Matkapäiväkirja: illallinen viinitilalla Genevessä

27 syyskuun, 2019

*Kaupallinen yhteistyö: Geneva Tourism

D8X_5683.jpg

Palasin eilen iltalennolla takaisin kotiin Helsinkiin, mutta mieli on edelleen Sveitsin unohtumattomien seikkailujen äärellä. Houstasin Saran kanssa mikrovaikuttajille suunnatun workshop-matkan yhteistyössä Geneven turismin kanssa. Mukaan valitsimme neljä vaikuttajaa yli 200 hakijan joukosta ja pääsimme kolmeksi päiväksi nauttimaan niin Genevestä kaupunkina kuin opettamaan mukana olleita vaikuttajia valokuvauksen, brändäämisen sekä blogibisneksen pariin.

Vaikka itse reissaankin tällaisissa ryhmärämissä monta kertaa vuodessa, oli tämä matka monellakin tapaa erityinen – yhdistelmä workshopeja ja suuria seikkailuja oli niin toimiva että järjestämme näitä varmasti tulevaisuudessa vielä lisää – ehkä juuri Genevessä, ehkä jossain muualla.

Jos haluat pysyä kuulolla tulevaisuuden workshopeista Suomessa tai maailmalla, lisää itsesi tälle sähköpostilistalle.

geneve viinitila illallinen
geneve viini
viini geneve
la cabuche geneva
geneva la cabuche
viinitila geneve illallinen

Mukaan #GenevaSMILE -workshopreissulle lähti minun ja Saran lisäksi Elina Vaihda Vapaalle -blogista, Taru, Reetta ja Hanna. Ensimmäisen workshop -päivän jälkeen lähdimme tekemään valokuvaharjoitusta ja nauttimaan illallista Geneven laitamille viinitilalle. Geneve on täydellinen viinirakastajan kohde, vaikka se harvalle ensimmäisenä tuleekaan mieleen – sveitsiläisestä viinistä yli 90% pysyy maassa, joten siihen kannattaa ehdottomasti tutustua tilaisuuden tullen.

Nautimme Cafe Caravanen illallisen, joka tarjoiltiin La Cabuche:n viinitilalla, vajaa tunnin ajomatkan päässä Geneven keskustasta. Cafe Caravane on ehdottomasti upein catering-firma, joka on tullut maailmalla vastaan – I mean, just look at the food.

cafe caravan geneve
geneva cafe caravan

Totesimmekin monesti koko porukalla, että Geneve on niin paljon muuta kuin siitä olettaa – niin rento, monikulttuurinen ja eläväinen.

cafe caravan illallinen

Tätä iltaa en heti unohda, vaikka ympäristö oli ehkä hieman liian romanttinen juuri omaan mielentilaani. Paluumatkalla taksikuskimme eksyi vielä vahingossa Ranskaan kääntyessään motarilla täysin vastakkaiseen suuntaan vaikka kuinka itse väitimme toista – ehkä tämän sattumuksen vuoksi ilta oli entistäkin ikimuistoisempi.

Jos kaipaat lisää vinkkejä Geneveen, kannattaa lukea täältä viime vuonna kirjoittamani matkaopas:

Geneve on viikonloppumatkojen aatelia – poimi matkavinkit!

Totesimmekin monesti koko porukalla, että Geneve on niin paljon muuta kuin siitä olettaa – niin rento, monikulttuurinen ja eläväinen.

P9200044.jpg
IMG_4232.jpg
SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND

Tätä teidän reissua oli kyllä niin kiva seurata Instan puolella! Tuo viinitila ja sen tunnelma näyttää kyllä niin täydelliseltä.

Voi kiitos, ihana kuulla! Tämä ilta oli kyllä aika pitkälti täydellinen! <3

En todellakaan tiennyt, että Sveitsissä olisi tällaisia viinitiloja. Ja miten kaunista siellä on! Voin niin helpolla kuvitella, miten kiireisessä arjessa tuollainen paikka jää seesteisenä mieleen ja muistoa haluaa vaalia pitkään. Sama juttu on muuten slovenialaisilla viineillä, että niitä viedän todella vähän. Sanovat, että pidämme niistä niin paljon, että juomme ne itse.

No jep! Sveitsissä on erinomaisia viinejä, mutta ne haluaa pitää ne kaikki itsellään, world’s best kept secret haha!

ADD A COMMENT