VEERAA

  18 kesäkuun, 2018

  Hei kiitos, että avasit tätä! Oon aina miettinyt miten toi stopover toimii noilla, mutta rehellisesti oon ollut liian laiska selvittämään asiaa. Melkein harmittaa, että Sri Lankaan mennessä otettiin 2-3 tunnin vaihdolla lennot, ensi kerralla pitää muistaa tää kyllä.

  En oo koskaan oikein käyttänyt aikaa Dohan tutkimiseen, mutta tän postauksen perusteella paikka vaikutti ihan mielenkiintoiselta. Tuli aika paljon mieleen Dubai. Noi värikkäät kaakelit on jotain niin ihanaa! <3

  • Vastaa

   Veera Bianca

   7 joulukuun, 2019

   Hyvä jos tästä oli apua! 🙂

   Doha on näin kolmen reissun jälkeen ehdottomasti mielenkiintoinen! 🙂

 6. Vastaa

  Tero K

  18 kesäkuun, 2018

  Saa nähdä tuleeko Qatar vähentämään lentojaan Helsingistä, nyt kun flydubai on ilmoittanut aloittavansa lennot lokakuussa (ja tarjoaa yhteydet myös Emiratesin lennoille).

  • Vastaa

   Veera Bianca

   7 joulukuun, 2019

   Toistaiseksi ei ainakaan, joten tuskinpa! 🙂

 7. Vastaa

  Elisa-Maria

  18 kesäkuun, 2018

  Looking good! Voi hitsi, viimeksi kun lensin Dohan kautta sain melkein jalkani ulos lentokentän ovista ennen kuin tajusin, että nippa nappa aikani kaupungilla ei tulisikaan riittämään. Seuraavalla kerralla hyödynnän kyllä tämän mahdollisuuden. 🙂

  • Vastaa

   Veera Bianca

   7 joulukuun, 2019

   Heh, ensi kerralla sitten pidemmän kaavan kautta! 😀

 8. Vastaa

  Jaakko / Lomalla viimeinkin

  19 kesäkuun, 2018

  Tammikuussa olin kanssa Dohassa Qatarin stopover mahdollisuutta hyödyntäen 2 yötä ja kerkesin paljon nähdä ja tehdä, viihdyin todella hyvin, mutta pari päivää riittää hyvin Dohassa. Dohassa kun ei ole mitään turistiryntäystä on hotellit edullisia verrattuna esim Dubain hintoihin, ja kaikki muukin on halvempaa kuin Dubaissa 😀 Noista Qatar airwaysin retkistä olisi mielenkiintoista tietää paljon ne maksaa. Ja joku jo tuossa kommentoi että ilmaiseen hotelliyöhön ei kuulu aamupala eikä netti, olisi kiva tietää paljonko noista tulee lisäkuluja ja esim netin haluaa ottaa. Huippu lentoyhtiö matkustaa kyllä tuo Qatar Airways 😀

  • Vastaa

   Veera Bianca

   7 joulukuun, 2019

   Itse viihdyin Dohassa myös useamman päivän, mutta viihdynkin etenkin juuri Souq Waqifin alueella! 😀 Jos on useamman päivän, kannattaa ehdottomasti lähteä myös pääkaupunkia kauemmas!

   Omaan majoitukseeni kuului kyllä netti, joten nämä mahdollisesti vaihtelevat! 🙂

 9. Vastaa

  Pirkko/Meriharakka

  19 kesäkuun, 2018

  Katara oli erityisen kaunis rannalla auringon jo laskiessa. Soukeista ei pidä unohtaa haukkasoukkia – se on ainutlaatuinen koko maailmassa
  http://meriharakka.net/2014/03/16/qatar-doha-ja-haukat/

  • Vastaa

   Veera Bianca

   7 joulukuun, 2019

   Jep, tuo haukkakulttuuri on kyllä mielenkiintoinen Dohassa! Viimeisimmällä reissulla majoituin ihan paikallisen haukkasairaalan vieressä!

 10. Vastaa

  Anita / My Tiny Travel Journal

  19 kesäkuun, 2018

  Näyttääpä kivalta tuo Doha ja tämä vinkki toi uusia ulottuvuuksia matkojen suunnitteluun. Toki olen kuullut näistä stopover-mahdollisuuksista, mutta en ole tarkemmin perehtynyt, kun on tullut tehtyä lähinnä vain lyhyempiä Euroopan reissuja.

