Wienin hipsterein hotelli viikonloppulomalle: Ruby Marie

25 helmikuun, 2018

*Ruby Marie sponsoroi osan hotellimajoituksestamme

Viime vuoden viimeinen matka suuntautui ystäväni kanssa pitkäksi viikonlopuksi Wieniin ja Ruby Marie -hotelliin – tämä matka taisi olla viime vuoden ainut rehellinen loma, joten sen enempää Wienin vinkkejä en tule tämän perusteella blogiin kirjoittelemaan. Otin niin rehellisen blogiloman, että en oikeastaan räpsinyt lähes ollenkaan kuvia matkalta, vaan pidin kamerankin visusti hotellissa matkalaukussani päivät.

Ruby Marie Hotel Vienna kuitenkin majoitti meidät blogiyhteistyönä matkamme ajan. Ruby Hotelsilla on hotelleita Wienin lisäksiMünchenissä ja pian myös Hampurissa, Düsseldorfissa ja Frankfurtissa.

IMG_0050

Sisäänkirjautuminen automaatilla ja wow-huoneemme

Ruby Hotels on suunnattu nuoremmalle trenditietoiselle matkailijalle, joka kaipaa majoitukseltaan edullista hintaa, erinomaista sijaintia ja kuitekin samalla laatua. Ruby Marien respaan kuljetaan kadulta hissillä ja sisäänkirjautuminen tapahtuu automaatilla samassa tilassa kahvilan ja ravintolan kanssa. Huonekerrokset ovat hieman synkkiä sävyltään, mutta kaikkialla on hauskoja yksityiskohtia. Huone aiheutti ensimmäisenä hämmennystä ja muistutti ensisilmäykseltä enimmäkseen Omenahotellia. Hotellin asiakaskunta oli kuitenkin harvinaisen vaikea määrittää, sillä aamupalalla tuli vastaan yhtälailla nuorta viikonloppulomailijaa, vanhempia eläkeläispariskuntia ja ihan uskottavan näköisiä bisnesmiehiä puvuissaan. Ilmeisesti Ruby Marie on ihan jokaisen hotelli after all.

Majoittumamme huone oli Wow Room, eli toisiksi suurin huone. Suureen huoneeseen olisi voinut toivoa vähän enemmän sisustusta, mutta muutoin se toimi meille kahdelle hyvin. Tosin huoneen suihku oli kokonaan lasikoppi ja siihen oli kätevästi suora näkymä sängystä, joten ystävän kanssa lomaillessa tämä voi olla myös slightly kiusallista. Lasikopin eteen ei myöskään saa mitään suihkuverhoa, so it just calls for showtime. Muut hotellin huoneluokat ovat nest, cosy, lovely ja loft.

IMG_0063

IMG_0066

IMG_0047

IMG_0061

Joogahuoneesta elokuvateatteriin

Ruby Mariesta ei löydy perinteisiä uima-altaita tai kuntosaleja, mutta sieltä löytyy esimerkiksi pieni joogahuone, kirjasto ja työtila. Joogahuone on avoinna koko päivän ja sinne voi mennä vaikka yksin meditoimaan matolle ennen päivän kiireitä. Lisäksi hotellissa oli oma elokuvateatteri, jossa näytettiin joka ilta muutamia niin uudempia kuin klassikkojakin elokuvia. Elokuvateatteri oli suloinen ja olisikin ollut hauska käydä joku ilta leffassa omassa hotellissa, jäi se silti tällä kertaa testaamatta.

Hotellissa oli lisäksi hyvät hipsteriystävälliset työskentelytilat ja viihtyisä pieni kirjasto.

 

IMG_0025

Ruby Marie Bar & Café

Hotellissa ehkä visuaalisesti viehättävin osuus oli Ruby Marie Bar & Café, johon myös ulkopuoliset ovat tervetulleita. Kaksi paikallista ystäväänikin poikkesi hotellin baarissa drinkillä ja totesi sen olevan yksi kaupungin trendikkäimpiä mestoja mitä harva paikallinen edes tietää.

Hotellin aamiainen tarjoiltiin Ruby Mariessa ja vaikka valikoima ei ollut niin runsas, oli se yksi herkullisimpia hotelliaamiaisia mitä olen Euroopassa syönyt. Kaikki tarjolla ollut ruoka oli luomua ja tarjolla oli paljon vegaanisia vaihtoehtoja.

Iltapäivemmällä sama mesta muuttuu baariksi, jossa tarjoillaan ainakin Wienin parhaat espresso martinit ja muutenkin erinomaisia cocktaileja.

IMG_0017

IMG_0023

IMG_0028

Hyvää hinta-laatusuhdetta kaipaavalle nuorelle matkaajalle voin suositella Wienin Ruby Marieta lämpimästi!

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND

Olen kanssasi samaa mielta siita, etta kaikki tuo kulta ja kimallus on muiden selkanahkasta Vaikka aurinkoloma kiinnostaisikin, Dubai ei ole omalla listallani. En vain voi kuvitella lomailevani paikassa, joka rakentuu ihmisoikeusrikkomuksille. Aika ikavaa, etta monet bloggarit ovat ilmeisesti toisenlaisissa ajatuksissa aiheesta.

Oih, tämä vaikuttaa niiiin mun tyyliseltä hotellilta <3___<3 Täytyypä pitää mielessä tulevia reissuja silmällä pitäen!

Suosittelen! 🙂 Kivoja reissuja!

Vaikuttaa todella kivalta hotellilta myös näin nelikymppisen makuun! Pelkistetty, mutta kuitenkin omanlainen henki. Oma elokuvateatteri hotellissa on todella kiva idea ja sopii hyvin tämän tyylisen hotellin henkeen!

Yritin niin määritellä aluksi minkä ikäiselle tai tyyppiselle matkustajalle hotelli oli, mutta tosiaan aamiaisella oli ihan joka sorttia joten varmasti sopii moneen makuun kun kaipaa edullisempaa hintaa, mutta silti kohtuullista laatua 🙂

Ihanalta vaikuttaa tuo hotelli, vähän samanlaiset vibat kuin mun Amsterdamin lentokenttähotellissa. 🙂 Kyllä kelpaisi tuolla aamukahvitella!

Oli kyllä viihtyisä, vaikka huone ensin hetken ihmetyttikin! 😀 Tuolla kelpasi aamukahvitella ja iltacocktaileilla! 😉

Ei luoja! Ihana tuo tila, todellakin hipsterille sopiva, vaikken itse ehkä tarpeeksi hipsteri olisikaan, mutta tuolla kyllä mielelläni istuisin! Tuonne heti nyt.

Tuonne heti nyt hipsteriä leikkimään, haha!

Majoituttiin viime kesänä Wienissä saman ketjun Ruby Lississä, siellä oli verho lasikopin eteen vedettäväksi 🙂 Mielenkiintoinen hotelli ja laadukas aamiainen!

Haha hyvä kuulla että osassa on verho lasikopin eteen, täältä se oli ainakin unohtunut! 😀 Ja jep, aamiainen oli kyllä loistava!

ADD A COMMENT