Suomen suosituin matkailu-podcast on täällä taas – Jetlagissa podcastin neljäs kausi on alkanut!

31 tammikuun, 2020

Istun juuri tällä hetkellä Qatar Airwaysin mukavalla bisnesluokan penkillä 1K matkalla Helsingistä Dohaan ja sitä kautta Sydneyyn. Ympärilläni kaikki muut jo nukkuvat kun kello näyttää keskiyötä, mutta itse siemailen lämmintä kamomillateetä ja pohdin tätä ihmeellistä elämää. Mieleni on vallannut valtava innostus ja joku kutkuttava tunne tulevasta, mitä se tuokaan tullessaan.

Minun ja Anna-Katrin Jetlagissa podcast starttasi tällä viikolla jo neljännen tuotantokauden ja koko kauden mahdollistaa kaupallisena kumppaninamme Qatar Airways. Voit lukea arvosteluni lentoyhtiöstä täältä. Kaupallinen kumppani ei vaikuta itse jaksojen sisältöihin, vaan se on juuri meille sopivaa rempseää reissufiilistelyä. Kävimme myös viime vuoden lopulla Dohassa pienellä vierailulla ja kerromme myöhemmin teille kokemuksestamme jakson verran ja annamme myös vinkkejä bisnesluokan korotuksesta haaveileville!

Neljännen kauden ensimmäisen jakson voitkin jo kuunnella Suplasta tai suoraan tästä:Tässä jaksossa Anna-Katri seikkailee Balilla ja me keskustelemme vuoden 2020 unelmistaan sekä Balin taiasta. Diginomadihaaveiden lisäksi puhumme kolmekymppisen sinkun irtosuhteista shamaanin oppeja unohtamatta. Kannattaako kaverimatka vai onko soolomatka sittenkin paras valinta? Kumpi meistä on päättänyt muuttaa hotelliin, entä kumpi laittaa uransa uusiksi?

Voit laittaa uuden ‘Bungalow-draamaa ja sinkkuelämän nautintoja’ kuunteluun myös tästä.

En tiedä voiko niin sanoa, mutta uskon neljännestä kaudesta tulevan tähän astisista paras. Toivottavasti myös teidän mielestä! Tällä kaudella jaksoja tulee taas kerran viikossa aina torstai-aamuisin! 

Jatketaan keskustelua meidän Instagramissa: @jetlagissapodcast

Lue myös: Matkustusluokan korotuksia & varausmuutoksia – näin löydät parhaat edulliset lennot

Minä jatkan lennostani nauttimista tilaamalla kulhollisen hummusta ja arabialaista leipää sekä valitsemalla jonkun mielenkiintoisen leffan seuraavaksi pariksi tunniksi! Ihanaa viikonloppua sinne!

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND

Yritin kuunnella podcastiänne, mutta hermo ei kestä. Joka kerta kun saan meseviestin puhelimeeni, podcast katkeaa, ja joka ikinen kerta kun painan uudestaan playtä, alkaa soida tuplavolyymillä “Dna – asiakasetuhintaan…”. Argh! Mikään ei auta, olen kokeillut kaikki kikat. Suplan asiakaspalvelulinkki vie lehtien palautteisiin.

ADD A COMMENT