  • Vastaa

   Veera Bianca

   7 joulukuun, 2019

   Seuraavalle kaukoreissulle sitten ehdottomasti Dohaan! 🙂

 11. Vastaa

  Marko

  20 kesäkuun, 2018

  Hei,

  Olemme matkustamassa Bangkokiin elokuussa ja välilasku on Dohassa. Kysymykseni kuuluu voiko Dohan lentokentällä miespuolinen hengailla/matkustaa shortseissa? Olisivat mukavat jalassa lentokoneissa. Eripaikoista saa vähän eri tietoa asian suhteen!

  • Vastaa

   Veera Bianca

   7 joulukuun, 2019

   Pahoittelut, että en huomannut kysymystäsi ajoissa. Toivottavasti löysit ratkaisun! Lentokentällä varmasti asiallisin asu olisi pitkät housut, mutta kyllä siellä näkee miehiä myös shortseissa eikä niitä katsota pahasti! 🙂

 12. Vastaa

  Terhi

  20 kesäkuun, 2018

  Tämä mahdollisuus on kyllä ollut harkinnassa ja on edelleen. Yksi tai kaksi yötä olisi varmasti tarpeeksi tuolla.

  • Vastaa

   Veera Bianca

   7 joulukuun, 2019

   Yhdessä tai kahdessa yössä näkee jo paljon Dohasta! 🙂

 13. Vastaa

  Annemaria/Samppanjaa muovimukista

  21 kesäkuun, 2018

  Tämäpä näppärää. Saapi uuden maan ikään kuin kaupantekijäisenä 🙂 Kuulostaa aika mahtavalta toi oma autonkuljettaja. Täytyypi tutustua.

  • Vastaa

   Veera Bianca

   7 joulukuun, 2019

   Juuri näin! 🙂

 14. Vastaa

  Sandra

  21 kesäkuun, 2018

  Tämä on ihan kelpo vaihtoehto ottaa haltuun uusi paikka ja toivottavasti vastaavia tulisi useammassakin paikassa.. En varmaan muuten ihan ensimmäiseksi Dohaan lähtisi, mutta tällaisen kautta miksei.. Jossain avattiin hieman, mitä ekstrakuluja ilmaisesta yöstä tuli, ja tulihan siitä muistaakseni toista sataa euroa. Toki varmaan pääsisi ihan lähes ilmaiseksikin, jos oikein sniiduilisi.

  • Vastaa

   Veera Bianca

   7 joulukuun, 2019

   Välilasku on hyvä tapa tutustua Dohaan vaikka ihan yhden päivän verran! Itse koen kohteen mielenkiintoiseksi ja viimeksi se olikin ainut päämääräni! 🙂

 15. Vastaa

  Stacy Siivonen

  21 kesäkuun, 2018

  Eniten kiinnostaisi nähdä noista se aavikko tipuineen. Qatar on verinen diktatuuri, josta ei tee mieli kirjoittaa mitään ylistävää, mutta luonto on diktatuurissakin sekä ihmiset, jotka ovat tahtomattaan joutuneet vallanpitäjien saappaan alle.
  Minulle arabimaat ovat tuntemattomia, kun en ole tuntenut mitään vetoa lähteä tutustumaan niihin, muutoin kuin siis ne tiput.

  • Vastaa

   Veera Bianca

   7 joulukuun, 2019

   Samaa mieltä, että aavikko kiinnostaa aina kaupunkia enemmän!

 16. Vastaa

  Sini

  22 kesäkuun, 2018

  Ensi helmikuussa pääsen lentämään Qatarin siivillä ekaa kertaa ja juurikin Dohan kautta. Mennessä on 3 tunnin stoppi yöllä ja tullessa reilu tunti päivällä, joten siinä ei ehdi retkeilemään. Pitääkin järjestää joskus kunnon stopover, että näkee muutakin kuin lentokentän.

  • Vastaa

   Veera Bianca

   7 joulukuun, 2019

   Toivottavasti nautit reissustasi! 🙂

 17. Vastaa

  Suunnaton

  23 kesäkuun, 2018

  Kiitos tästä! Olen muutamaankin kertaan katsellut välilaskua Dohassa ja miettinyt, miten hotelliyö ja muut jutut käytännössä toimivat. Selvensit asiaa aikalailla 🙂

  • Vastaa

   Veera Bianca

   7 joulukuun, 2019

   Hyvä jos tämä selvensi! 🙂

 18. Vastaa

  Anna-Katri / Adalmina's Adventures

  24 kesäkuun, 2018

  Dohassa tulee piipahdettua yhden yön verran kun palaan Balilta takaisin. Siis jos palaan! ;D

 19. Vastaa

  Matkanjohtaja

  15 tammikuun, 2019

  Ensi talvena Dohan kautta Sri Lankalle. Kiinnostaisi kovasti tuo Dohan stoppi.
  Mitä retkille tulee hintaa?
  Kyselee reppureissaaja

  • Vastaa

   Veera Bianca

   15 tammikuun, 2019

   Ihanaa reissua! Itselläni Sri Lanka myös haaveissa! Löydät retkien hinnat helposti tämän linkin takaa: https://discoverqatar.qatarairways.com/us-en/tours/ Tuo 25 USD:n kaupunkierros on hyvä lyhyellä pysähdyksellä kun haluat säästää rahaa!

