TOKION HIPSTEREIN HOSTELLI: Nui. Hostel & Bar Lounge

5 heinäkuun, 2015

Taannoisella Tokion matkallani ajattelin repäistä ja yöpyä ainaisten hotellien sijaan pitkästä aikaa hostellissa. No myönnetään, eihän tuo päätös täysin itsenäinen ollut, mutta lopulta se osoittautui kuitenkin hyväksi kokemukseksi. Nui. Hostel & Bar Lounge sijaitsee Tokion Asakusan lähellä Kuramaessa. Hostellin alakerta on kaupungin tyylikkäin ja hipsterein kahvila / baari, josta saa myös herkullista aamiaista. Iltaisin hotellin aulassa riittää elämää!

nui hostelli tokio

Saapuminen Nui. Hostel & Bar Loungeen

Saavuin hostellille suoraan lentokentältä, joten suunnistin paikalle metrolla. Saavuin paikalle Oedo line -metrolla ja jäin pois pysäkillä Kuramae station. Oikea exit on A7. Kadulta löytyy muutamia ravintoloita ja 7eleven. Metrotunnelin jälkeen käänyyt kaksi kertaa oikealle päästäksesi perille. Kävelymatka on vain muutaman sadan metrin. Hostellin aula on alakerran kahvilassa, jossa minua oli vastassa mukava nuori nainen. Sain nopeasti avaimen kuudennen kerroksen dormiin, johon pääsi hissillä. Hissi oli muuten sisustettu näyttämään suomalaiselta saunalta (?).

nuihostel1f

nuihosteltokio2

Huone

Oma huoneeni oli kahdeksan naisen dormi, joka aluksi tuntui vähän pelottavalta ajatukselta pitkästä aikaa. Huoneen kerrossängyt oli kuitenkin suuret ja jokaisella oli sängyn ympärillä omat bambuverhot, jotka tekivät sängystä lähes oman huoneen. Huoneessa oli myös hyvin toimiva ilmastointi ja säilytyslokerot! Huoneessa ei ollut omaa kylpyhuonetta, mutta kerroksessa oli yhteinen josta löytyi kolme vessaa ja neljä suihkua. Missään vaiheessa en joutunut jonottamaan niiden käyttöä ja tilat oli myös japanilaiseen tyyliin siistit ja simppelit. Hostellista löytyy myös yksityisiä huoneita.

nuihostel

nuihostel6

Yleiset tilat

Alakerran kahvila / baari oli todella viihtyisä. Paikalla iltaa vietti niin paikalliset, bäckpäkerit kuin muutkin satunnaiset lomailijat. Osa teki lattejensa äärellä töitä, osa seurusteli ympärillä olevien ihmisten kanssa ja osa kilisteli oluitaan. Aamuisin kahvilasta sai myös herkullista, joskin hyvin länsimaista aamiaista. Hostellissa majoittuville löytyi yläkerrasta common room / kitchen, jossa oli iso jääkaappi ja keittiö, muutama tietokone ja yleistä tilaa ajanviettoon. Sisustus oli täälläkin asiaankuuluvan hipster. Itse hain yleensä 7elevenistä aamupalatuotteet ja napsin niitä common roomissa.

Screen Shot 2015-07-05 at 16.26.46

Screen Shot 2015-07-05 at 16.27.40

Screen Shot 2015-07-05 at 16.27.49

Sijainti

Tokio on vähintäänkin valtava kaupunki, joten täydellistä tai keskeistä sijaintia on vaikea valita. Asakusa osoittautui kuitenkin omaksi suosikkikaupunginosakseni ja tästä sinne oli kilometrin kävelymatka, joten omasta mielestäni Nui. on erittäin hyvällä paikkaa. Alue itsessään on kuitenkin hyvin rauhallinen.

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND

Oi vitsit, miten makea hostelli! On nekin vaan kehittyneet niin paljon viime vuosien aikana :–D Supertyylikäs, japanilaiseen tyyliin ihanan minimalistinen. Olisipa ihanaa päästä jonain päivänä tutustumaan Tokioon. ♡

Haha itsekin olin yllättynyt kun tuolla yövyin 😀 Toki on niitä hostelleja kamaliakin edelleeen, kuten aiemmin tänä vuonna Sydneyssä 😀 Mutta tämä oli ihan super paikka yöpyä! 🙂 Ja voin kyllä hurjan lämpimästi suositella Tokiota <3

ADD A COMMENT