Täynnä inspiraatiota, mutta ei kuvan kuvaa eikä mitään sanottavaa

12 joulukuun, 2020

Koko vuonna 2020 on ollut hankalaa kirjoittaa blogiin, eikä mulla ole nytkään mitään sanottavaa. En varmaan kuitenkaan ole päästä tästä ollenkaan eteenpäin, joten päätin vain avata tyhjän sivun ja kirjoittaa.

Olen tottunut matkustamaan ulkomaille keskimäärin kerran kuukaudessa ja kirjoittaa näistä matkakokemuksista tänne blogiin. Olen myös tottunut kantamaan kameraa mukana reissussa, enkä oikeastaan koskaan kuvaamaan elämää täällä kotona. Nyt jos olen keksinyt aiheen mistä kirjoittaa blogiin, ei minulla ole ollut kuvan kuvaa sitä kuvittamaan – eikä ole vieläkään.

Olen huomannut, että olen siitä huono lifestyle-bloggaaja, että kuvaaminen tätä varten arjessa ei juurikaan innosta. En jaksa asetella kameraa tripodille ja kuvailla itseäni kotona kuvittaakseni blogia. Olen kuitenkin todella visuaalinen, enkä tykkää julkaista blogipostausta ilman aiheeseen sopivia kuvia – see how that won’t work?

Rakastan kantaa kameraa mukana matkoilla ja elää hetkessä linssin läpi. Pitkän seikkailupäivän jälkeen on aina ollut ihana editoida illalla hotellihuoneessa päivän kuvat ja tehdä niistä päiväkirjamaisia blogipostauksia. Lentokoneessa olen aina editoinut loputkin kuvat ja kirjoittanut tänne matkaoppaita.

En voi kirjoittaa uudesta kodistani, koska en ole jaksanut sitä kuva. En oikein voi kirjoittaa vinkkejä bloggaamiseen, koska ei ole siihenkään sopivia kuvia. En voi kirjoittaa valokuvaamisesta, koska siihenkin liittyvät kuvat on jo käytetty.

Nämä on ajatuksia, joiden kanssa olen kärvistellyt jo kuukausia. Ehkä nämä on kasvukipuja, joista en ole vielä päässyt eroon. Vaikka korona joskus loppuu, en tule matkustamaan yhtä paljoa kuin aiemmin. Haluan löytää tavan luoda sisältöä myös ilman suurta seikkailua, but I’m not there yet.

Epätoivon ja maailmalle jääneen inspiraation keskellä tunnen kuitenkin jossain mieleni perukoissa pienen innostuksen kasvavan. En ole edes varma mistä innostus on tullut ja mihin se on menossa.

Yhtäkkiä olen täynnä inspiraatiota, enkä saa sen vuoksi öisin unta. En osaa kuitenkaan vielä ohjata tuota inspiraatiota yhtään mihinkään ja se turhauttaa.

Olen inspriroitunut kirjoittamaan kirjan.

Inspiroitunut tekemään oman e-kurssin.

Inspiroitunut valokuvaamaan.

Inspiroitunut opiskelemaan.

Innostunut panostamaan entistä enemmän tähän blogiin.

Istun edelleen kuitenkin täällä pöydän ääressä sormet näppäimistöllä ihmetellen, enkä osaa ottaa sitä jotain seuraavaa askelta. Enkä oikein tiedä miksi tätäkään kirjoitan ja miksi sen julkaisen. Eihän nämä kuvatkaan tähän liity, sillä ne on vuoden takaa Qatarista.

Päätin tänä vuonna ensimmäistä kertaa aikoihin pitää myös pienen virallisen loman, koska näin yrittäjänä sellainen on unohtunut jo vuosia ja se on varmasti osa syy turhautumiseen ja kadonneeseen inspiraatioon?

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND

Minua kiinnostaisi myös ne aiemmat matkakokemukset tai kommellukset, löytyisikö vaikka niistä joku juttu? ja Bondin tai Australian muitakin vanhoja kuvia katselee mielellään uudestaan

Pitäisi kirjoitella niistä enemmän, varmasti löytyisi aiheita! 🙂 Kiitos inspiraatiosta siispä!

Tulipa osuvaan aikaan tämä postauksesi, juurikin nimittäin itse avasin blogin editointisivun ja mietin, että mistähän sitä kirjoittaisi. Jotenkin on kova kirjoitusvimma, mutta kameraa en ole pitänyt kädessä pitkään aikaan, eikä tämä kotona työskentely, kotona kuntoilu ja kotona oleilu nyt oikein tarjoa inspiraatiota mistä kirjoittaa. Koronasta voisi aina kirjoittaa, mutta ei jaksa enää sitäkään! Blah. Anyways, ei tässä kommentissakaan ollut mitään pointtia, kunhan halusin kertoa, että ihan samoilla fiiliksillä olen minäkin!

Ah niin tuttu tunne tuo! Huomasinkin, että olit kirjoittanut vanhaa kunnon päiväkirjaa juuri blogiin, näitä ehdottomasti lisää! 🙂 Inspiraatio löytyy vielä varmasti! We got this! 😀

ADD A COMMENT