SS1254372 – Chiang Main hipsterein aamiainen

12 marraskuun, 2016

Iltaa Chiang Maista! Aika täällä menee nopeasti, ehkä jopa hieman liian nopeasti. Yritän kuitenkin olla katsomatta kelloa ja vain nauttia elämästä täällä pohjoisen Thaimaan hipsterimekassa, jossa vihdoin paistaa taas aurinko. Oman elämäni Eat Pray Love -luvussa eletään kohtaa Pray, vaikka juonta noudattaessa pitäisi kai tällä hetkellä olla Intiassa – but we all make our own stories.

IMG_7170.jpg

IMG_7147.jpg

IMG_7144.jpg

IMG_7151.jpg

Pray -osio ei nyt tarkoita että viettäisin päiväni rukoillen. Se tarkoittaa kuitenkin sitä, että annan hieman enemmän aikaa ihan vain itselleni. Meditoiden. Joogaten. Nauttien auringonnoususta ja -laskusta hieman pidempään. Antaen aikaa omille ajatuksilleni ja antaen anteeksi tekemilleni virheille. Ja erityisesti detoxaten puolen vuoden donitsi & samppanja -dieetistä, joka on alkanut ihan tehokkaasti viiden kilon karkotuksella. 

IMG_7164.jpg

Palataan kuitenkin asiaan; Chiang Main hipstereimpään kahvilaan/aamiaismekkaan, eli SS1254372 – helppo nimi muistaa! SS1254372 sijaitsee täällä Nimmanin kaupunginosassa jossa asun. Kahvilassa yhdistyy taidegalleria ja kaupungin yksi parhaista aamiaispaikoista. Käytiin siispä tänään aamulla tsekkaamassa Mirkan kanssa mestat  – ja voin vain todeta, että tämä taisi olla tähänastisen elämäni trendikkäin ja herkullisin kahvilakokemus.

Puolen tunnin menun tutkimisen jälkeen (tutkitaan Mirkan kanssa menua usein myös asiakkaiden Instagram-kuvien perusteella, suosittelen). Mirka päätyi tilaamaan paikan suositun cho-chan, or whatever you call it and how ever you spell it, jääteekaakaon (?) ja toastin paistetuilla kasviksilla (koska avokado oli loppu, broke my heart). Itse päädyin tilaamaan cappuccinon ja french toastin hedelmillä ja hunajalla – hello heaven. Täydellinen makunystyräorgasmi.

SS1254372 tarjoilee aivan liian herkullisen näköisiä suklaajuomia ja vähän terveellisempiä smoothieita, joita haluaisin maistaa tulevien viikkojen aikana jokaista. Suklaa ei ehkä kuitenkaan sovi detoxiin…

IMG_7179.jpg

IMG_7163.jpg

IMG_7154.jpg

Huomenna lähdetään tutkimaan Old Townia ja sen markkinoita, vegeravintoloita ja hipsterikahviloita. Vegekahvila Free Birdissä on hujujen mukaan kaupungin herkuin spirulina bowl! 

Tsekkää toinenkin trendikäs ja terveellinen aamiaismesta Rustic & Blue tästä!

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND
ADD A COMMENT