Seikkailuilta kotiin

19 lokakuun, 2018

 

Hupsis vaan ja hei. Tähänpä sattui melkoinen viikkojen blogihiljaisuus. Viimeiset viikot ovat olleet melko hulluja ihan jokaisella elämän osa-alueella ja niin hyvässä kuin pahassakin. Ehdin Sveitsistä jatkaa matkaa Irlantiin, sieltä New Yorkiin ja Tukholmaan. Nyt vietän muutaman viikon kotona ennen foodie touria Hampurissa.

Päivittelen hieman blogin ulkoasua ja hoitelen kaikenlaisia admin-asioita tässä kaiken muun kiireen ohessa. Ennen kuin julkaisen matkajuttuni New Yorkista sunnuntaina, ajattelin vain tulla sanomaan moi vaan hei ja nopeasti päivittämään viime viikkojen tapahtumia.

P9300281.jpg

Matkustin Irlantiin yhteistyössä Tourism Irelandin kanssa muutama viikko sitten muutaman pohjoismaisen toimittajan kanssa. Matkustimme Belfastiin ja Pohjois-Irlannin luontoon seikkailemaan. Vietin lopuksi vielä viikonlopun Dublinissa. Jos missasit, täältä löytyy kuvapäiväkirja pohjoisesta. Vinkit Dubliniin on tulossa blogiin as soon as I manage to get there!

Irlannista matka jatkui muutamaa päivää myöhemmin New Yorkiin yhteistyössä Olympuksen kanssa. Vietin viitisen päivää isossa omenassa ja tällä kertaa kaupunki tekikin minuun vaikutuksen ihan eri tavalla kuin viime vuonna. There’s just something about this city. Kerron reissusta kuitenkin lisää blogissa sunnuntaina! Instagramiin tästä reissusta on tullutkin spämmäiltyä jo viime viikot melko ahkerasti.

New Yorkista matka jatkui suoraan Tukholmaan, jossa ensimmäisenä oli ohjelmassa juhlistaa Wowanders -matkailusovelluksen ja Generator Hostellin yhteistyötä paikallisten matkabloggaajien kanssa. Next day suuntasimmekin Innan kanssa tapaamaan uutta PINGin asiakasta Uppsalan maaseudulle vuohien sekaan workshopin merkeissä. Täältä matkamme jatkui rentoutumaan Yasuragi Spa:han, josta teen myös asap postauksen tänne blogin puolelle. Viimeinen ilta kului Tukholmassa melko railakkaasti Chardonnayn äärellä Haymarketissa as per usual.

P9300235-2.jpg

Tukholman jälkeen sattunneista syistä viimeiset päivät ovat kuluneet Ben & Jerrysiä syöden sohvalla Bridget Jonesia katsoessa, mutta siitä ei sen enempää täällä blogissa. Herkkä sydän joka elää tunteet edellä särkyy herkästi.

Nyt olen ollut jo pari viikkoa kotona ja hankin itselleni jopa ihan oikean toimiston, koska alkoi tuntua liian juurettomalta tämä kahviloissa ja kotona palloilu. Otin itselleni työtilan uudesta Sofia Futurefarm coworking-tilasta, joten Helsingissä ollessa saan tehtyä töitä tehokkaammin kuin ennen istuen toimistossa kahvikuppini äärellä. Best investment yet.

Sitten last but not least, ehkä kaikista paras uusi juttu! Aloitimme Anna-Katrin kanssa juuri matkailuaiheisen podcastin, jota on julkaistu yhteistyössä Monochromen kanssa Suplassa jo kaksi jaksoa. Jos et ole vielä kuunnellut, niin klikkaappa tänne.

Kuuntele toinen jakso suoraan tästä:Laita myös meidän podcastin Instagram @jetlagissapodcast seurantaan. Tili on yksityinen, koska jaamme siellä vähän normaalia härömpää materiaalia, haha.

That’s all for now. Tämä oli tällainen hieno kymmenessä minuutissa kirjoitettu kuulumispostaus ennen kuin ehdin kunnolla taas asiaan. Nyt pitää juosta juna-asemalle, moiiiii! Ihanaa viikonloppua.

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND
ADD A COMMENT