Saigonin trendikkäimmät kahvilat

7 marraskuun, 2016

Vietnam on ollut kuuluista kahvilakulttuuristaan jo satoja vuosia, mutta monelle matkailijalle voi tulla yllätyksenä miten paljon trendikkäitä kahviloita Saigon, eli Ho Chi Minh City, pitääkään sisällään. Jokaisen kadun kulman takana tuntuu olevan toinen toistaan hipsterihtävämpi trendikäs kuppila.

Vierailin Vietnamin Saigonissa ITE HCMC -konferenssin vieraana loppukesästä ja yritin parhaani mukaan ehtiä testaamaan Instagramissa ja Townske – sovelluksessa kaupungin parhaiksi kehuttuja kahviloita. Tässä siis omat kahvilasuosikkini kohteesta Saigon!

Ho Chi Minh City jaetaan distrikteihin, joista district 1 on keskusta. Kahviloissa lukee sijainnit myös niiden distriktien mukaan.

Nappaa kaikki vinkkini mukaan mobiilissa Wowanders -mobiilisovelluksen avulla täältä.

L’Usine

L’Usine on ranskalaishenkinen kahvilaketju, joita on Vietnamin Saigonissa kaksi. Kävin itse Dong Khoin L’Usinessa, johon ei ollut kovin helppo löytää. Kahvila sijaitsee kyseenalaisella pienellä sivukujalla pienen autotallin yläkerrassa. L’Usine on kuitenkin ehdottomasti suosikkikahvilani koko kaupungissa!

L’Usine tarjoilee hyvän kahvin lisäksi ainakin lounasta, aamiaista ja super hyviä pannareita.

Sijainti: 157 Dong Khoi, Ben Nghe Ward, Dist 1

IMG_5203.jpg

IMG_5207.jpg

The Loft

The Loft on on suosittu moderni urbaani hipsterimekka Saigonin sydämessä. The Loftissa tarjoillaan hyvän kahvin lisäksi viiniä ja vaihtelevaa fuusioruokaa. Ranskalaisvaikutteinen The Loft on yksi kaupungin ikonisimmista kahviloista, mutta sielä kannattaa vierailla nyt, sillä kaupunki saattaa tuhota koko rakennuksen!

Sijainti: Yläkerta, 26 Ly Tu Trọng, Dist.1

loft-cafe-saigon

loft-cafe-ho-chi-minh-city

Kuvat: The Loft

Fly Cupcake Garden Cafe

Fly Cupcake Garden on herttaisen herkullinen kuppikakkumesta, harvinaisen Instagrammattava sellainen. Fly Cupcakesta saa kuppipakkujen lisäksi kauniita limuja, kahvijuomia ja smoothieita.

Sisustus on söpöllä tavalla yliampuva ja kahvilassa on myös kiva puutarhamainen terassi. Tänne ei kannata tulla ilman kameraa tai makeannälkää!

Sijainti: 25 Tú Xương, 7, District 3

fly-cupcake-garden

fly-cupcake-saigonKuvat: FlyCupCake

Oromia Coffee & Lounge

Oromia Coffee & Loungessa on tietenkin parasta se, että siellä on pari käsittämättömän suloista kissaa! Lisäksi jos sulla sattuu olemaan #thisthingwithfloors, on Oromia Coffee & Lounge täydellinen valinta iltapäiväkahville! Oromiassa on myös tuhman herkullisia makukahveja kermavaahtoineen, sekä ehkä Vietnamin paras Tiramisu-kakku.

Sijainti: 193A/D3 Nam Kỳ Khởi Nghĩa, phường 7, District 3

oromia-cafe

oromia-cafe-2Kuvat: Oromia Coffee

The Workshop Coffee Saigon

The Workshop Coffee on jokaisen kahvirakastajan paratiisi! Workshopin espressot ja aeropressit on valmistettu laadukkaista kahvipavuista rakkaudella ja ammattitaidolla. Workshopissa voit osallistua jopa kahvinvalmistus workshopiin 😉

Sijainti: 27 Ngo Duc Ke, (yläkerta, Dong Khoin lähellä), District 1

the-workshopKuva: The Workshop

Lue lisää matkavinkkejä Vietnamiin täältä!

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND

Iiik, huomenna kohti Saigonia mm. nämä vinkit mukanani! <3 Kiitos että jaoit!

Juon tätä lukiessani vietnamilaista kahvia Hattivatti-mukista – siippa on selvästi tehnyt hyvää duunia Vietnamin projektissa, kun lähettävät sieltä sille kahvipaketteja tuon tuosta, ihanaa – ja haaveilen istuvani jossain noista kahviloista. Seuraavalle työmatkalle taidan lähteä mukaan!

Oi mahtavaa! Kahvikulttuuri tuolla kyllä osataan, joten suosittelen 🙂 <3

Makeen näköisiä paikkoja. Muutenkin nämä sun postaukset on aivan ihania, tulee heti halu lähteä matkalle 🙂

Terkkuja lumisesta Helsingistä <3

Voi kiitos <3 Ihana kuulla <3

Ihana Saigon ja sen kahvilat! Tykästyin Vietnamissa monen muun jutun lisäksi kahviin ja kahviloihin. Saigonissakin kerran kahvilassa istuessani mietin, että täällä jos asuisin, niin tässä paikassa tapaisin takuulla ystäviäni usein :). Kiitos tästä, voi olla, että joskus seuraavalla reissulla tulee eksyttyä joihinkin näistä 🙂

Say no more! Yllätyin miten mahtava kahvilakulttuuri HCMC:ssä odotti 🙂 Pitää päästä ensi kesänä takaisin! 🙂

ADD A COMMENT