Villa Nagu: Viikonlopun täydellinen getaway kotimaassa

19 lokakuun, 2019

*Majoituksen tarjosi: Villa Nagu

villa nagu olohuone
villa nagu ulkoa
villa nagu 2
villa nagu kuisti
villa nagu ruoka
villa nagu takka

Nauvossa meren rannalla, hieman yli tunnin ajomatkan päässä Turusta sijaitsee tyylikäs Villa Nagu. Syysmyrskyn runnellessa oranssin kaikissa sävyissä taipuvia puun oksia saavumme pientä tietä pitkin upean puisen villan pihaan keskelle Suomen kauneinta saaristoa. Täällä kaukana kaikesta on niin hyvä olla – vain me ja ympäröivä metsä peuroineen.

Arkkitehti Sigvard Eklundin suunnittelema Villa Nagu tarjoaa täydellisen luksus-getawayn olemalla silti konstailemattoman luonnonläheinen. Huvila on vuokrattavissa Airbnb:n kautta ja on täydellinen esimerkiksi viikonlopun viettoon oikeastaan mihin vuodenaikaan tahansa.

Villa Nagussa on kaksi erillistä makuuhuonetta, mutta siellä voi majoittaa tarvittaessa kuusi henkeä. Tilava olohuone ja avokeittiö tarjoaa hyvin tilaa isommallekin porukalle ja illat takan äärellä punaviinilasin kanssa kruunavat getawayn. Tyylikäs mustalla marmorilla laatoitettu kylpyhuone tarjoaa saunan ja suihkun upealla metsä- ja merimaisemalla. Saunan lisäksi villan pihalta löytyy puilla lämmitettävä palju.

Kesällä voit kävellä pienen polun alas suoraan meren rantaan ja nauttia lämpimistä päivistä laiturin nokassa.

Villa Nagu on harvinaisen romanttinen matkakohde, mutta tällä kertaa majoituimme siellä kahden hyvän ystäväni Kathrinin ja Ranian kanssa. Teemme kaikki blogeja, valokuvausta ja muuta sisällöntuotantoa yrittäjinä ja kaipasimme muutaman päivän brainstormausta yhdessä kaukana kaikesta muusta kiireestä. Itse seilasin Turkuun suoraan Tukholman työkeikalta ja tytöt olivatkin vaeltaneet tänne Turun keskustasta saakka pitkin St Olav Waterwaytä, josta voit lukea lisää täältä (englanniksi).

Lue myös Ranian postaus Villa Nagusta täältä.

Lue myös Kathrinin postaus Villa Nagusta täältä.

DSC_7696.jpg
DSC_7670.jpg
villa nagu sauna
villa nagu makuuhuone ikkuna
villa nagu aamiainen
DSC_7739.jpg
DSC_7669.jpg
DSC_7956.jpg

Kolmen päivän aikana ehdimme sekä rentoutua, vaihtaa kuulumisia että miettiä hieman tulevia työkuvioita ensi vuotta silmällä pitäen. Itse olen yrittäjän ollut todella onnekkaassa asemassa alusta saakka ja minulla on ollut useampi asiakas, joita olen saanut laskuttaa joka kuukausi ilman että olisi niin suurta huolta huomisesta – työkuviot ovat tämän vuoden aikana kuitenkin muuttuneet ja nykyään tämä blogi on oikeastaan merkittävin tulonlähteeni. Oman yrittämiseni suurin haaste on tasainen tulovirta ja jatkuvuus, joten pohdimme sille vaihtoehtoja kaakaon äärellä villasukat jalassa Villa Nagun tyylikkäällä nahkasohvalla takan äärellä. Mikä onni onkaan ystävät,  joiden kanssa voi tehdä samanlaisia töitä ja kilpailemisen sijaan auttaa ja tsempata eteenpäin.

Ensimmäisenä iltana tarkoituksemme oli myös nauttia paljusta, mutta lämmitimme sen vahingossa puilla aivan liian kuumaksi kiehuvaksi kattilaksi – onneksi mikään ei estänyt seuraavan aamupäivän klo 11 viskiä paljun paahteessa.

