Tukholman paras brunssi – STHLM Brunch Club

18 syyskuun, 2016

sthlm brunch clubbrunssi tukholma sthlm brunch club

Jos jossain osataan tehdä aamupalaa oikein, niin Tukholmassa. Tukholman lähes jokainen vastaantuleva kahvila vastaa tarpeeseeni syödä joka aterialla lähinnä acai bowleja, avokadoleipiä ja smoothieita. Ja todellisuudessa, voisin syödä aamiaista aina myös lounaaksi ja illalliseksi. Aamiainen nyt vaan sattuu oikeasti olemaan päivän kohokohta ja se tärkein ateria.

Tukholmassakin yksi paikka on ylitse muiden – nimittäin koko päivän aamiaista tarjoava STHLM Brunch Club. Halusin käydä STHLM Brunch Clubilla jo aiemmin kesällä vieraillessani Tukholmassa, mutta ravintola oli kesälomalla juuri tuon ajan. Nyt osallistuessani The Blog House Stockholmiin, pääsimme bloggaajakollegoiden Lauran ja Janninan kanssa vihdoin testaamaan Tukholman herkullisinta brunssia.

Kuten olen aiemminkin maininnut, Tukholmassa terveellisesti syöminen ulkona on helpompaa kuin tanssi. Kaupungissa osataan monessa ravintolassa tehdä oikeasti ruokaisia vegaanisia salaatteja, kaikkialta saa vihersmoothieita ja raakaruokatrendi on levinnyt melkein joka puolelle kaupungin lounaspaikkoja. Nomsies. Välillä mietin, että muuttaisinko joskus vielä takaisin Tukholmaan. Seuraavaksi taidan kuitenkin päästä Tukholmaan vasta ensi keväänä, sillä ainakin loppuvuosi kuluu Aasiassa. Jos joskus vielä jatkan opintojani, niin Tukholma on potentiaalisin kaupunki maisteritutkinnon suorittamiseen!

tukholman paras brunssitukholma brunssiacai bowl sthlm brunch club

STHLM Brunch Club tarjoilee aamiaista koko päivän, joten sinne voi mennä aamiaisen lisäksi myös brunssille tai lounaalle. Me marssimme paikalle ilman pöytävarausta ja saimme nopeasti pöydän brunssiklubin nurkasta. Viikonloppuisin pöytää saattaa joutua odottelemaan pidempään.

Brunssiklubin menu oli juuri niin herkullinen, että olisin voinut tilata listalta suunnilleen kaiken (tyydyin noin puoleen, heh). Tukholma ei ole mikään Euroopan halvin kaupunki, mutta STHLM Brunch Club oli edullisempi mitä osasin odottaa.

Tilasin itselleni acai bowlin maapähkinävoilla, eggs (kananmunat tilataan suoraan luomutilalta, jossa kanoilla ulkoilumahdollisuus) benedictin kylmäsavulohen kanssa ja vihersmoothien. Tarjolla olisi ollut lisäksi ainakin avokadoleipiä, makeita ja suolaisia pannareita ja turkkilaista jogurttia granolalla. Jokainen meistä Instagram-addikteista rakastui Tukholman trendikkäimpään brunssipaikkaan melko palavasti.

IMG_4707-2.jpgIMG_4714-2.jpg

STHLM Brunch Club sijaitsee osoitteessa Dalagatan 24 ja sinne pääsee keskustasta parhaiten busseillen. Paikka ei ole auki maanantaisin! 


 Matkani Tukholmaan oli osa Visit Swedenin järjestämää Blog House Stockholm -matkaa, jossa matkaohjelmamme oli vapaa. Viking Line tarjosi meille laivamatkan ja Forenom majoituksen Kungsholmenissa.

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND

So they are open again 🙂 Nice! Hugs

[…] pressimatkalla tai muulla työmatkalla. Aloitimme sunnuntain jonottamalla supersuosittuun STHLM Brunch Clubiin, joka oli tälläkin kertaa odottamisen arvoinen. Tilasimme pöydän täyteen acaikulhoja, […]

Vaikuttaa kyllä laadukkaalta paikalta ravintolan logosta lähtien 🙂

Voihan Tukholma! Milloinkohan sinne taas pääsisi…

No nyt oli hyvä vinkki, just ihanan näköinen paikka! Voisi vaikka hotelliaamupalatkin jättää välistä ja suunnata tuonne, jos ei hotlalla kuulu pakettiin (tai vaikka kuuluisikin). Sopivan hipsteri 😀 Tukholma on meillä ollut pitkään suunnitelmissa mutta hinnat ovat vähän hurjat.. ei niinkään lennot vaan kaupungin hintataso on toistaiseksi vienyt meidät muualle.

En ole vielä koskaan yöpynyt Tukholmassa, mutta kiinnostusta piisaa. Kaupungin ravintolaskenestä olen kuullut paljon hyvää, ja brunssihan sopisi mukavasti pohjoisen kaupunkilomalle. Kiitos vinkistä, laitan talteen “leikekirjaani”.

Pistetään vinkki korvan taakse kun seuraava Tukholman matka tulossa joulukuussa. Ehdotonta bonusta että brunssia saa päivälläkin 🙂

Kiitos vinkistä! Tämä täytyy seuraavalla Tukholman reissulla ehdottomasti testata 🙂

Kätevä vinkki Tukholmaan, joskushan sulta brunssivinkkejä taisin kyselläkin. 🙂 Ja plussaa siitä, että tosi instagrammattavan näköisiä annoksia! 😉

Tä on ihan paras vinkki trust me on this one <3

STHLM Brunch Club on ehdottomasti yksi Tukholman parhaimpia paikkoja!
Acai Bowl on oma ehdoton lemppari! 🙂
xx
http://mariannelle.com

No wonder, niin herkullinen mesta että päästävä ensi kerralla uudelleen <3

Näyttää hyvältä. Nuo annokset tilattiin? Ei noudettu budjetista? Mitä maksoi per annos?

Juu annokset tilataan kaikki menusta, eli ei ole buffetia! En muista annosten tarkkoja hintoja, mutta kokonaishinta oli edullisempi mitä odotin! Maksoin acaibowlista ja eggs benedict -leivistä vihermehun kanssa parikymppiä! 🙂

Suosittelen Berns Asiatiskaa, siellä oli kyllä todella maittava Buffet aamiainen/brunssi, oli kyllä hintansa väärti. Maksoi noin 25 euroa. Ensi kerralla pitää ehdottomasti käydä kyllä tuolla Brunssi clubilla ! Näyttää sen verran hyvälle annokset 🙂

Kiitos vinkistä, eipä ole ennestään tuttu paikka nimeltään, joten pitää mennä testaamaan! 🙂

Näyttää herkulliselta. Just sen tyyppisiä annoksia mitä itsekin tykkäisin aamuisin syödä.

Joo ihan täydellisiä ja ihanasti myös vaihtoehtoja, varmasti jokaselle jotakin! 🙂

Looks like a place which I simply must visit, so cozy and super delicious looking, healthy brunch!

http://lartoffashion.com

Oh you must, it is to die for :O

ADD A COMMENT