 20. Vastaa

  KikuP

  23 helmikuun, 2019

  Hei Veera!
  Tosi hyviä vinkkejä =)
  Aion käyttää tuota stopoveria, mutta missään ei mainita check-in ja check-out aikoja…
  Normaalistihan ne ovat puolilta päivin – mitä jos lennot tulee ja lähtee joskus yöllä/aamuyöllä?
  Entä tuo pelkkä huone johon ei kuulu aamiaista? Jos kuitenkin haluaa aamiaisen, niin sen hinta on ilmeisesti sellainen, että halpa yö ei ole enää halpa =)

  • Vastaa

   Veera Bianca

   7 joulukuun, 2019

   Hyvä jos vinkeistä oli hyötyä! Check-in ja check-out ajat ovat yleensä ihan normaalit hotellien ajat, mutta toki näissä tiedetään että kirjautumisia tulee myös erikoisiin aikoihin lentojen vuoksi!

   Meillä ei viimeksi kuulunut majoitukseen aamiainen, mutta itse syön muutenkin mielummin aina hotellien ulkopuolella. Hotellien aamiaiset pyörivät yleensä 15-30 euron välillä!

 21. Vastaa

  Eila / Metkaamatkustelua

  19 maaliskuun, 2019

  Kiitokset Dohan vinkeistä, jotka kävin lukemassa ennen matkaamme. Palasimme viikko sitten Seychelleiltä ja vietimme Dohassa 48 tuntia eli klo 23 – 23. Se todella kannatti. Check out ajan neuvottelemiseen käytin muutaman kohteliaan sanakäänteen, jotta saimme sen toiveidemme mukaiseksi. Kokemuksiamme kirjasin blogiin.

  • Vastaa

   Veera Bianca

   7 joulukuun, 2019

   Tosi kiva kuulla, että teillä on ollut hyvä kokemus Dohassa ja saitte myös check-out ajan toimimaan myöhäisen lennon kanssa! 🙂

 22. Vastaa

  Nelli

  5 marraskuun, 2019

  Moikka, kuinkas pitkä välistoppi on sellainen missä sijaan ehtisi käymään? Onko välimatkat lyhyitä tai nopeita kulkea? Meillä olisi mietinnössä Australiaan reissu ja sinne päin olisi 4h päivällä ja takaisin 9h yöllä… Saakohan näistä mitään aikaiseksi vai kannattaako koittaa viihtyä vain lentokentällä. 🙂 Tosi kiva blogi sinulla!

  • Vastaa

   Veera Bianca

   6 marraskuun, 2019

   Hei Nelli! Kiitos kehuista! 🙂 Neljä tuntia on aika tiukka aika, suurin osa retkistä tarjotaan matkustajille joilla vähintään 5 tunnin välilasku. Itse en valitettavasti voi suositella kentältä poistumista tuossa ajassa, sillä kaupunkiin matkaa kuitenkin puolisen tuntia ja kentällä on oltava ajoissa paluuta varten – ehtisitte ehkä juuri tunniksi kaupunkiin. Dohan kentällä on onneksi paljon tekemistä itsessään! Ihanaa reissua! Itsekin olen joskus viettänyt tuon 9h yöllä Dohan kentällä ja tulen tekemään samoin taas tammikuussa juurikin matkalla kotiin Australiasta, silloin maksu loungeen on paras vaihtoehto!

 23. Vastaa

  Henrica

  15 joulukuun, 2019

  Minulla on tulossa 18 h välilasku Dohassa, ja tiedustelisin sinulta vinkkejä turvalliseen matkustamiseen kohteessa, kun olen matkassa yksinäni ja olen 26-vuotias vaalea nainen. Lähtökohtainen suunnitelmani on ajaa vain hotellista tai lentokentältä tilatuilla takseilla ja välttää pimeällä liikkumista ulkona. Onko sinulla hyviä vinkkejä muun muassa pukeutumisesta, liikkumisesta ja syömisestä? Tiedätkö alueita, joille ei kannata mennä tai katuja joiden kautta ei kannata kävellä edes päivällä? Koitko itse matkatessasi olosi turvalliseksi?

Leave a comment

Related Posts