Kuva: Northbound Journeys

DSC_7717.jpg
into the woods viini
DSC_7708.jpg

Suuri kiitos myös Winestatella ylläriviinistä, herkullinen Into The Woods sopi täydellisesti Villa Nagun tunnelmaan ja tomaattiseen pasta-illalliseen!

Airbnb:n tyyliin kävimme ennen saapumista kaupassa ja hyödynsimme upeaa keittiötä herkullisiin illallisiin ja täydellisiin brunsseihin. En ole kokeista kätevin, mutta jostain syystä olen aina onnistunut valmistamaan erinomaisen brunssin avokadoleipineen – Kathrin taas on loistava kokki ja Ranialla on hallussa puilla lämmittäminen. Perfect combination.

Villa Nagun tyylikäs sisustus sekoitti meidän kaikkien päät ja kotiemme sisustukset ovatkin menneet jokseenkin uusiksi. Heti kotiin päästyäni päätin että on aika maalata seinät, ostin uudet harmaat pellavalakanat sänkyyn ja hain vihdoin Tukholman Fotografiskasta kauan haaveilemani Kate Mossin potrettitaulun olohuoneeseen.

Voin suositella majoitusta Villa Nagussa niin suurella lämmöllä minä vuoden aikana tahansa. Majoituksen hinta Villa Nagussa alkaa 450 eurosta, mutta etenkin jos sen jakaa neljällä tai kuudellakin hengellä niin ei viikonlopun hinta enää paljoa kirpaise. Katso lisää tietoja täältä ja varaa suoraan Airbnb:n kautta.

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND

Itse olen kiertänyt Turussa paljon hotelleja, vuosien aikana reilut sata yötä helpostikin. Tällainen villamajoitus hiljaisuudessa olisi kyllä toimiva konsepti sellaiselle lomalle tai ajatustyöhautomolle, jossa haluaisi olla muutaman päivän rauhassa tunnelmallisissa puitteissa. Varsin mukavalta näyttää tämä Villa Nagu!

Juuri siihen tämä paikka on täydellinen <3 Vahva suositus!

Hei tykkään tosi paljon, kun kuvat ovat koko sivun leveydeltä! En muista oliko näin ollut aiemmin, mutta nyt pisti silmään!

Tuollainen täydellinen irtiotto muusta maailmasta luonnon helmassa kelpaisi kyllä varsinkin tuollaisissa puitteissa. <3

Jee kiitos! 🙂 Päivitin hieman teemaa, joten oikeassa olet ! 🙂

Luulen, että pian on varauskirjat täynnä – vitsit mikä paikka!
Ehdottomasti menee lähiseutumatkailun must see-listoille.

Haha, toivotaan näin! 🙂 Itsekin kerrankin innostuin lähtemään tuonne Suomen saaristoon 😀

Instasta jo katselinkin, että on kyllä tyylikkään näköinen paikka ja makeita kuvia oot ottanut! Kyllä tuolla menisi varmaan rentoutuessa viikonloppu jos toinenkin. 🙂 Kyttäisin varmaan kaiken aikaa ikkunassa, että milloin olisi noita suloisia peuroja (vai kauriita) näkyvilla! 😀

Voi kiitos! 🙂 Olisipa omassa kodissakin näin visuaalisesti viehättävää niin jaksaisi räpsiä arkisempiakin otoksia, haha!

Villa Naku 🙂 On kyllä todella viihtyisä paikka, jossa on upeasti hyödynnetty ympäröivän luonnon lumoa ja se pääsee osaksi sisustusta suurien ikkunoiden kautta. Välillä tulee tarvetta järjestää työ-tai harrastusporukoille illanviettoja, joten tämäkin paikka menee korvan taakse talteen.

