PR:ää, vaikuttajamarkkinointia, luentoja ja sisällöntuotantoa matkailuyrityksille

Olen koulutukseltani matkailualan restonomi Haaga-Helia Ammattikorkeakoulusta ja teen tällä hetkellä maisteriopintoja vastuullisen matkailun parissa etänä Leeds Beckett Universityssä. Valmistunkin kahden vuoden päästä Master of Science in Responsible Tourism Management -tittelillä. Näiden lisäksi olen tehnyt osan restonomin opinnoistani Hongkongissa maailman parhaassa hotellikoulussa The Hong Kong Polytechnic Universityn School of Hotel & Tourism -puolella. Olen myös opiskellut valokuvaajaksi Helsinki Design Schoolissa ja kuvannut mm. National Geographicille ja toiminut Olympuksen brändilähettiläänä.

Ennen oman yrityksen perustamista 2016 olen tehnyt töitä lentokentän eri asiakaspalvelutehtävissä, Finnairin markkinoinnissa työharjoittelijana ja kansainvälisen matkailu start-upin CreateTripsin PR-päällikkönä. Lisäksi olen kirjoittanut matkailuartikkeleita suomeksi ja englanniksi mm. Expedialle ja Matador Networkille.

Yrittäjänä olen viisi vuotta tehnyt vaikuttajamarkkinointia matkailualalla niin bloggaajana kuin pöydän toisellakin puolen ja koen tämän auttaneen ymmärtämään hyvin niin vaikuttajan kuin yrityksenkin tarpeita ja toiveita sekä erityisesti matkailuostopäätöksen polun ja sen rakentamisen vaikuttajamarkkinoinnin keinoin.

Asiakkaitani vaikuttajamarkkinoinnin ja PR:n saralla on ollut mm. Icelandair, Geneva Tourism, Stopover Finland ja useampi matkailualan start-up tai yrityksen Suomen markkinan lanseeraus.

Oman yrityksen lisäksi olen PING Helsingin kautta tehnyt vaikuttajamarkkinointia ja sosiaalisen median konsultointia mm. Euroopan Komissiolle, Kämp Groupille ja Clarion Helsinki -hotellille.

Voit lukea lisää työkokemuksestani, koulutuksestani ja asiakkaitteni kokemuksista kanssani LinkedInistä.

Löydät kaikki palvelut kuvien jälkeen!

Minun ja Sara Ticklen houstaama bloggaajien workshop -matka Genevessä 2019
YLE:n suorassa lähetyksessä keskustelemassa liikaturismin tuomista haasteista 2019
Visit Switzerlandille järjestetämäni bloggaajien PR-tilaisuus Matkamessuilla 2018
Kohdekuvia lentoyhtiöasiakkaalle Chiang Maissa 2018

Tarjoamani B2B -palvelut matkailualan yrityksille:

1. Vaikuttajamarkkinointistrategiat ja toteutukset:

Paketoin aina palvelun asiakkaan tarpeiden mukaan, mutta useimmiten luon strategian yritykselle joka haluaa oppia lisää bloggaajien ja somevaikuttajien kanssa tehtävästä yhteistyöstä. Strategian ja mahdollisen koulutuksen lisäksi voin myös toteuttaa vaikuttajakampanjat.

Matkailukohteille suunnittelen myös vaikuttajamatkat ja osallistun tarvittaessa emäntänä.

Hinta riippuu työmäärästä, mutta lähtökohtaisesti palvelut alkavat 600 euroa / päivä.

2. Tekstisisällöntuotanto matkailuyrityksille:

Teen hakukoneoptimoituja matkailujuttuja nettijulkaisuihin englanniksi ja suomeksi.

3. Matkakohdekuvaus:

Olen parhaimmillani valokuvaajana kun saan kuvata ihmisiä ja matkakohteita luonnonvaloa hyödyntämällä. Valokuvauspalvelua tarjoan useimmiten osana blogiyhteistyötä jossa yritys tarvitsee matkakohteesta kuvia omaan käyttöönsä. Satunnaisesti kuvaan tapahtumia tai tuotteita.

4. Luennot:

Luennoin erityisesti matkailualan opiskelijoille, mutta olen aina valmis inspiroimaan ja rohkaisemaan ihmisiä omilla tarinoillani. Luennot onnnistuvat suomeksi ja englanniksi. Luentoaiheita on mm; oman uran rakentaminen matkailualalla, bloggaaminen työnä, puhutteleva matkailumainonta ja henkilöbrändääminen.

5. PR ja lanseeraustilaisuudet matkailualan yrityksille

Olen ollut mukana matkailuyritysten Suomen ja Ruotsin lanseerauksissa tapahtumajärjestäjänä. Riippuen tarpeista käytän ulkopuolista tahoa mediakontaktoinnissa ja tiedotteissa. Suunnittelen lanseeraustilaisuudet, somemarkkinoinnin ja somevaikuttajien sekä median kutsumisen tilaisuuteen.

Otathan sähköpostitse yhteyttä ja keskustellaan lisää: [email protected]