Quality Hunters Part 2 – Lentokentällä

2 heinäkuun, 2013

Sunnuntaimme kului vielä Quality Huntingin ja lentokenttäkokemuksen paremman huomisen parissa. Päivä kului tapahtumahotelli Huoneessa ja alkoi taas maukkaalla aamaisella meidän loistavalla porukalla. Tämä päivä sujui niitä ihan konkreettisia uusia ideoita luodessa, mutta ne kaikki on vielä suunnitteluvaiheessa joten en paljasta sen enempää yksityiskohtia täällä. Täytyy todeta, että Hong Kongissa tehdystä  lentokenttä-innovoinnista ja uuden terminaalin suunnittelusta  oli aivan valtava hyöty tälle päivälle. Mikä sen parempaa kuin päästä niitä ajatuksia vihdoin ihan oikeasti toteuttamaan tänne meidän omalle kentällemme!

IMG_3198

IMG_6165

Sunnuntai sisälsi myös hieman kädentaitoja, sillä loimme leikkaa ja liimaa -periaatteella parhaimmat ideamme pienoismalleiksi. Itse olin ainakin varsin ylpeä pienestä miehestäni Georgesta, joka odottelee tuloaulassa rakastaan. Kiitos Tiina, olemme taitavia!

IMG_6154

IMG_6225

Aika kului taas siivillä ja päivän päätteeksi saimme vielä Finnairilta ja Finavialta hienot diplomit kotiin vietäväksi. Osa porukasta lähti tässä vaiheessa lennoilleen kohti kotimaitaan ja me loput suuntasimme vielä yhdelle viimeiselle yhteiselle illalliselle. Tosin tällaisena lakkaamatta matkustavana ryhmänä, meistä suurin osa tapaa toisemme jo pian jossain päin maailmaa! 🙂

IMG_6234

eds

Kiitos siis vielä koko porukalle, osallistujille ja järjestäjille tästä loistavasta workshopista. Jatketaan keskustelua tuttuun tapaan Twitterissä ja osaan törmäänkin elo/syyskuussa Lontoossa!

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND
ADD A COMMENT