Haha! Tämä varmasti sopisi juuri tuollaiseen illanvietto-meininkiin myös! 🙂

Ollut varmasti inspiroiva brainstormaus-paikka ja hienoa, että sulla ystäviä, joiden kanssa voi pohtia yrittäjyysasioita toisianne tukien <3 En ole käynyt Nauvossa, joten ehdottomasti pistän tämän paikan muistiin. Näyttää ja kuulostaa just sellaselta, josta nauttisin 🙂

Oli kyllä niin tarpeellinen viikonloppu ja ihanasti yhdistyi hyöty ja hupi! 🙂

Siiiis tää Villa Nagu on kyllä niin upea paikka että ihan silmiin koskee kattoa näitä kuvia! 😀 Tää on kyllä niin tyylillä ja rakkaudella toteutettu paikka. Tänne olis kyllä niin siistiä tulla viettämään rentoa viikonloppua kavereiden kanssa ja kätevä, kun on niin lähellä Helsinkiä.

Haha, ihana sinä! Tä oli kyllä niin kaunis paikka, että oli hankalaa olla ottamatta kuvia jokaisen varjon siirtyessä millinkin uuteen suuntaan! 😀

Purjehdusvuosinamme ja sen jälkeenkin on sen verran usein Nauvossa pistäydytty, että pakkohan tämä oli tsekata 🙂 Näyttää kuitenkin sijaitsevan sen verran etäällä keskustasta ja venesatamasta, ettemme ehkä ihan ensimmäiseksi tätä valitsisi, mutta toisaalta, useimmitenhan tuolla suunnalla nykyisin autolla liikumme, joten pääsisihän sinne, keskustaankin. Ja kieltämättä, kesän ruuhkaisimpina viikonloppuina venesataman & keskustan tienoo ei ole kaikkein rauhallisinta Nauvoa.

Meillä ei ollut edes autoa käytössä, vaan saatiin kyyti – oli jotenkin ihana viettää viikonloppu niin että ei tullut mieleenkään käydä missään haha! 😀

Oh miten kaunista ja ihana ympäristö! 🙂 Tuolla voisi helpostikin viettää yön jos toisenkin! 🙂

Jukrat, tuo mökki huokuu oikein täyttä rentoutumista. Mökin vuokraaminen on muutenkin paras idea silloin, jollei halua kesällä omistautua täysin mökkeilylle omalla mökillä, vaan haluaa vain nauttia helppoudesta ja rentoutumisesta ilman pelkoa joutua työleirille. 🙂

Joo tämä on ehdottomasti enemmän mun juttu hahaha! 😀

I don’t understand anything haha but I like all the photos (even though I look a bit dorky tihi) and it was so so nice to be there with you, let’s make this fall workation thingy something we do yearly! I had so much energy and inspiration afterwards 😀 <3

Haha, it’s time you start studying Finnish, super useful! And thanks for the fun weekend, let’s do it again for sure <3

Voisin hyvin kuvitella itseni tuolla viikonloppua viettämässä. Ihanan tunnelmallinen sisustus. Oletan, ettei naapureita ollut ihan lähellä?

En itseasiassa osaa suoraan sanoa missä lähimmät naapurit, ainakaan en niitä huomannut 😀

Villa Nagu vaikuttaa upealta paikalta. Nauvo kaiken kaikkiaan on kaunis paikka. Onneksi voin käydä siellä niin usein ja niin paljon kuin haluan koska vanhempani asuvat siellä. ❤️

Itse en ole hirveästi Nauvossa muuten reissannut, paitsi joskus pari vuotta sitten myös – oli kyllä hurjan kaunis ympäristö 🙂

Hyvä vinkki vaikka lähteä tuonne kavereiden kanssa viikonlopuksi. Ja viihtyisä ja inspiroiva paikka kuvien perusteella. Tuo paljun lämmitys on kyllä aikamoinen taiteenlaji, mökillä siihen oppinut ja se on kyllä jännä kuinka tarkkaa se on ettei ole liian kuuma tai kylmä istua paljussa pitkään.

Oli kyllä viihtyisä ja inspiroiva, täydellinen viikonlopun getaway! 🙂 Ja jep, ei ollut ihan helpoimmasta päästä tuo paljun lämmitys haha!

ADD A COMMENT