Se täydellinen Green Smoothie Bowl

29 lokakuun, 2017

Sunnuntaiaamuisin ei ole mitään parempaa kuin heräillä hitaasti ja nauttia vuoteessa blogeja lukiessa herkullinen ja superterveellinnen green smoothie bowl. Olen addiktoitunut vihersmoothieihin jo vuosia sitten, sillä ne on jotenkin niin kätevä tapa syödä terveellisemmin. Välillä reissussa kiireessä tulee syötyä ihan mitä sattuu ja muutama supervirheä smoothie on the go on paras tapa tankata ravintoaineita!

Yhden Green Smoothie Bowl -reseptin olenkin jakanut täällä aiemminkin.

PA299614.jpg

PA299616.jpg

Yleensä teen smoothie bowlit täysin vegaanisina, mutta tänään tämän kulhon joukkoon eksyi kreikkalaista jogurttia jonka voi halutessaan korvata esimerkiksi tällä Alpro Soyan tuotteella.

Itse harvemmin katson smoothieihin tai smoothie bowleihin reseptejä, vaan heitän vaan jääkaapista ja pakastimesta blenderiin melkein mitä sattuu käteen osumaan. Tai no okei, jos heittäisin ihan mitä sattuu saattaisi kulhossa olla myös fetajuustoa, omenasiideriä tai kuohuviiniä – noudatan siis yksinkertaista kaavaa; pohjalle ruokaisa hedelmä (esim. banaani tai avokado), jotain vihreää (esim. lehtikaali tai pinaatti), jotain makeaa ja jäistä (esim. marjat tai mango), paksua jogurttia tai rahkaa, vähän maitoa tai kookosvettä ja lopuksi vielä kourallinen milloin mitäkin superfoodeja.

Superfoodeista yleisesti sen verran, että olen käyttänyt kaikkea macasta spirulinaan useamman vuoden ja jätin tietoisesti kaikki tällaiset tuotteet alkuvuodesta pois – ja tiedä sitten onku ollut sattumaa, mutta sairastin tänä vuonna huomattavasti entistä enemmän. So now I’m back to my magic powders.

PA299621.jpg

Sunnuntaiaamun täydellinen Green Smoothie Bowl:

  • 1 banaani
  • lehtikaali
  • n. 100g pakastemangoa
  • 1/2 dl kreikkalaista jogurttia
  • aivan hurjan vähän valitsemaasi maitoa (oma suosikki on Kaslink Aito)
  • proteiinijauhe (tässä käytin vaniljan makuista heraproteiinia)
  • Valitsemiasi superfoodeja; omassa viherkulhossa chlorellajauhe, macajauhe, kollageeni ja viherjauhe

PA299625.jpg

Onko teillä suosikki smoothiebowl-reseptiä?

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND

Apuaa mä alotin selkeesti liian myöhään tän sunnuntain, kun en ollut vielä tän bowlin aikaan maisemissa 8).

Hihiii mutta kohta on toisaalta jo lounasaika ja sillon voi tehdä lounaskulhon 😀

ADD A COMMENT