tiktok

Vuoden 2017 parhaat Instagram-kuvat ja tarinat niiden takaa

Date
joulu, 25, 2017

Instagram on edelleen suosikki somekanavani, vaikka tykkäysmäärät kuvissa ovat minulla kuten monella muullakin laskeneet tänä vuonna radikaalisti – en jaksa antaa tällaisen kuitenkaan lannistaa. Instagram-yhteisööni kuuluu edelleen suuri joukko aitoja ihmisiä, joiden kanssa olen saanut jakaa tätä matkaa jo vuosia eikä sitä muuta mikään algoritmi.

1. Aamiainen uima-altaalla Dubain aavikolla

Tämän vuoden viimeisin blogimatka suuntautui Dubaihin ja vietin kolme yötä Dubain aavikolla Al Maha Desert Resort & Spa:ssa, jossa minulla oli huvilassani oma uima-allas kuistilla. Ensimmäisenä aamuna herätessäni tilasin huonepalvelusta banaanipannareita, vihreää teetä ja tuoreita hedelmiä jotka nautin altaan reunalla paikallista sanomalehteä lukiessa. Asettelin tripodini altaan reunalle ja piilottelen kuvassa toisessa kädessäni kameran kaukosäädintä, jolla nappasin tämän kuvan.

2. Finnairin koneessa Armenian yläpuolella

Lento Helsingistä Dubaihin on melkoinen maisemareitti, joten onneksi olin varannut itselleni kerrankin pidemälle lennolle ikkunapaikkan. Pidemmillä lennoilla istun aina käytävällä, koska olen useimmiten se levoton vessassa ravaaja. Taisin roikkua lähes kuutisen tuntia ikkunnassa, sillä maisemat olivat välillä ihan käsittämättömiä! Armenian taivaalla vuoristo tuntui kurkottavan pilviin saakka. Lentokoneen ikkunasta napatut kuvat on otettu Huawei Mate 10 Pro:llani.

3. Junamatka Sveitsissä ruotsalaisten bloggaajaystävien seurassa

Tajusimme junamatkalla lentokentälle, että Sveitsissähän saa junissa ikkunat auki ja näin vuorotellen tungimme pärstöjämme ikkunoista ulos ja saatoimme hieman ärsyttää muita kanssamatkustajia – but anything for a good photo you know. Yritin epätoivoisesti napata selfietä junanikkunasta, mutta lopputuloksissa näytin lähinnä takkuiselta puudelilta. Ruotsalainen bloggaajaystäväni Rania nappasi tämän junakuvan, joka on todennäköisesti suosikkikuvani ikinä!

4. Auringonnousu Meksikonlahden rannalla

Lensin Floridaan Icelandairin pressimatkalle. Ensimmäisenä aamuna jet lag herätteli jo viiden aikaan, joten nappasin kameran ja tripodini kainaloon ja tepastelin ulos Hilton -hotellista, koska tajusin sen sijaitsevan aivan rannalla. Auringon noustessa ei rannalla vielä ollut oikeastaan muita kuin minä ja lokit sekä täydellinen pastellitaivas. Kuuntelin Spotifysta reissubiisilistaani ja ihmettelin miten olin kaiken kiireen keskellä herännyt Meksikonlahden rannalta. Tarpeeksi tepasteltuani asettelin tripodini hiekkaan ja jätin kaikki nyssykkäni sen juurelle kun lähdin itse poseeraamaan aaltoihin. Tepastellessani takaisin tajusin merivieden vierailleen jokaisessa laukussani ja taisin tuoda Meksikonlahden verran hiekkaa kotiin saakka.

5. Maailman korkeimman rakennuksen huipulla Dubaissa

Dubai on selkeästi ollut tänä vuonna Instagramissa suosituin matkani – eikä ihme, sillä kaupunki ja sen aavikko olivat visuaalisesti harvinaisen valloittavat! Matkan viimeisenä aamuna otin taksin Burj Khalifalle ja vierailin maailman korkeimman rakennuksen ylemmissä kerroksissa ihastelemassa maisemia. Saavuin paikalle ennen 9 ja sain kävellä ihan suoraan sisään jonotamatta! Burj Khalifan näköalapaikka on jotenkin niin korkealla, että se ei edes tunnu pelottavan korkealta.

6. Aamukahvi ja töitä kotona

Olin juuri saapunut viikonlopun DNA-mainoskuvauksista Tukholmasta takaisin kotiin monen unettoman yön jälkeen. Maanantain saapuessa heräsin kuitenkin aikaisin ja keitin itselleni täydellisen cappucinon kauramaitoon. Istuin sohvan nurkkaan peiton alle käymään läpi sähköposteja. Viikonloppu oli ollut monellakin tapaa niin tapahtumarikas, että töihin keskittyminen oli kieltämättä vielä hieman hankalaa. Hieman nauratti myös se, että nimeltä mainitsematon herrasmiesvieraani meinasi edellisenä yöllä kompastua kuvassa näkyvän harvinaisen terävän kaktuksen päälle takamus edellä.

7. Kehopositiivisuutta kotisohvalla

Olen viime aikoina kiinnittänyt tavallista enemmän huomiota siihen miten negatiivisesti monet ystäväni puhuvat omista vartaloistaan ja löydän itseni kerta toisensa jälkeen hämmästymästä siitä miten ihmiset itsensä näkevätkään. Voi kumpa nämä ihmiset näkisivät itsensä minun silmin – juuri niin hävyttömän viehättävinä ja seksikkäisinä naisina kuin he ovat. Moni puhuu siitä miten Instagramin täydelliset bikinivartalot vääristävät minä-kuvaamme ja itselleni Instagram on tehnyt juuri päinvastoin. Olen löytänyt tänä vuonna Instagramista entistä enemmän upean itsevarmoja ja kauniita plussakokoisia malleja ja bloggaajia, jotka ovat inspiroineet minuakin olemaan huomattavasti entistä tyytyväisempi omaan kehooni.

Sattuneesta syystä heitin kesällä puhelimen hotellihuoneen seinään sen verran lujaa, että en löydä alkuperäisi versioita kuin 7 suosituimmasta Instagram-kuvastani tältä vuodelta – eiköhän se kuitenkin riitä! 

Veera Bianca

Veera Bianca is a passionate storyteller and hospitality expert with an urge to roam the globe. She spends her time on the road searching for meaningful experiences, reviewing accommodation and airlines – trying to inspire you to leave your comfort zone and getting to know new cultures.

3 Comments

 1. Vastaa

  Ansku

  27 helmikuun, 2018

  Heips,

  Ihana blogi ja hienoja kuvia! Mitä kameraa käytät? Suunnitelmissa olis ostaa joku ton puhelimen kameran tilalle 🙂

  • Vastaa

   Veera Bianca

   27 helmikuun, 2018

   Heips Ansku! Mulla on nykyään kaksi pientä kameraa käytössä. Kevyempään käyttöön Canon Powershot G 7 x on loistava ja sillä saa myös hyvää videota. Oma suosikki kuitenkin Olympus PEN elp7, mulla yleensä käytössä erikseen ostettu 25mm linssi 🙂

 2. Vastaa

  Ansku

  27 helmikuun, 2018

  Hyvä tietää, täytyykin tutustua noihin vaihtoehtoihin. 🙂

Leave a comment

Related Posts